Blog

Trio Dock: pametno napunite iPhone, iPad i Apple Watch

Budući da je dostupan širok spektar elektroničkih uređaja, njegovo nam jednostavno nije dovoljno. Gotovo svi imaju tendenciju nositi cijelo vrijeme više od jednog uređaja. Sve je u redu dok ne ostanemo bez baterije, a punjenje svih njih pojedinačno sigurno predstavlja muku.

Zamislite radni stol s istodobno punjenim Apple Watchom, iPhoneom i iPadom. Prva stvar su kabeli, a druga je koliko neuredno izgleda vaš stol. Trio univerzalno pristanište za punjenje je tu da vam pomogne u ovoj zamršenoj situaciji. Ne samo da će vam pomoći da napunite sve svoje uređaje, već će i stol izgledati organizirano. Trio je zasigurno jedna od najboljih priključnih stanica za iPhone 6 / 6s. Za više pojedinosti pročitajte donju recenziju.

Trio Dock - iPhone, iPad i Apple Watch stalak za punjenje

Kvaliteta izrade i dizajn

Trio univerzalno postolje za punjenje izrađeno je od aluminija što ga čini izdržljivim i laganim. Trio označava tri, pa tako ima tri različita doka: Smartphone, Tablet i Apple Watch. Možete puniti sva tri uređaja odjednom bez upravljanja pojedinačnim kabelima. Osim toga, sve dokove su magnetske, što ih omogućava presložiti tako da iskoriste minimalni prostor na vašem stolu. Jednu priključnu stanicu možete koristiti i samostalno za punjenje bilo kojeg pojedinog uređaja.

Kompatibilnost

Trio podržava širok raspon uređaja. To je moguće jer ima gromobranski priključak, mikro-USB priključak i USB-C priključak. U osnovi, svaki uređaj koji ima bilo koji od spomenutih priključaka može se puniti pomoću Trio univerzalne dock stanice. Osim iPada i iPhonea, dock podržava i punjenje Apple Watcha i Android uređaja. Čekajte, ima tu još toga, čak možete puniti svoj pametni telefon i tablet s većinom uključenih kućišta.

Opcije boja

Trio univerzalni dock dolazi u pet različitih boja koje odgovaraju vašem pametnom uređaju: srebrna, svemirska siva, zlatna, ružičasto zlatna i mat crna. Možete odabrati onaj koji odgovara vašem stolu ili uređaju.

Cijene

Budući da su projekt Kickstarter, postoje različita obećanja s različitim mogućnostima. Najnovije detalje o cijenama možete posjetiti na stranici kampanje.

Koje sve različite pametne uređaje koristite? I upotrebljavate li neki univerzalni dock za njihovo punjenje? Podijelite s nama u komentaru.