Blog

Najbolji interni SSD za MacBook Pro

Ne uživate raditi na svom starom MacBook Pro-u za koji se čini da je drastično izgubio i šarm i brzinu? Svoju bilježnicu možete jednostavno nadograditi kako bi brže radila. Ne predlažem da idete na novi MBP. Umjesto toga, istražite neke od ovih najboljih unutarnji SSD-ovi za MacBook Pro i odaberite onaj najprikladniji za vaše specifične potrebe.

Već smo napravili popis najboljih vanjskih SSD-ova za MBP. Vrijeme je da pogledamo neke od najboljih unutarnjih SSD diskova. U usporedbi s prvima, potonji je optimiziran da na najbolji način iskoristi prijenosno računalo. Pa, što čekaš kolega?

# 1. Presudan MX300

Kada je riječ o nuđenju pouzdanih performansi, Crucial MX300 jednak je najboljima u poslu. Kaže se da je 90 puta energetski učinkovitiji od običnog tvrdog diska. Kvalitetna Micron 3D NAND tehnologija osigurava da interni SSD može dugo zadržati vrhunsku funkcionalnost.

Dok je brzina sekvencijalnog čitanja / pisanja do 530/510 MB / s, slučajna brzina čitanja / pisanja je do 92K / 83Kon na svim vrstama datoteka. Zahvaljujući briljantnom ubrzanju pisanja, može ponuditi brži prijenos datoteka i štedi.

S AES 256-bitnom hardverskom enkripcijom čuva vaše podatke. Ovaj SSD vrhunske kvalitete dostupan je u četiri spremnika, poput 275 GB, 500 GB, 1 TB i 2 TB.

USP: Vrlo učinkovit

Cijena: 159,97 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga od Amazona

# 2. WD plava

Smatram da je WD Blue sigurna oklada iz svih kutova. Bilo da je riječ o mogućnosti da vam omogući značajnu optimizaciju performansi vašeg prijenosnog računala ili pružanju dosljednih rezultata, to je opravdanje za očekivanja. Drugi važan aspekt ovog visokokvalitetnog SSD-a je sekvencijalna brzina čitanja i pisanja koja radi na 545 MB / s, odnosno 525 MB / s.

Ljubaznošću pouzdanih performansi i željenog ubrzanja, vaš će MBP glatko pokretati vrhunske aplikacije, video igre, HD media playere. Na kraju, WD Blue SSD dolazi samo u tri sloja za pohranu, poput 250 GB, 500 GB i 1 TB.

USP: Dosljedne performanse

Cijena: 89,99 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga od Amazona

# 3. SanDisk Ultra II

Pokretan tehnologijom nCache 2.0, SanDisk se ističe u pružanju poboljšane brzine i željene izdržljivosti. S dobrim sekvencijalnim čitanjem od 550 MB / s i brzinom od 500 MB / s, potpuno je opremljen za izvršavanje zadatka u najvišoj brzini.

Zahvaljujući uglavnom NCQ podršci, može upravljati duljinom reda za višezadaćnost s glatkom plovidbom. Ultra II omogućuje brže pokretanje prijenosnog računala, brzo učitavanje aplikacija i prijenos podataka s nenadmašnom brzinom. Budući da je otporan na udarce i vibracije, vaš pogon traje dugo.

Ovaj SSD dolazi s trogodišnjim jamstvom (SAD). Štoviše, dostupan je u pet slojeva za pohranu poput 240 GB, 250 GB, 500 GB, 960 GB i 1 TB.

USP: nCache 2.0 tehnologija

Cijena: 119,99 USD [84,95 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga od Amazona

# 4. Samsung 850 EVO

Opremljen V-NAND tehnologijom, Samsung 850 EVO omogućuje prijenosniku puno brže i glatko pokretanje. Unutarnji SSD može isporučiti sekvencijalnu brzinu čitanja / pisanja do 540 MB / s, odnosno 520 MB / s. Pruža brzine slučajnog čitanja / pisanja IOPS do 97K odnosno 88K.

SSD je vrlo učinkovit i nudi pouzdane performanse. Dolazi s 5-godišnjim jamstvom. Osim toga, dostupan je u pet kapaciteta za pohranu, počevši od 250 GB, 500 GB, 1TB, 2TB i 4TB.

USP: Brzina munje

Cijena: 104,75 dolara na Amazonu dok je ovo pisao.

Kupite ga od Amazona

Odabrali ste najbolju opkladu?

Pod pretpostavkom da ste odabrali jedan od ovih SSD pogona za osnaživanje vašeg prijenosnog računala? Koji je to i koje su vam se osobine svidjele u njemu? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolje torbe za MacBook Pro
  • Najbolji rukavi za MacBook Pro

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found