Blog

iMobie AnyTrans nadograđen kako bi savršeno riješio problem kompatibilnosti s iTunes 12.1

S novoobnovljenim iTunes 12.1 29. siječnja, Apple je promijenio svoju arhitekturu s izvornog 32-bitnog na 64-bitni, što je dovelo do katastrofe da svi alati nezavisnih iDevice ne mogu otkriti uređaje nakon ažuriranja na iTunes 12.1.

Da bi brzo i učinkovito riješio ovaj problem, iMobie Inc., programer softvera povezan s iOS-om, prvi je put sažeo problem kompatibilnosti s detaljnim rješenjima za korisnike iTunes 12.1 i nadogradio svoj vodeći proizvod iMobile AnyTrans kako bi uspješno popravio 64- problem kompatibilnosti bitova s ​​iTunes 12.1 u roku od jednog tjedna napornog rada razvojnog tima.

AnyTrans savršeno podržava iTunes 12.1

Sada s najnovijom verzijom iMobie AnyTrans, korisnicima je ponovno omogućeno uživanje u učinkovitom i praktičnom iskustvu upravljanja iDevice-om nakon ažuriranja na iTunes 12.1. Kao svestrani i profesionalni alat za upravljanje iDevicesima, AnyTrans osvaja pohvale velike većine korisnika. Daleko je izvan mogućnosti iTunesa i na putu je još toga.

Pregled AnyTransa

Prijenos podataka: AnyTrans olakšava dodavanje medijskih datoteka s računala / Maca na iPhone / iPad (i obrnuto) bez gubljenja postojećih podataka na uređaju. A za ove korisnike koji su se upravo nadogradili na novi iPhone 6, AnyTrans bi bio najučinkovitiji pomoćnik za sinkronizaciju podataka sa starog iPhonea na novi s načinom prijenosa iDevice-to-iDevice i svim vašim fotografijama, videozapisima, glazba, kontakti, aplikacije i još mnogo toga mogli bi se s lakoćom prenijeti na novi iPhone. Štoviše, koliko god AnyTrans bio nevjerojatno pametan, i dalje uspijeva sačuvati umjetnička djela, broj reprodukcija i ocjenu vaše glazbe tijekom postupka prijenosa.

Medijski pretvarač: Pokretan naprednim ugrađenim uređajem za pretvorbu medija, AnyTrans će automatski optimizirati sve nekompatibilne medijske datoteke tijekom prijenosa. Čini se da sve audio i video datoteke nesmetano rade na vašem iPhoneu i iPadu. AnyTrans vam daje izvrsne prilagođene iPhone melodije zvona omogućavajući vam da melodije zvona uvozite na 25 sekundi, 40 sekundi ili originalne duljine, pružajući vam veselo i ugodno uživanje svaki put kad zazvoni telefon.

iCloud-upravljanje: AnyTrans čini vašu iCloud sigurnosnu kopiju vidljivom dajući vam pristup sigurnosnoj kopiji iCloud, pa čak i pregledavanje i preuzimanje stavki na računalo kao što su poruke, kontakti, bilješke, kalendar, oznake itd.

Prijateljsko sučelje: Dobro dizajnirano i jednostavno za korištenje sučelje AnyTrans olakšava prijenos i upravljanje svim iOS sadržajima, čak i ako ste tehnološki novak.

iMobie Inc. umanjuje utjecaj na svoje korisnike

iMobie se uvijek pridržavao prevlasti korisničkog iskustva, recimo, tvrtka je okupila razvojni tim da riješi problem kompatibilnosti iTunes 12.1 nakon što se problem pojavio kako bi se minimalizirao loš utjecaj na korisnike. Tvrtka se fokusira na razvoj alata za prijenos i održavanje iPhone, iPad i iPod, pomogla je više od milijun Appleovih korisnika svojim kultnim proizvodima PhoneClean, PhoneResuce i AnyTrans.

Uz snažnu tehničku akumulaciju i koncept korisničkog prioriteta, iMobie pioniri pružaju korisnicima iTunes 12 brzo i stabilno rješenje, a također nastavlja i dalje optimizirati svoj AnyTrans kako bi korisnicima pružio glatko i lakše iskustvo upravljanja iDevice-om. Bilo u prošlosti ili neposrednoj budućnosti, iMobie će i dalje pružati korisnicima prikladniji i sveobuhvatniji alat za upravljanje iOS-om poput AnyTransa svojom vodećom tehničkom snagom u industriji.

  • Preuzmite AnyTrans za Windows - osobna licenca [39,99 USD]
  • Preuzmite AnyTrans za Mac - osobna licenca [39,99 USD]
  • Preuzmite AnyTrans za Windows - obiteljska licenca [59,99 USD]
  • Preuzmite AnyTrans za Mac - Obiteljska licenca [59,99 USD]

Copyright calisportfest.com 2021