Blog

Najbolji PDF uređivači za Mac, iPad i iPhone u 2021. godini

Uređivanje PDF-a vrlo je potrebna značajka, ali ne pruža svaka aplikacija tu funkciju. I ne samo to, oni koji omogućuju uređivanje PDF-a vrlo su skupi. Na primjer, uzmimo slučaj PDFPen - koji za punu verziju košta 74,95 USD. Adobeova korektnost može uzrokovati velike udubljenja u džepu: oko 200 USD za urednike.

Iako su PDF uređivači skupi, ne žele svi uređivati ​​PDF dokumente same po sebi. Manje-više, to je samo za bilješke, isticanje ili specifične druge svrhe usmjerene na istraživanje. To se može postići raznim softverom koji je jeftiniji ili besplatniji, kao što je PDFelement za iOS. Potpuno je besplatna za upotrebu. Pogledat ćemo opcije dostupne za korisnike Maca.

1. PDFelement

PDFelement 6 ima za cilj pružanje tvrtkama učinkovitosti za kojom žude kada je u pitanju svijet PDF dokumenata. Razgovarajte o stvaranju, pretvaranju, uređivanju, bilježenju i dijeljenju PDF dokumenata s najvećom profesionalnošću. Ovaj softver sadrži sve alate koje možete koristiti za potpuno uređivanje PDF dokumenata, od jednostavnih zadataka poput uređivanja teksta i slika do još hladnijih stvari poput digitalnog potpisivanja dokumenata. Također možete pretvoriti u PDF ili iz PDF-a koristeći gotovo bilo koju vrstu datoteke dokumenta, bilo u Word, Excel, PowerPoint. Štoviše, skenirani dokument možete pretvoriti u PDF za uređivanje pomoću značajke optičkog prepoznavanja znakova (OCR) s gornjim crtanjem.

Rukovanje obrascima također je izuzetno jednostavno s ovim alatom, imajući na umu da PDF obrasce možete stvarati, uređivati, popunjavati, potpisivati ​​i štititi bez preznojavanja. Možete čak izvlačiti podatke iz PDF interaktivnih PDF obrazaca i izvoziti u CSV formate. Postaje još bolje! Možete ubrzati postupak pretvorbe, izdvajanja podataka, numeriranja Batesa i vodenog žiga skupnom obradom PDF datoteka. Pročitajte cijelu recenziju.

  • Preuzmite PDFelement 6 za iOS (besplatno)
  • Preuzmite PDFelement 6 za Mac (59,99 USD)
  • Preuzmite PDFelement 6 Pro za Mac (99,99 USD)

2. Pregled

Macovo ugrađeno rješenje, Preview, postalo je prilično moćno tijekom godina. Jedan od najimpresivnijih dodataka je sposobnost dodavanja bilješki, isticanja i dodavanja slika u PDF datoteku. Pregled je dobar kao i bilo koji drugi uređivač PDF-a, ali nije punopravni uređivač: ne možete uređivati ​​cijelu PDF datoteku kao takvu. Možete preći na određenu razinu uređivanja gdje dodajte ili označite odjeljke PDF datoteke. Pregled vam također može pomoći u kombiniranju datoteka.

3. Obrano

Skim je popularan, otvoren i besplatan PDF čitač koji se svojim skupom značajki ujedno može koristiti i kao istraživački alat. Prilično je isti kao i Preview na Macu, ali dobro funkcionira za one brze napomene, komentare i istaknute stavke.

Skim možete prilagoditi i vašim potrebama. Aplikacija super olakšava navigaciju pomoću sadržaja ili sličica i vizualne povijesti. To nije sve, integriran je s BibDeskom i nekoliko drugih aplikacija trećih strana, a ima podršku i za opsežni AppleScript.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. JotForm PDF Editor (mrežno)

Ako ne volite preuzimati aplikacije na svoj Mac, ovaj mrežni PDF uređivač s JotForma savršen je. Bilo da se radi o stvaranju obrasca za registraciju ili izdavanju računa vašim klijentima; JotForm PDF Editor vam je vratio leđa. Možete stvoriti redoviti obrazac i podijeliti ga s primateljem. Odgovori se automatski spremaju u PDF datoteke koje se mogu predstaviti i prilagoditi.

Također nudi više od 100 predložaka PDF-a u više kategorija kako biste brzo započeli. Neke kategorije predloška su račun, registracija, prijava za posao, ugovor o najmu, planiranje događaja i još mnogo toga. Ako vam je ugodno koristiti internetski uređivač, ovaj je najbolji. I da, besplatno je.

Cijena: Besplatno

Isprobajte na mreži

5. PDF Reader - stručnjak za dokumente

Preuzmite kontrolu nad svojim PDF-ovima s više fleksibilnosti i upravljajte njima baš onako kako želite! PDF Reader prilično je jednostavan, ali dovoljno učinkovit da vam omogućuje izvršavanje zadataka s potrebnom učinkovitošću.

Možete stvoriti brze prečace za lak uvoz datoteka i mapa. Korištenjem TAG-a moći ćete idealno organizirati svoje PDF-ove. Pristupite svim potrebnim informacijama poput oznaka, obrisa, sličica i napomena bez ikakvog znojenja. Pripazite na cijelu biblioteku i pogledajte i posljednju povijest uvoza. I da, svoje podatke možete sinkronizirati i s iCloudom kako biste im pristupili s različitih uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Najbolji PDF uređivači za iPhone / iPad

Sad kad smo razgovarali o PDF uređivačima za Mac, također je dobro pogledati neke popularne opcije dostupne za to na iOS uređajima. Za to nema puno popularnih aplikacija ili usluga, ali ako ste spremni izdvojiti nešto novca, postoje aplikacije koje će vam pomoći da dodate bilješke i pročitate PDF dokumente na iOS uređajima.

1. Dobar čitatelj

Na vrhu popisa nalazi se Good Reader. Prodaje se po cijeni od 4,99 USD i donosi prilično dobre mogućnosti čitanja i uređivanja PDF-a. Aplikacija ima zasebnu verziju za iPad.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

2. PDF stručnjak

Good Reader je dovoljno dobar, ali ne možete ispuniti / urediti obrasce u PDF datoteci pomoću Good Reader-a. PDF Expert skuplji je od Good Readera, ali postoje dobre značajke poput mogućnosti skeniranja koje čine PDF Expert malo naprednijim od Good Readera.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

3. Čitač i pretvarač PDF-a Foxit

Foxit ocjenjujem vrlo visoko jer uređivanje PDF-a čini jednostavnom plovidbom. Možete pregledavati, bilježiti i osigurati PDF datoteke. Aplikacija vam također omogućuje potpisivanje dokumenata pomoću digitalnih certifikata. Dolazi sa značajkom ConnectPDF koja vam omogućuje suradnju s prijateljima.

Zaštitite svoje PDF datoteke lozinkom i uslugama Microsoft Rights Management Services. Još jedna značajna značajka Foxita je podrška za 12 jezika poput engleskog, nizozemskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, korejskog, portugalskog, ruskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog, tradicionalnog kineskog itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. MaxiPDF

Za uređivanje i dizajniranje PDF datoteka ne možete pogriješiti s urednim PDF uređivačem poput MaxiPDF. Možete jednostavno stvarati, mijenjati, brisati tekst i slike. Omogućuje vam dodavanje i spremanje komentara.

Možete nadograditi na premium (0,99 USD mjesečno) verziju aplikacije da biste je koristili bez oglasa. Osim toga, MaxiPDF podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, pojednostavljeni kineski, španjolski i turski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Adobe Acrobat Reader

Ako želite imati cjelovito iskustvo uređivanja PDF-a, odaberite Adobe Acrobat Reader. Ova se aplikacija toliko toga sviđa, a prva među mnogima je široka paleta vrhunskih alata za uređivanje. To znači da imate potrebnu slobodu za stvaranje privlačnih datoteka.

Iskoristite sve prednosti ljepljivih bilješki i alata za crtanje da biste komentirali PDF-ove. Iskoristite alate za bilješke kako biste istaknuli i označili tekst. Uz potpunu podršku za Apple Pencil, osigurava veću preciznost prilikom izrade hvale vrijednih dokumenata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Mislim da ste pronašli sposoban PDF uređivač za svoj uređaj. Koji je? Slobodno nam javite što odaberete u komentarima.

Ne propustite:

  • Najbolje aplikacije za kalendar za Mac
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Mac
  • Najbolje bilješke za iPhone i iPad
  • Aplikacija PDFelement Pro: savršeni PDF uređivač za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found