Blog

Najbolje društvene igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Većina nas voli društvene igre jer nude i puno zabave i dovoljno prostora za razmišljanje. U početku vam se možda neće sviđati, ali kad prođete kroz početnu fazu, bit ćete potpuno zakačeni. S obzirom na njihovu ogromnu popularnost, izabrali smo najbolje društvene igre za iPhone i iPad. Provjerimo!

 1. Sudoku iPhone i iPad društvene igre
 2. Šah - igrajte i učite društvenu igru ​​za iPhone i iPad
 3. Društvena igra Dominos za iPhone i iPad
 4. Dvostruka društvena igra za iOS
 5. Board Kings iOS igra
 6. Chamy - društvena igra u boji po broju za iPhone i iPad
 7. Besplatna iPhone i iPad društvena igra bez protoka
 8. Deblokiraj me iOS društvena igra
 9. Društvena igra Game of Life za iOS
 10. Boggle with Friends iPhone i iPad društvena igra
 11. 2048 - Slagalica na ploči
 12. Točke i kutije iOS društvena igra
 13. Catan Universe društvena igra za iOS
 14. Četiri u nizu iPhone i iPad društvene igre
 15. Društvena igra Tic Tac Toe za iPhone i iPad

# 1. Sudoku iPhone i iPad društvene igre

Kad govorite o klasičnim igrama, Sudoku vam odmah padne na pamet.

Ova igra sadrži prilično zanimljiv bodovni sustav i također podržava Game Center. Stoga možete izazvati svoje prijatelje da se natječu s vama i postaviti svoju najbolju predstavu kako biste ugrabili mnoštvo željenih dostignuća. Osim toga, također postoji šansa da dođete na vrh ploče s rezultatima pružajući dosljedne performanse.

Što se tiče prilagodbe, omogućuje vam odabir između bujnih pločica i klasičnog stila ploče. Štoviše, pruža i osnovne savjete kako biste mogli riješiti i teške razine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Šah - igrajte i učite društvenu igru ​​za iPhone i iPad

S više od 16 milijuna korisnika, ovaj je proglašen najboljom šahovskom aplikacijom za iOS. Nakon dugog okretanja onoga što mi nudi, mogu se složiti s njegovim zahtjevom.

Da krenete, možete izazvati svoje prijatelje na dvoboje ili se suprotstaviti opakom protivniku. Opremljen je s više od 65.000 zagonetki kako biste bili zadubljeni u igre.

Aplikacija dolazi s puno preslatkih tema koje će vam omogućiti da unesete neke prilagodbe u kombinaciju. Povrh svega, možete pogledati i tutorial video zapise kako biste savladali trikove i postali neprikosnoveni prvak u šahu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Društvena igra Dominos za iPhone i iPad

"Dominos" je bio dobro otkriće za ljubitelje društvenih igara. Na raspolaganju su vam tri verzije: All Fives, Draw Dominoes i Block Dominoes. Svi su oni intrigantni i nude mnoštvo izazova s ​​kojima se treba susresti.

Igra nudi čak 28 domina (pravokutnik s dva kvadratna kraja). I svaki kraj ima nekoliko bodova od 0 do 6. Pa, kako se igra? Pa, sve što trebate je podudarati se s istim brojem dijelova na oba kraja pločice.

Iako se čini da je Dominos prilično jednostavan, za savladavanje zahtjeva dosta logike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Dvostruka društvena igra za iOS

Napunjene s 1435 zanimljivih razina, Dvije točke imaju puno zagonetki i daju vašem umu puno prostora za razmišljanje! Idite protiv svih izgleda da spojite dvije točke. Kako nema vremenskog ograničenja, igru ​​možete igrati vlastitim tempom.

Pozovite svoje Facebook prijatelje da se natječu s vama i pružite im sve od sebe. Ugrabite puno postignuća da biste bili ispred svojih suparnika. I ne propustite se pohvaliti svojim uspjehom na društvenim mrežama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Board Kings iOS igra

Board Kings već je dugo jedan od mojih najboljih izbora. Ono što mi se najviše sviđa u ovoj igri je mogućnost prikupljanja novčića i izgradnje orijentira koji će ukrasiti grad na ploči. Usput, nudi i priliku za osvajanje dodatnih nagrada.

Igra zahtijeva da prikupite sve zabavne naljepnice kako biste došli do korijena priče. Ah, također morate igrati hrabro kako biste obranili svoju dragocjenu ploču od ostalih suparničkih igrača. I na kraju, kupnjom putem aplikacije možete otključati uzbudljive snopove poput hrpe rola, sjajnih snopova i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Chamy - društvena igra u boji po broju za iPhone i iPad

Vrlo je malo društvenih igara koje su tako zabavne kao Chamy! Ako ste fascinirani bojanjem, ovo će vam biti najbolja oklada.

Ova aplikacija nudi mnoštvo slika u boji i sadrži širok spektar umjetničkih djela kao što su Mandale, Životinje, Ptice, Cvijeće, Mjesta, Hrana i još mnogo toga. Kako redovito ažurira umjetničku kolekciju, uvijek ćete imati puno mogućnosti za eksperimentiranje.

Osim toga, Chamy također pruža potreban savjet koji će vam pomoći da lako pronađete ćeliju koja nedostaje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Besplatna iPhone i iPad društvena igra bez protoka

Flow Free ima sve sastojke koji se dodaju u vašu omiljenu kolekciju društvenih igara za iOS. Da biste stvorili protok, sve što trebate je stvoriti odgovarajuće boje s cijevi. Zatim morate upariti boje i prekriti cijelu ploču kako biste ispucali slagalicu! Samo osigurajte da cijevi ne prelaze ili se preklapaju.

Besplatna verzija aplikacije ima preko 2000 razina, od jednostavnih do izazovnih. Štoviše, postoji i značajka koja vam omogućuje da pratite svoj napredak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Deblokiraj me iOS društvena igra

Držite “Unblock Me” podalje od svoje glavne kolekcije društvenih igara na vlastitu odgovornost! Razlog zašto sam toliko voljan u vezi s ovom igrom je taj što je prilično intrigantna za igrati.

Za mene je najbolji dio ove igre ogromna biblioteka od preko 18 000 zagonetki koja može osnažiti vaše rješavanje problema i kognitivne vještine. Osim toga, na raspolaganju su vam četiri impresivna načina rada između Challenge, Multiplayer, Relax i Daily. Dakle, na temelju svog raspoloženja, možete odabrati predstavu koja može osvijetliti vaše igranje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Društvena igra Game of Life za iOS

Dobivši četiri i pol zvjezdice od preko 3,5K ocjena, The Game of Life s pravom je rangiran kao prva svjetska igra na ploči. O ovoj uzbudljivoj igri koju ćete voljeti igrati beskrajno možete toliko razgovarati.

Ono što ovu igru ​​čini toliko intrigantnom je način za više igrača koji iz vas uzima najbolje. Natjecanje na mreži za provodadžije tako je uzbudljivo igrati.

Sadrži i brzi način za testiranje vaše brzine i vještine. Osim toga, ima niz različitih mini-igara koje će vas potpuno zaokupiti za još!

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 10. Boggle with Friends iPhone i iPad društvena igra

Isključite mozak slučajnim likovima kako biste stvorili smislenu riječ. U slučaju da tražite navalu adrenalina, Boggle ima način "Utrka za pobjedu" za utrku s vremenom. Možete izazivati ​​prijatelje e-poštom ili ih samostalno prenijeti. Jednostavno promiješajte 3D znakove protresući iPhone, započnite dodirivanje i povlačenje da biste napravili riječ.

Reproducirajte tu omiljenu glazbu na iTunesu dok bogate. Igrač dobiva nagradu na temelju utrošenog vremena i duljine riječi. Ako ikada budete ograničeni, kupite putem aplikacije da biste otključali više značajki. Sretno Boggling!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 11. 2048 - Slagalica na ploči

Vrijeme je da isprobate neke stvarno super puzzle igre! 2048 dolazi s mnoštvom intrigantnih puzzle igara koje biste voljeli igrati tijekom svog slobodnog vremena za opuštanje.

Govoreći o igranju, morate prijeći prstom da biste pomaknuli pločice. A ako naiđu dvije pločice istog broja, one se pretvaraju u jednu.

Dajte sve od sebe da se popnete na vrh pločice 2048. godine. Također, pokrenite izazovni način da biste u samo nekoliko poteza prikupili određene pločice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 12. Točke i kutije iOS društvena igra

Dots and Boxes klasična je društvena igra sa intrigantnim konceptom. Sadrži tri načina rada koja izazivaju vašu inteligenciju. Možete igrati ovu igru ​​samostalno ili pozvati svog prijatelja da zaključa rogove s vama.

Uskočite u mrežni mod za više igrača kako biste pokazali svoje vještine u teškoj borbi. Igrajte pametno kako biste sakupili što više postignuća u igrama. I zdrobite sve svoje protivnike da biste postigli najviši rezultat.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 13. Catan Universe društvena igra za iOS

Volite li biti vladar i voditi put naprijed? Ako da, voljeli biste igrati Catan Universe. Da biste bili gospodar milijuna, morate graditi ceste, gradove, a također isprobati sva sredstva i načine za nesmetano pregovaranje u plovidbi u slučaju da vam na putu budu prepreke.

Igra vam nudi priliku za dvoboj protiv vrhunskih igrača iz cijelog svijeta. Postoje i prilagođeni načini podudaranja koji vam omogućuju igranje igara s prijateljima i AI. Treba vam inspiracija? Moći ćete razgovarati i s drugim igračima. Štoviše, svoj avatar možete dizajnirati tako da izgleda izvrsno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 14. Četiri u nizu iPhone i iPad društvene igre

Četiri i pol zvjezdice od 40K ocjene jasno pokazuju da igrači puno vole "Četiri u nizu". Morate povezati četiri komada svoje boje u liniju prije suparnika. Igra sadrži način za dva igrača koji vam omogućuju da se natječete sa svojim prijateljima.

I samo u slučaju da se želite upustiti u još koju akciju, aktivirajte način za više igrača za igranje s nekoliko vrhunskih igrača iz cijelog svijeta. Postoje tri razine težine s puno izazova koji će vas zadubiti. Dakle, potrudite se postići maksimum i zavladajte ljestvicama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 15. Društvena igra Tic Tac Toe za iPhone i iPad

Tic Tac Toe je vrsta igre koja kao da nikad ne stari s vremenom niti se čini dosadnom. Da, govorim o Tic Tac Toe zvanom Noughts and Crosses. Igra sadrži solo i igra za dva igrača. Dakle, možete ići samostalno ili pozvati svog bliskog druga da zaključa rogove s vama u igranju za više igrača.

Još jedna značajka zbog koje Tic Tac Toe vrijedi pogledati su tri razine težine. To znači da možete odabrati razinu prema svojoj vještini. Pomoću praćenja rezultata održavate vas u toku oko toga gdje se nalazite u igri. I ne samo to, postoji i automatsko spremanje tako da neočekivani prekidi neće ometati vaše igranje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Sad je tvoj red

Je li vam ijedna od ovih igara zapela za oko? Bio bih sretan da znam njegovo ime i stvari koje su vam se svidjele u njemu. Podijelite s nama u komentaru.

Ne propustite:

 • Najbolje puzzle igre za iPhone / iPad
 • 10 najboljih strateških igara za iPad
 • Najbolje šahovske igre za iPhone / iPad
 • Najbolje interaktivne igre priča za iPhone