Blog

Najbolje priključne stanice za radio sa satom iPhone SE u 2020

Priključne stanice najbolji su iPhone dodaci dostupni na tržištu. Osim punjenja iOS uređaja, priključne stanice oživljuju ambijent vaših radnih stanica i bilo koje ravne površine kod kuće. Inovativni proizvođači dodataka dodali su zvučnike na priključne stanice. A onda su također smislili radio i alarm za korisnike iPhonea.

Ovaj popis okuplja raznolike stilske i jake priključne stanice za iPhone SE s radiom i alarmom. Probudite se uz melodične pjesme i melodije alarma koje se puštaju na priključnim stanicama iPhone SE.

Pristaništa iPhone SE 2020. godine

# 1. DPNAO

Čini se da je DPNAO cjelovit paket. Dock dolazi s dvostrukim zvučnicima visoke vjernosti koji pružaju ugodno glazbeno iskustvo. A s funkcijom EQ nudi vam i mogućnost finog podešavanja glazbe.

FM radio ima 20 unaprijed postavljenih postaja. A ako volite radijske programe, vrijedit će vam vremena.

Odbrojavanje vremena i funkcija alarma čine ga jednostavnim za upotrebu. Uz to, postoji 3.5 mm audio priključak za povezivanje priključne stanice s drugim audio uređajima.

USP: EQ funkcija

Pogledajte na Amazonu

# 2. Philips

Philips predstavlja estetski savršenu priključnu stanicu s alarmom i radiom. Bežičnu glazbu možete strujati putem Bluetootha. Njegove univerzalne postolja za punjenje omogućuju vam punjenje pametnih telefona osim iPhonea. Ugrađeni mikrofon pravo je na novac za idealno iskustvo hands-free pozivanja.

Upravljajte kabelom glatko pomoću njegove značajke upravljanja kabelima na stražnjoj strani. Postavite tajmer za spavanje da biste zaspali uz svoju omiljenu glazbu i probudili se uz melodičnu melodiju alarma.

USP: Upravljanje kabelima bez nereda

Pogledajte na Amazonu

# 3. Homtime

Homtime ima pragmatičan dizajn i spreman je da se pobrine za nekoliko potreba. A aplombom se suprotstavlja raznim potrebama.

Prvo i najvažnije, dock omogućuje postavljanje pametnog telefona u portretnom i pejzažnom položaju. Tako ćete tijekom gledanja videozapisa ili videopoziva imati jednostavnije hands-free iskustvo.

Što se tiče punjenja, on ima nekoliko USB priključaka kako biste mogli napuniti uređaje. Uz ugrađenu zaštitu od prenapona, zadržava uobičajene prijetnje.

Bežični zvučnik više je nego dovoljno dobar da oživi vašu glazbu. Nadalje, FM radio i funkcionalnost alarma čine Homtime svestranom imovinom.

USP: Ugrađena prenaponska zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 4. Tyler TAC501-BK

Pokretan dvostrukim zvučničkim sustavom, Tyler TAC501-BK ima preslatku kvalitetu zvuka. Možete ga odmah upariti sa pametnim telefonom i reproducirati omiljene pjesme. Tu je i tuner FM stanice s ugrađenom antenom za dosljedan radio prijem.

Možete prilagoditi svjetlinu LED budilice tako da vam noćno spavanje ne bude otežano. Odaberite radio ili zujalicu da vas ujutro mirno probude. Štoviše, TAC501-BK dolazi u dvije boje: crnoj i bijeloj.

USP: Dvostruki sustav zvučnika

Pogledajte na Amazonu

# 5. iHome iPL8XHG

iHome-ov iPL8XHG jedna je od mojih najdražih priključnih stanica za iPhone. A razlog zašto ga smatram tako zahvalnim su stereo upravljački programi visoke vjernosti koji nude zvuk bez izobličenja.

Razlog 8 komora zvučnika osigurava oštru kvalitetu zvuka. Govoreći o FM radiju, dolazi sa šest unaprijed postavljenih postaja. U usporedbi s drugima, definitivno je nizak, ali bi trebao biti više nego u redu za normalnu upotrebu.

Tajmer za spavanje možete maksimalno iskoristiti da biste zaspali potpuno mirni. Zahvaljujući funkciji dvostrukog alarma, pomaže vam da idete u korak sa svojim užurbanim životom.

USP: Razlog8 komore zvučnika

Pogledajte na Amazonu

# 6. Jensen

Iskreno govoreći, to je hvalevrijedan dizajn koji mi je privukao pažnju u Jensenu. Dock dolazi s moćnim zvučnicima koji nude zvuk visoke kvalitete. Osim toga, postoji pomoćni ulazni priključak za povezivanje s drugim audio uređajima.

IPhone možete usidriti i okomito i vodoravno kako biste imali poboljšani kut gledanja. Dakle, očekujte da vam korištenje ruku bez ruku bude ugodno. Također pristojno obavlja posao punjenja vašeg pametnog telefona.

Nadalje, FM stereo prijemnik s 20 unaprijed postavljenih postavki i dvostrukom budilicom čine Jensena zimzelenom imovinom.

USP: Podesivi dok

Pogledajte na Amazonu

# 7. iHome iPLWBT5B

Pravo rečeno, iHome iPLWBT5B jedan je od najcjenjenijih iPhone-ovih radio stanica na doku. Obuhvatio je sve osnove za ispunjavanje vaših različitih zahtjeva. Od dopuštanja punjenja pametnog telefona dobrom brzinom do poboljšanja vašeg glazbenog doživljaja, podnožje obavlja sve zadaće s dobrim učinkom.

Značajna značajka ove priključne stanice je integrirani punjač Apple Watch koji vam omogućuje i uključivanje pametnog sata. Ugrađeni mikrofon nudi kristalno čist zvuk tako da možete komunicirati s potpunim mirnim svijetom.

Napomena: Postoje još dvije iPhone stanice s iHomeovim radiom sa satom. Što se tiče značajki, svi oni imaju puno sličnosti. Provjerite i iHome iPL23 i iHome iDL44 jer vrijede ozbiljno razmotriti.

USP: Integrirani punjač Apple Watch

Pogledajte na Amazonu

# 8. Emerson SmartSet

Što se tiče funkcionalnosti, Emerson SmartSet je prilično dobar. Visokostereo zvuk obogaćen jakim basovima oživljava vaše glazbeno iskustvo. FM radio s memorijom od 20 stanica osigurava vam puno eksperimentiranja.

Ovisno o vašim zahtjevima, možete jednostavno prilagoditi kvalitetu zvuka. Osim toga, moći ćete prilagoditi i prikaz LED sata. Što se tiče punjenja iPhonea, možete očekivati ​​da vas nikad neće razočarati.

USP: Zvuk visoke vjernosti

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Pod pretpostavkom, pronašli ste idealno pristanište za vaš iPhone. Bilo bi mi zadovoljstvo znati vaše povratne informacije o tome.

Ne propustite:

  • Najbolji iPhone X, iPhone 8/8 Plus Power banke
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus punjači za automobil
  • Najbolje banke iPhone Power SE
  • Najbolje Bluetooth slušalice iPhone SE