Blog

Najbolje indie igre za iPhone i iPad 2021. godine

Iako vaš iPhone i iPad imaju brojne značajke koje vas drže angažiranima, i dalje imamo određeni prostor za igre. Iako najuspješnije igre dolaze od renomiranih marki, Indie igre imaju svoj šarm i bazu obožavatelja. Ako i vi volite isprobavati ih i smatrate ih kreativnijima i zanimljivijima, evo popisa najboljih Indie igara za iPhone.

 1. Mini metro
 2. Vlada
 3. Super Stickman Golf 2
 4. Dolina spomenika
 5. Soba
 6. dvostruko uklj.
 7. Trojke
 8. Svemirski tim
 9. Thomas je bio sam
 10. Altova pustolovina

1. Mini metro

Uzvišenu simulacijsku igru ​​podzemne željeznice ocijenilo je 4,9 od gotovo 21 000 korisnika u App Storeu; stekao je brojna priznanja kroz različite programe nagrađivanja. Igra vam omogućuje stvaranje mape metroa za grad koji neprestano raste. I to možete učiniti kroz 20 stvarnih gradova. Da biste ga dodatno učinili zanimljivim, možete se pomicati kroz tri različita načina igranja, uključujući Normal, Endless i Extreme, kako biste procijenili razinu težine i kreativnosti.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

2. Vlada

Rangiran na 7. mjestu u kartaškim igrama, igranje vam omogućuje donošenje ispravne odluke prevlačenjem kartica zahtjeva udesno i ulijevo. Tijekom cijele igre primali biste brojne zahtjeve od svojih savjetnika, seljaka, saveznika i neprijatelja. Morat ćete odlučiti zadržavajući ravnotežu između utjecajnih frakcija vašeg kraljevstva. Osjetite kraljevstvo i budite dobroćudni ili zlonamjerni. Ti si kralj. Vi donosite odluku.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

3. Super Stickman Golf 2

Igrajte na 30 različitih igrališta za mini golf sa svojim prilagodljivim likovima u dva različita načina za više igrača i označite svoj put do savršenstva. Igra je rangirana u kategoriji "App Store Best of 2013". Sa svakim tečajem koji vam se nađe, izazovi i prepreke se neprestano mijenjaju. Pronađite pametan način da prijeđete sve prepreke i kreativno zanimljive tečajeve. Igra podržava lokalni multiplayer preko Bluetootha.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Dolina spomenika

Igra će privući vašu pažnju i natjerati vas da se zaljubite u svoj očaravajući dizajn kada je otvorite. Osvojivši nagradu Apple Design Award 2014, igra vam omogućuje manipulaciju privlačne arhitekture i vođenje princeze kroz nju. Igra je jednostavna za igru ​​i ima očaravajući dizajn koji će vas zadržati angažiranim tijekom cijele godine.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

5. Soba

Uđite u prekrasni 3D svijet zagonetki s ovom tajnovito zaključanom igrom. Sa svakom prolaznom razinom morat ćete osloboditi novi nabor svog mozga i definirati pristup 'izvan okvira'. Igra je prilično angažirana s mudro definiranim zagonetkama koje imaju skrivene odgovore. Bilo bi najbolje kad biste bili dovoljno pažljivi da biste ih primijetili.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

6. dvostruko uklj.

Pogledajte ovu briljantnu puzzle igru ​​koja ima šarmantne animacije i jedinstveno hirovite zvučne efekte. Cilj je pomicanje igrališta za razotkrivanje pločica, a zatim stvaranje puta za njihovo čišćenje u nizu beskrajnih izazova.

Minimalistički će vas vizuali angažirati, a vas će zapanjiti same mehanike slagalica. To je kombinacija kliznih blokova i kombiniranja blokova iste boje za dovršavanje zadataka. Pripremite se za sate uživanja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Trojke

Mala puzzle igra jednostavna je i intrigantna. Iako biste se probijali čišćenjem zagonetke, pratit će vas prekrasna pozadinska glazba. Iako uključuje brojeve, ne morate biti matematičar da biste prošli nivo. Samo malo budnosti s pristupom "samo naprijed" učinit će vas pobjednikom.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

8. Spaceteam

Zajednička stranačka igra omogućuje 2-8 igrača da se zajedno igraju koristeći vlastite uređaje. Kad igra započne, primit ćete vremenski osjetljive upute koje ćete morati uskladiti sa suigračima. Zapamtite, ako to ne učinite, brod će pasti sklon eksploziji. Ne zaboravite na primarni motiv; morate preteći zvijezdu koja eksplodira.

Cijena: Besplatno (otključaj nadogradnje aplikacije - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Thomas je bio sam

Iznenađujuće, možda zvuči da je Thomas znatiželjan pravokutnik koji pokušava pronaći svoje postojanje u čudnom svijetu. Impresivno i emocionalno putovanje podijeljeno je na 100 zanimljivih razina. Iako je igra u početku debitirala s PS3, igranje na iPhoneu i iPadu i dalje je draž. Nema šanse da se ne povežete s pričom i lijepom naracijom koju je radio Danny Wallace.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Altova pustolovina

Uvrštena na 8. mjesto u sportu, igra će vas probiti kroz obećavajuće avanturističko putovanje. Mashable, uvršten među najbolje iPhone aplikacije u 2015. godini, zaradio je mnoštvo priznanja zbog svog intuitivnog sučelja i zanimljivog igranja. Igre zasnovane na fizici odvest će vas do očaravajuće mirne odiseje za snowboardinge.

Sadrži dinamično osvjetljenje i vremenske efekte koji će vam služiti iskustvo stvarnog bordanja. Pametno oblikovanih 180 ciljeva održat će vas angažiranim do zadnjeg.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

Najbolje samostalne igre za igranje na iPhoneu ili iPadu

Jeste li iskusili igranje bilo koje od ovih igara? Ako ne, planirate li se okušati u bilo kojem od ovih? Ili imate neku drugu Indie igru ​​na svom popisu simpatija? Obavijestite me u odjeljku za komentare.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Sudoku igre za iPhone i iPad
 • Igre riječi za iPhone i iPad
 • Igre obrane tornja za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found