Blog

Kako sakriti Notch na iPhoneu X, Xs, Xs Max i iPhone XR

Ako ste se s iPhonea X preselili na iPhone iPhone 2018, velika je vjerojatnost da ste se već pomirili s "Notchom". Međutim, ako ste skočili s klasičnih iPhonea, možda vam je pomalo nezgodno slagati se s njim. Ako je to slučaj, slijedite korake kako biste sakrili urez na iPhoneu X, iPhone Xs, Xs Max i XR.

Pa, kako ukloniti neželjeni urez iz iPhone X serije? Pa, postoji poprilično aplikacija za pozadinu poput Notcho, Lucky Notch za X, Remover za ureze: Fade the notch i još mnogo toga što vam omogućuje da ga maknete s puta.

Kako sakriti Notch na iPhoneu X, Xs, Xs Max i XR

Imati na umu; ovo nije savršeno rješenje i radi samo na zaključanom zaslonu i početnom zaslonu. Dakle, usjek neće potpuno nestati. U svakom slučaju, dopustite mi da vam pokažem kako to maknuti s vidika!

Korak 1. Preuzmite Notcho na svoj iPhone X. Dostupan je besplatno.

Korak 2. Sada pokrenite aplikaciju. Dalje, imate mogućnost koristiti bilo koju svoju fotografiju iz Camera Roll-a ili slike dostupne u aplikaciji. Odabrat ću cool pozadinu iz biblioteke aplikacije. Dodirnite Uvoz dugme.

Korak # 3. Sada dodirnite Prilagodi. Zatim možete savršeno premjestiti i prilagoditi sliku tako da lijepo izgleda na ekranu.

Korak # 4. Zatim dodirnite Gotovo Završiti.

Korak # 5. Napokon, dodirnite Uštedjeti.

Korak # 6. Dalje, otvori Aplikacija Fotografije i odaberite tapeta upravo ste stvorili i dodirnite ga → Sada dodirnite udio dugme.

Korak # 7. Sljedeće, morate dodirnite Koristi kao pozadinu. Zatim, dodirnite Set.

Korak # 8. Sljedeće ga možete postaviti kao pozadinu početnog zaslona ili zaključanog zaslona. Ili ga možete postaviti za oboje. Dodirnite Postavi oboje.

To je to!

Sada prijeđite na početni ili zaključani zaslon i pogledajte; usjek će biti skriven. Neće vikati naglas za vašu pažnju. To je sigurno.

Znam da to nije idealno rješenje, ali ipak vrijedi pokušati ako ga ne možete podnijeti.

Preko vas ...

Notch je dobio i pohvale i kritike. Osobno, ne smatram to toliko lošim. Čini mi se da mi jedino zadovoljstvo smeta dok gledam medije.

S većinom vrhunskih Android pametnih telefona koji su ga već prihvatili, osjećate se kao da živite u usječenom gradu. Stoga ne izgleda tako ružno kao prije.

Možda biste trebali pogledati i sljedeće postove:

    • Kako izbrisati povijest aktivnosti Google pretraživanja na iPhoneu, iPadu, Androidu ili računalu
    • Oporavite izbrisane datoteke iz iClouda na iPhoneu, iPadu, Macu ili Windowsu
    • Kako koristiti glazbenu knjižnicu iCloud
    • Kako isključiti vladina upozorenja na iPhoneu

Vaše mišljenje o Notchu? Slobodno podijelite svoje misli u odjeljku za komentare.