Blog

12 najboljih načina ponovne upotrebe starog iPhonea

iPhone uređaji imaju dug vijek trajanja i ne sviđa vam se ideja da prodate svoj stari uređaj. No tehnologija ide dalje dok tvrtke uvode inovativne pametne telefone. Ova vas promjena prisiljava da kupite novi iPhone. Pa što učiniti sa svojim starim iPhoneom? Pa, postoje mnoge prenamjene starog iPhonea.

Trenutni vodič govori o kreativnim načinima na koje možete ponovo koristiti stari iPhone. Ako ste se odlučili prodati svoj rabljeni iPhone, na uređaju morate izvršiti neke zadatke i morate imati neke informacije o mjestu prodaje starog iPhonea.

12 pametnih načina doPrenamijeniti Vaš stari iPhone

# 1. Poklon vašoj djeci

Umjesto da kupite skupi tablet ili bilo koji drugi zaslon osjetljiv na dodir, vaš stari iPhone može biti dobar poklon za vašu djecu. Voljeli bi koristiti iPhone na svoje jedinstvene načine. Pustite ih da istražuju iOS svijet i smisle nešto inovativno. Mogu igrati igre ili koristiti obrazovne aplikacije kako bi naučili nešto novo.

# 2. Koristite iPhone kao CCTV kameru za svoju djecu, kućne ljubimce i dom

Bilo što za djecu, zar ne? Radi njihove sigurnosti možete koristiti stari iPhone kao sigurnosnu kameru kako biste pripazili na svoju djecu i kućne ljubimce. Preuzmite iPhone aplikaciju sa senzorom pokreta na stari uređaj i možete budno paziti na svoju djecu i dom.

Vaš rabljeni iPhone može biti zaštitnik vaše kuće. Možete instalirati vanjsku Wi-Fi web kameru ili pametno zvono na vratima. Dalje, iPhone možete koristiti kao video monitor postavljen na noćni ormarić ili stol za večeru.

# 3. Reproducirajte glazbu i slušajte audioknjige i podcastove

Spojite svoj stari iPhone s Bluetooth zvučnikom i pustite svoje pjesme. Vaš stari iPhone može za vas raditi kao iPod. Neka vaš iPhone bude povezan s priključnom stanicom 24 × 7 i puštajte pjesme kad god želite. Možete koristiti visokokvalitetnu priključnu stanicu za iPhone sa zvučnikom kako biste eliminirali potrebu za zasebnim Bluetooth zvučnikom.

Za ljubitelje knjiga mogu preuzeti audio knjige iz različitih aplikacija i slušati popularne autore. Korisnici također mogu koristiti ovaj stari iPhone za preuzimanje podcastova kako bi bili u toku s najnovijim vijestima na svijetu.

# 4. ebook čitač

Želite li malo razmišljanja? Čitajte svoje omiljene e-knjige na starom iPhoneu. Vaš stari iPhone može biti čitač e-knjiga na kojem možete čitati nekoliko knjiga svaki dan. Zamolite svoju djecu da stvore ovu naviku čitanja jer imaju uz sebe stari iPhone.

# 5. Postavite svoj dnevni alarm

Pojavom pametnih telefona mnogi su se budilici našli u kantama za smeće. Čak i ako pripadate toj staroj školi i upotrebljavate tradicionalnu budilicu, stari iPhone možete koristiti kao prikladnu budilicu. Za razliku od zastarjelih budilica, vaš je iPhone pametnija opcija jer možete postaviti više alarma za svaki dan u tjednu. Postavljanje pjesme Apple Music na vašem iPhoneu uvjerljiv je razlog da se odreknete stare budilice.

# 6. Osvijetli svoj Put

Kada je u vašem području zatamnjenje, ovaj dodatni iPhone možete koristiti kao baklju da vam osvijetli put (barem možete pronaći mjesto gdje ste spremili svijeće u podrumu). Imajte na umu da upotreba bljeskalice na vašem iPhoneu može isprazniti bateriju; trebali biste znati kako uštedjeti bateriju iPhonea ili držati visokokvalitetnu banku napajanja kod sebe.

# 7. Emitirajte sadržaj na Apple TV-u i koristite iPhone kao daljinski upravljač

Ako vaš iPhone ima dovoljno prostora za pohranu, možete spremiti videozapise i filmove na uređaj, a zatim isti sadržaj emitirati na svoj Apple TV. Dok je rat za streaming bjesnio među popularnim uslugama, korisnici trebaju malo prostora na svom uređaju za pohranu TV emisija, videozapisa i filmova. Vaš stari iPhone može biti koristan za postavljanje ovih podataka.

Dodatni iPhone možete koristiti i kao daljinski upravljač za TV. Iako se većina uređaja za streaming medija isporučuje s daljinskim upravljačem, svima je prihvaćena činjenica da ljudi izgube ili izgube daljinski upravljač. Umjesto kupnje novog daljinskog upravljača, stari iPhone možete koristiti kao daljinski upravljač. Možete preuzeti mobilnu aplikaciju dizajniranu za tu uslugu streaminga i povezati svoj račun kako biste telefon koristili kao daljinski upravljač.

# 8. Flash pogon

Ponestaje li vašem uređaju memorije? Ne brinite! Pomoću ove aplikacije možete prenijeti neke podatke sa postojećeg uređaja na stari iPhone. Ako vaš stari iPhone ima puno prostora za pohranu, lako možete pohraniti svoje podatke. Budući da je to vaš stari iPhone, možete izbrisati sve podatke i koristiti taj prostor za pohranu slika, dokumenata, filmova i glazbe.

# 9. Napredna nadzorna ploča u vašem starom automobilu

Ovo može biti pomalo luda ideja, jer ćete svoj iPhone morati trajno popraviti na nadzornoj ploči automobila. Dalje, uređaj možete koristiti kao GPS navigator. Potreban vam je pouzdan i visokokvalitetan nosač za automobil iPhone kako biste uređaj koristili kao svirač glazbe.

# 10. Fotoaparat

Vaša djeca rado bi kliknula fotografije svog odmora ili odmora. Dajte im svoj stari iPhone i pogledajte kako će vam pokazati svoja sretna lica zabilježena u aplikaciji iPhone kamere. Na ovaj način možete spasiti džep od pražnjenja za DSLR ili usmjeri i snimaj fotoaparat.

11. Uštedite GoPro trošak

Da biste snimili svoje avanturističko putovanje, željeli ste kupiti GoPro akcijsku kameru. Drži se! Sa svojim starim iPhoneom možete jednostavno kliknuti na sve eskapade. U tu svrhu trebaju vam izdržljiva pokrivala za glavu s nosačem za instaliranje iPhonea. Velocity Clip nudi jedan od najboljih iPhone nosača za vaš bicikl, prsa i glavu.

12. Vaša VR slušalica

Apple već dugo radi na proizvodu virtualne stvarnosti, ali ništa konkretno nije izašlo iz njegovog laboratorija. Dok tvrtka ne predstavi svoje VR slušalice, virtualnu romantiku možete iskusiti uz pomoć slušalica, VR aplikacija i igara na starom iPhoneu.

To je sve narode!

Sumirati…

Vaš stari iPhone pronalazi novu svrhu ako ga možete koristiti na bilo koji od gore spomenutih načina. Štedi mnogo vašeg novca; može vašu djecu održati sretno okupiranima; može pružiti sigurnost vašoj djeci, kućnim ljubimcima i domu; može vas zabaviti na svaki mogući način.