Blog

Newzik Čitač notnih zapisa

Jedna od stvari koju glazbenici moraju rutinski izvoditi je upravljanje rezultatima. Kada se gotovo sve pretvori u digitalni oblik, isplati se prihvatiti mobilnost i jednostavnijeg obavljanja zadatka i umnožavanja produktivnosti.

Ako ste glazbenik koji više ne želi lupati knjige i fascikle i želite postići željenu pogodnost u načinu na koji upravljate svojim rezultatima, Newzik - svestrani čitač notnih zapisa za iPhone i iPad može za vas biti velika prednost. Pa, što ovu aplikaciju čini tako stvarnom za glazbenike?

Newzik - izvrsna aplikacija za čitanje notnih zapisa za iPhone i iPad

Bez obzira želite li preuzeti potpunu kontrolu nad svojim digitalnim rezultatima, prilagoditi ih prema svom ukusu ili surađivati ​​sa svojim suigračima, ovaj čitač notnih zapisa može prilično dobro izdržati. Iako nisam glazbenik, par mojih prijatelja su profesionalni glazbenici. Stoga znam koje su ključne stvari za glazbenika ili nekoga tko vodi orkestre. Nakon što sam koristio Newzik zadnjih nekoliko dana, podijelit ću svoje iskustvo o njemu. Je li označio sve ključne okvire? Pročitajte kako biste saznali:

Čitajte i upravljajte svojim digitalnim rezultatima

Najznačajniji vrhunac Newzika je sposobnost da vam omogući čitanje i upravljanje rezultatima po vašem najboljem ukusu. Kao glazbenik, voljeli biste imati ovu značajku.

Elegantni čitač notnih zapisa za iOS kompatibilan je s većinom standardnih formata, uključujući PDF, MusicXML, audio i još mnogo toga. Našao sam ga izvrsnim MusicXML čitačem.

Osim toga, možete odmah uvesti svoje rezultate na svoj iOS uređaj i organizirati ih u liste popisa. Još bolje, rezultate možete prilagoditi i da bolje odgovaraju vašim potrebama.

Željena fleksibilnost

Pisanje i uređivanje tekstova, kao i akorda, povjetarac je uz ovu aplikaciju. Možete stvoriti više dijelova datoteka i kombinirati ih za prikaz na istom zaslonu. Također postoji mogućnost obrezivanja stranica radi uklanjanja margina i idealno optimiziranje zaslona.

Također vam omogućuje dodavanje različitih dijelova u jedan komad. Na temelju svojih potreba možete postaviti postavke prikaza kao što su grafikon ili rezultat. Rezultate možete komentirati olovkama, označivačima i notnim pečatima. Upravljanje MusicXML rezultatima prilično je jednostavno. Pametne značajke poput transpozicije, pametnog zumiranja, odabira pjesama i MIDI generacije nude vam prijeko potrebnu kontrolu.

Aplikacija vam također omogućuje sinkronizaciju rezultata s audio ili video datotekama. Štoviše, također možete stvoriti impresivne verzije karaoka ili interaktivne materijale. Integrirani metronom izvrstan je za postavljanje savršene temperature za vašu glazbu.

S intuitivnim korisničkim sučeljem, aplikacija se osjeća prilično poznato. Pa čak i ako niste tehnički pametni, nećete trebati trošiti puno vremena da to savladate.

Integriran moćan alat za pretraživanje IMSLP u aplikaciji

Tu je i IMSLP (International Music Score Library Project) alat za pretraživanje koji vam omogućuje pristup besplatnom broju klasičnih partitura. Kad u svoju biblioteku unesete svoje partiture, možete ih bilježiti olovkama, označivačima i pečatima.

Cijelu svoju digitalnu knjižnicu možete spremiti u oblak i pristupiti joj s bilo kojeg vašeg uređaja.

Dvije značajke po mjeri

Suradnja i timski rad izuzetno su presudni jer igraju veliku ulogu u pomaganju glazbenicima da izvedu senzacionalne performanse. A ova je aplikacija osigurala da možete raditi zajedno sa suigračima u savršenoj sinkronizaciji.

Glazbena aplikacija sadrži dvije prilagođene značajke za pojačavanje suradnje i timskog rada za glazbene bendove i orkestre. Pomoću značajke suradničkih setlista možete set listu ugodno podijeliti sa svojim bendom ili orkestrom.

Na primjer, svaki član može lako stvoriti vlastite dijelove, dodavati dijelove i raditi bilješke. Oni također mogu pratiti poteze drugih članova. Postoji izuzetno koristan opsežni način rada koji povezuje vaše iOS uređaje za sinkronizaciju okretanja stranica i promjene na svakom uređaju.

Podrška više jezika

Još jedna značajna značajka Newzika je da podržava više jezika poput engleskog, danskog, nizozemskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, korejskog, portugalskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog i švedskog. Očekujem da će aplikacija dodati podršku za više jezika kroz buduća ažuriranja.

Dakle, samo u slučaju da vam engleski nije ugodan, imate mogućnost upravljanja digitalnim rezultatima na željenom jeziku. I pretpostavljam da bi većina glazbenika voljela imati ovu funkcionalnost.

Cijena i raspoloživost

Glazbena aplikacija za iOS kompatibilna je s iPhoneom, iPadom i iPod touchom sa sustavom iOS 9 ili novijim. Cijena mu je 8,99 dolara.

preuzimanje datoteka

Presuda:

Newzik je izvrstan spoj jednostavnosti i svestranosti. Smatram da je ova aplikacija prilično pristojna što se tiče funkcionalnosti.

Istini za volju, kad sam prvi put vidio cijenu od 9 dolara, nisam bio sasvim siguran hoće li moći opravdati naplatu. Međutim, jednom sam ga stavio u ruke i proveo neko vrijeme; istražujući sve značajke s kojima se može pohvaliti, nekako mi se počelo sviđati.

Preporučio bih ovaj Čitač notnih zapisa ljudima koji žele upravljanje rezultatima učiniti ugodnom i bez muke.

Javite mi što mislite o ovoj aplikaciji i želite li je isprobati na svom uređaju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found