Blog

Najbolje kožne futrole za iPhone SE 2021. godine

Koža vam pomaže stvoriti snažnu izjavu o stilu kamo god krenuli sa svojim najnovijim iPhoneom SE. Zamotajte iPhone u futrole od prave kože izrađene od istaknutih proizvođača opreme u Sjedinjenim Državama. Postoje neke sličnosti među ovim iPhone SE kožnim koferima; savršeno pristajanje, materijali vrhunske kvalitete, izvrsna izrada obično se nalaze u svakoj kožnoj futroli.

Naš je urednički tim nabavio najbolju dodatnu opremu za vaš iPhone SE, koju je Apple nedavno objavio na svom prvom godišnjem događaju 2016. Možete provjeriti svaku kožnu futrolu i vidjeti detalje poput značajki i cijene kućišta. Budite sigurni da će vaš iPhone SE biti zaštićen u velikom stilu.

# 1. Snugg

Snugg predstavlja živopisnu paletu kožnih futrola za iPhone SE za muškarce i žene. Kućište savršeno pristaje, može se pohvaliti visokokvalitetnim materijalima i jedinstvenom izradom. Uživajte u korištenju utora za kartice i skrivenog džepa za pohranu vaših posjetnica ili novčanica. Uživajte u gledanju videozapisa i ostalih vizualnih sadržaja uz pomoć ugrađenog postolja.

Cijena: $45.00

Kupite ga na Amazon.com

# 2. AceAbove

AceAbove nudi kožnu futrolu izrađenu od 100% vrhunske prave Cordoba kože, koja zaustavlja vaš iPhone SE klizanje sa zaštitne futrole. Futrola vam omogućuje brzo kretanje dok šetate uskim uličicama grada i prepunim mjestima poput podzemne željeznice. Jednostavno možete pristupiti svim tipkama i priključcima na vašem iPhone SE dok je umotan u ovu kožnu futrolu. Udobno čuvajte kreditne kartice i posjetnice.

Cijena: $59.99

Kupite ga na Amazon.com

# 3. Kavaj

Ležeran izgled mogao bi vas odvesti u to da je riječ o maloj knjizi koja se nalazi na stolu. No pomna pažnja otkriva da se radi o dizajnerskoj kožnoj futroli u stilu knjige za iPhone SE tvrtke Kavaj. Ova visokokvalitetna gotova prava koža i kaljena plastika daju moderan tanak dizajn i savršenu svestranu zaštitu. Pristupite svim priključcima i gumbima kroz precizno izrezane otvore.

Cijena: 39,90 $ [29,90 $ na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

# 4. IYCK

Cvjetni dizajn i živopisne boje ove iYCK kožne futrole zasigurno će impresionirati žene zahtjevnog ukusa. Mekana unutrašnjost ugađa prednjoj i stražnjoj strani vašeg iPhone SE uređaja i štiti telefon od prljavštine i ogrebotina. Gledajte videozapise, filmove i čitajte e-knjige uz pomoć poklopca kućišta. Ova torbica novčanika također vam omogućuje pohranu gotovine, kreditnih kartica i osobnih iskaznica. Magnetsko zatvaranje gumba osigurava sigurnost vašeg iPhonea.

Cijena: $14.13

Kupite ga na Amazon.com

# 5. Wisdompro

Wisdompro je za vas iznio neodoljivu ponudu. Nabavite ovu savršeno dizajniranu iPhone SE kožnu futrolu i iskoristite univerzalnu kapacitivnu olovku osjetljivu na dodir i krpu za čišćenje od mikrovlakana. Izrađena od robusne, ali mekane vrhunske PU kože, kožna torbica pruža vam udobnost korištenja svih funkcija vašeg iPhone SE. Unutrašnjost ovog kućišta izrađena je od tvrde ljuske koja štiti vaš iPhone od ogrebotina, udaraca i klizanja. Tri ugrađena mjesta pomažu vam u pohrani kreditnih / debitnih kartica i ID-a. Skriveni utor može se koristiti za vođenje novčanica.

Cijena: $24.99

Kupite ga na Amazon.com

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.