Blog

Kako ukloniti psovke iz Apple Music na iPhoneu, iPadu i iTunesu

Odgovornost roditelja je osigurati da njihova djeca ne slušaju eksplicitne pjesme ili pjesme u kojima je nekoliko riječi. Srećom, ako ste djetetu poklonili iPhone, postupak isključivanja eksplicitnog sadržaja u Apple Musicu je jednostavan i jednostavan.

Biti roditelj puno je posla. U današnje doba aplikacija i dvadeset i četiri sedam interneta teško je držati našu djecu podalje od nasilnog i sadržaja za odrasle. Međutim, nije da ne možemo ništa učiniti. Postoje načini na koje možemo ograničiti i držati stvari pod odgovarajućim vodstvom, provjerom i kontrolom. Pogledajmo jednostavne korake za isključivanje eksplicitnih sadržaja u Apple Musicu na iPhoneu i iPadu.

Kako ukloniti psovke iz Apple Music na iPhoneu, iPadu i Macu

Onemogućite eksplicitni sadržaj u Apple Music na iPhoneu

Korak 1. Fizički držite iPhone ili iPad svog djeteta u rukama.

Korak 2. Pokreni Postavke na iPhoneu vašeg djeteta i dodirnite Vrijeme zaslonaUključite vrijeme zaslonaNastavitiOvo je iPhone mog djeteta.

Bilješka: Čak i ako odaberete 'Ovo je moj iPhone', možete postaviti ograničenja postavljanjem lozinke i praćenjem izravno s Koraci # 6 pa nadalje. Međutim, predlažem da ga postavite kao Dječji iPhone.

Korak # 3. Sada možete postaviti prekid rada koji onemogućuje aplikacije i igre za vrijeme koje ste odredili. Za sada ćemo se usredotočiti samo na isključivanje eksplicitnih sadržaja u Apple Musicu, pa dodirnite Ne sada.

Korak # 4. Ovdje možete postaviti dnevno vremensko ograničenje za kategorije aplikacija. Za ovaj post dodirnut ćemo Ne sadaNastaviti.

Korak # 5. Postavi Šifra vremena zaslona.

Korak # 6. Dodirnite Ograničenja sadržaja i privatnostiOgraničenja sadržajaGlazba, podcasti i vijesti.

Korak # 7. Dodirnite i odaberite Čist.

Slično tome, možete postaviti filmove, TV programe, knjige, aplikacije itd. Još jedan preporučeni korak je ograničavanje web mjesta za odrasle. Da biste to učinili, samo dodirnite Web sadržaj, a zatim dodirnite Ograniči web stranice za odrasle. Baš kao što je ovo, možete odabrati čisto web pretraživanje i postavke jezika specifične za Siri naredbe i rezultate.

Kako isključiti eksplicitni sadržaj u Apple Musicu u macOS Catalina

Korak 1. Otvori Postavke sustava na Macu

Korak 2. Kliknite na Vrijeme zaslona.

Korak # 3. Kliknite na Sadržaj i privatnost → Odaberite karticu Trgovina → Poništite opciju Eksplicitna glazba, podcastovi i vijesti.

Kako ukloniti psovke iz Apple Music na Macu pomoću iTunesa

Korak 1. Pokreni iTunes App na vašem Macu → Kliknite iTunes u gornjem navigacijskom izborniku → kliknite na Postavke.

Korak 2. Kliknite na ograničenja.

Korak # 3. Možete kliknuti na Podcasts, Internet Radio i iTunes Store.

Također možete odabrati potvrdne okvire navedene u nastavku Ograniči opciju. Glazbu s eksplicitnim sadržajem možete ograničiti, filmove, TV emisije i aplikacije ograničiti na određenu dobnu granicu, a također i knjige s eksplicitnim sadržajem.

Imajte na umu da Apple Music ima neke “čiste” verzije glazbe i to će ući u vaš uređaj iako ste ograničili eksplicitni sadržaj. Ali ne trebate brinuti jer bi se takav sadržaj filtrirao i vaša bi djeca slušala sadržaj koji se uređuje. Slušat će otkucane verzije takvih pjesama.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Kako izbrisati pjesme iz Apple Music na iPhoneu i iPadu
  • Kako prenijeti Spotify popise za reprodukciju u Apple Music
  • Super cool Apple Music Siri naredbe
  • Kako postaviti Apple Music Song kao alarm na vašem iPhoneu

Podijelite s nama svoje komentare u komentaru.