Blog

Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone Xs Max 2021. godine

Za zaštitu zaslona kaže se da je prva linija obrane pametnog telefona. Stoga zaštitnik mora biti dovoljno jak da na zaslon osjetljiv na dodir pruži pouzdani štit protiv razbijanja i ogrebotina. Želite trajnu zaštitu za zaslon osjetljiv na dodir vašeg potpuno novog iPhonea Xs Max? Zašto ne istražiti gornje staklene zaštitnike zaslona za iPhone Xs Max jer su dizajnirani da pruže pouzdanu obranu zaslona od svih uobičajenih opasnosti.

 1. Supcase
 2. OMOTON HD
 3. KuGi
 4. pehael
 5. Bovon
 6. Supershieldz
 7. Marge Plus
 8. Maxboost
 9. iCarez
 10. ESR

1. Torba

Supcase se može pohvaliti 3D kaljenim staklom kako bi pojačao vaše iskustvo gledanja. Osim što nudi maksimalnu jasnoću, dizajniran je da bude izuzetno osjetljiv na dodir. Stoga će vaše geste glatko kliziti po površini, omogućujući vam da lakše prolazite kroz svoje zadatke.

Još jedna prednost visokokvalitetnog stakla je što ne gubi tako lako na jasnoći. Ono što mu pomaže zadržati kvalitetu netaknutom je čvrstina. Osim trajnosti, Defender zaslona dostupan je u dvostrukom pakiranju.

USP: 3D kaljeno staklo

Pogledajte na Supcase

2. OMOTON HD

OMOTON je uvijek proizvodio jedan od najcjenjenijih zaštitnika zaslona za iPhone. A ovaj ima sve kvalitete da bude pouzdani zaštitnik zaslona osjetljivog na dodir.

Vrhunsko staklo može se pohvaliti standardom tvrdoće u industriji i nudi osnovnu zaštitu zaslona. Preciznim izrezima savršeno se instalira na zaslon.

Kako je bez mjehurića, s lakoćom ćete moći instalirati zaštitnik zaslona. Još jedna značajna značajka je sposobnost sprečavanja otisaka prstiju i prljavštine. Stoga ostaje dugo vrlo osjetljiv na dodir.

USP: Otporan na otiske prstiju

Pogledajte na Amazonu

3. KuGi

KuGi se može pohvaliti svim svojstvima da bude dugotrajni zaštitnik zaslona za iPhone. Ono što mi je zapelo za oko u ovom zaštitniku zaslona je ljepilo bez mjehurića koje instalaciju čini bezbolnom.

Izrezi su prilično točni kako bi se osiguralo da ne ometa prednju kameru i senzor. Što se tiče jasnoće, pruža optimalno iskustvo gledanja uz HD prozirnost.

Zbog uglavnom oleofobne prevlake, KuGi zadržava znoj i mrlje na priličnoj udaljenosti. Stoga će vaša upotreba 3D Toucha ostati ujednačena.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

4. pehael

pehael ima nešto deblji dizajn (debljine 0,33 m) za dodatnu zaštitu od drobljenja. Stoga zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea može s lakoćom odoljeti ogrebotinama.

Sljedeća značajna značajka je hidrofobna i oleofobna prevlaka koja zadržava prašinu. Zaobljeni rubovi pomažu zaštitniku zaslona da se besprijekorno opremi.

Uz visoku jasnoću koja se nudi, imate bolje iskustvo gledanja. Povrh svega, pehael dolazi u tri pakiranja.

USP: Hidrofobna i oleofobna prevlaka

Pogledajte na Amazonu

5. Bovon

Bovon je jedan od najfinijih zaštitnika zaslona za iPhone Xs Max. Dakle, po čemu se ističe.

Pa, kvaliteta koja mi se svidjela u ovom zaštitniku zaslona je sposobnost pružanja zaštite od ruba do ruba. Izdržljivo kaljeno staklo tvrdoće 9H ne daje nikakve šanse da ogrebotine oštete zaslon.

S oleofobnim premazom, zaštita zaslona također sprječava nakupljanje prljavštine, znoja i prašine na ekranu. Kao rezultat, dugo ostaje vrlo osjetljiv na dodir.

USP: Zaštita od ruba do ruba

Pogledajte na Amazonu

6. Supershieldz

Supershieldz je dizajnirao idealan štitnik zaslona za iPhone Xs Max. Ima zakrivljene rubove koji igraju vitalnu ulogu u nuđenju obrane na cijelom zaslonu. Tvrdoća 9H, zajedno s 99,99% HD jasnoće, čine je najboljom opkladom.

Prisutnost hidrofobne i oleofobne prevlake dodatno osnažuje njezinu trajnost. Osim toga, to je sredstvo protiv prašine i znoja, tako da na jasnoću i osjetljivost ne utječe. I na kraju, Supershieldz nudi ovaj štitnik zaslona u dva paketa.

USP: Protiv mrlja

Pogledajte na Amazonu

7. Marge Plus

Debljine samo 0,25 mm, "Marge Plus" jedna je od najtanjih zaštita zaslona za iPhone Xs Max. Međutim, unatoč tome što je tako tanak, ima snage za odbijanje izazova od ogrebotina i neravnina.

Osim što nudi visoku jasnoću, ovaj štitnik zaslona nudi i maksimalnu osjetljivost. Oleofobni premaz omogućuje mu otpornost na otiske prstiju i prašinu. Osim toga, impresivan dizajn prilagođen kućištu pomaže mu u radu s većinom slučajeva.

Marge Plus štitnici za zaslon dolaze u tri pakiranja koja dobivaju doživotno jamstvo.

USP: Dizajn prilagođen kućištu

Pogledajte na Amazonu

8. Maxboost

Što se tiče proizvodnje vrhunskih štitnika za zaslon, Maxboost je dobro poznata marka. Ovaj je zaštitnik zaslona jedan od najtanjih sa samo 0,25 mm debljine.

Iako je na tanjoj strani, pruža osnovnu obranu zaslona osjetljivog na dodir od svih vrsta negativaca poput mrlja i mrlja. mrlje. Zahvaljujući posebnom premazu, štitnik zaslona u stanju je zadržati znoj i otiske prstiju na velikoj udaljenosti.

Napokon, Maxboost je dostupan u tri paketa podržana pouzdanim doživotnim jamstvom.

USP: Tanka i osjetljiva površina

Pogledajte na Amazonu

9. iCarez

Isprobao sam nekoliko iCarez zaštita zaslona. I prema onome što sam doživio, mogu reći da su njegovi zaštitnici zaslona vrlo pouzdani. Dakle, očekujem da će i ovaj biti jednako dobar.

Govoreći o značajkama, ovaj štitnik zaslona ima debljinu od 0,33 mm, a nikada neće pružiti mogućnost razbijanju zaslona osjetljivog na dodir. Obdaren je velikom osjetljivošću koja vam omogućuje upotrebu uređaja sa željenom glatkoćom.

USP: TrueTouch osjetljivost

Pogledajte na Amazonu

10. ESR

ESR zaštitnik zaslona dolazi sa zakrivljenim rubovima koji igraju vitalnu ulogu u pružanju pokrivenosti preko cijelog zaslona. Uredni izrezi osiguravaju da zaštita zaslona ne sprječava pravilno funkcioniranje kamere i senzora dubine.

Baš kao i svi gore spomenuti štitnici za zaslon, i ovaj je imao kaljeno staklo. Stoga biste trebali očekivati ​​da nudi visoku jasnoću. Zahvaljujući uglavnom neusporedivoj snazi, može izdržati do 22 kilograma sile. To nije sve, ESR je poduprt doživotnim jamstvom.

USP: 5X jači

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je vaš pouzdani branitelj?

Pretpostavljam da imate pouzdanu zaštitu zaslona za svoj iPhone XS Max, zar ne? Mogu li znati naziv zaštitnika zaslona i značajke koje su vam se svidjele u njemu?

Željeli biste istražiti više:

 • Najbolji slučajevi iPhone novčanika Max Xs
 • iPhone Xs Max jasni slučajevi
 • Najbolji iPhone Xs Max slučajevi

Koja je vaša omiljena tvrtka koja proizvodi zaštitnike zaslona? Recite nam to u komentarima.