Blog

Najbolji iPhone 7 Plus teški slučajevi 2021. godine

Teški slučajevi postaju moj prvi izbor, kad god se bavim avanturističkim aktivnostima poput biciklizma ili treninga. Iako oklopi možda ne izgledaju prekrasno poput tankih futrola, nude neusporedivu zaštitu od kapi. Znajući koliko slučajan pad može biti užasan za zdravlje sofisticiranog pametnog telefona poput iPhonea 7 Plus, isplati se imati potreban štit, zar ne? Ovi najbolji iPhone 7 Plus teški slučajevi uspješno su prošli moj test kiseline kako bi sačinili ovaj ekskluzivni popis. Za razliku od većine oklopnih slučajeva, oni imaju minimalistički profil. Krenimo s popisa da izaberemo najprikladniju opciju za vaš phablet!

# 1. Kazeologija Titan Series

Caseology Titan Series ima izuzetno robusnu konstrukciju koja ima vojni certifikat. Mekani TPU i tvrdi polikarbonatni materijal osnažuju njegovu trajnost.

Bilo da se radi o slučajnim padovima ili ružnim ogrebotinama, kućište za teške terete opremljeno je da izdrži svaki izazov koji mu se nađe na putu. Ne-skliski dizajn nudi bolje prianjanje. Uz dostupnost četiri boje lijepog izgleda poput ružičastog zlata, mat crne, jet crne, tamnoplave, izdvojit ćete prikladnu futrolu za svoj pametni telefon.

USP: Robustan dvoslojni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. Trianij

Trianium je popularna marka koja proizvodi teške futrole za iPhone. Ovo dvoslojno kućište ima apsorbirajuće unutarnje obloge i bočnu zaštitu, zaslon i kutnu zaštitu. Gumirana unutrašnjost apsorbira udarce i štiti vaš telefon od slučajnih padova.

Kućište dolazi s ugrađenim zaštitnikom zaslona koji je ultra osjetljiv na dodir. Zaštitno kućište ne ometa snagu ili glasnoću poziva. Slučajevi za teške uvjete obično završe kao glomazni slučajevi; međutim, to nije slučaj s Trianiumom jer je marka koristila inovativan dizajn kako bi smanjila nepotrebnu količinu.

USP: Inovacija u dizajnu

Pogledajte na Amazonu

# 3. Ghostek

Ghostekov kućište za teške terete izuzetno je robusne građe. Futrola je izrađena od PC i TPU ljuske kako bi zaštitila vaš iPhone od udaraca, udaraca i padova. Povrh svega, možete provjeriti one podignute gumirane kutove za dodatnu zaštitu. Ti kutovi djeluju kao udarne barijere.

Povišeni okvir pruža dodatnu zaštitu zaslona. Ghostek je ovaj slučaj testirao jedan sat pod vodom dubokom 20 metara. Na iPhoneu lako možete pristupiti otisku prsta, gumbima, priključcima i kontrolama Touch ID-a. Ova teška futrola također podržava bežično punjenje.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

# 4. BENTOBEN

Bentoben je smislio nešto jedinstveno. Dojma smo da teški koferi ne mogu biti tanki; Bentoben je razbio ovaj mit i izradio otpornu na udarce, ali tanku futrolu za iPhone 7 Plus za teška opterećenja. Ovo kućište ima dizajn tri u jednom: stražnji poklopac od plastike, plastični odbojnik i silikonska unutarnja školjka.

Silikonska ljuska osigurava zaštitu od padova, a maska ​​računala štiti vaš telefon od ogrebotina i otisaka prstiju. Provjerite je li gumeni materijal u sredini kućišta; ovo vam pruža čvrst stisak i dobar osjećaj. Gumeni kutovi sprječavaju klizanje telefona kada ga stavite na ravnu površinu ili stol.

USP: Tanak profil

Pogledajte na Amazonu

# 5. Beasyjoy

Gotovo svi teški koferi su vodootporni, ali vrlo malo njih nudi IP68 vodootporne standarde. Beasyjoy ima taj kapacitet jer svoj iPhone 7 Plus možete potopiti na više od 10 stopa na dva sata. Možete zaštititi svoj iPhone od vode ili kiše; slučaj omogućuje dugo zadržavanje pod vodom.

Ovaj telefon osim što štiti vaš telefon, podržava i fotografiranje u vodi. Za sljedeće ronjenje ili ronjenje s maskom, omotajte ovaj kofer na iPhone 7 Plus i zabilježite sve one lijepe trenutke pod vodom.

USP: Podržava podvodnu fotografiju

Pogledajte na Amazonu

# 6. Rokform

Lov na stilski teški kofer? Rokform se razmeće i zavidnim profilom i prijeko potrebnom snagom kako bi pružio osnovnu zaštitu od kapi.

Izrađen od vrhunskog TPU i polikarbonatnih materijala, nevjerojatno je robusne konstrukcije. Robusna vanjska ovojnica nikada neće iznevjeriti vaš pametni telefon. Podignuta usna čuva zaslon od ogrebotina. Dolazi s nosačem za zakretanje i univerzalnim magnetskim nosačem za automobil. Rokform kućište dolazi u jedanaest prekrasnih boja.

USP: Neodimijski magnet

Pogledajte na Amazonu

# 7. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor savršeni je spoj zaštite i stila. S TPU-om protiv ogrebotina i dvoslojnim polikarbonatnim materijalom, vrlo je zaštitan. (Pogledajte asortiman futrola za iPhone 7 Plus tvrtke Spigen.)

Unatoč tome što je tako čvrst, izgleda drsko. Tehnologija zračnog jastuka pomaže mu da se odupre utjecaju kapi. Stražnji štitnici s četiri točke za prednju i stražnju ploču dodaju prijeko potreban mišić u svoju oružnicu. Tough Armor dostupan je u šest boja.

USP: Fleksibilni odbojnik

Pogledajte na Amazonu

# 8. i-Blason

i-Blason je poznat po proizvodnji mišićavih futrola za iPhone. Ovo kućište iz serije Magma je višeslojni TPU odbojnik koji štiti vaš telefon od padova i padova. Štoviše, tvrtka je instalirala zaštitnik zaslona zajedno s kućištem, a to osigurava osjetljivost na dodir kada komunicirate sa svojim iPhoneom 7 Plus.

Za razliku od ostalih teških kućišta, i-Blason je napravio futrolu s prozirnom podlogom koja štiti vaš telefon od ogrebotina. Uživajte u potpunom pristupu svim priključcima i tipkama na vašem iPhoneu. Ova teška torba dostupna je u više boja.

USP: Prozirna podloga

Pogledajte na Amazonu

# 9. ROCK Royce

Što kažete na to da pokupite tešku torbicu elegantnog profila? ROCK Royce raznosi se elegantnim profilom koji trenutno zaustavlja očne jabučice.

Jaka nakupina mekog TPU-a i tvrdih polikarbonatnih materijala može preživjeti nalet kapi. Metalizirani gumbi dodaju više šarma njegovom izgledu. Tanak dizajn obogaćuje svoju klasu. Royce dolazi u šest prekrasnih boja.

Cijena: 12,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Pogledajte na Amazonu

# 10. PIXIU

PIXIU predstavlja prekrasan niz dizajnerskih futrola za vaš iPhone 7 Plus. Teški koferi teško da su u ovako lijepom dizajnu. Korisnici bi zasigurno bili zahvalni na naporima tvrtke PIXIU da poduzme ovu hrabru akciju. Kućište ima dizajn tri u jednom: stražnji poklopac od plastike, plastični odbojnik i silikonski unutarnji okvir.

Osigurajte maksimalnu zaštitu svog iPhonea protiv padova i ogrebotina pomoću ove silikonske futrole koja se može pohvaliti potpunom zaštitom u kutovima. Kućište je precizno izrezano tako da možete učinkovito upravljati svojim iPhoneom.

USP: Dizajnerski uzorak

Pogledajte na Amazonu

# 11. i-Blason transformator

i-Blason Transformer ima mišićav izgled. Vanjska strana otporna na udarce i unutrašnjost koja apsorbira udarce nude potreban štit za podnošenje bilo kakvih padova.

Ova teška futrola isporučuje se s kopčom za pojas koja vam omogućuje udobno nošenje iPhonea. Bez napora se pretvara u kućište stalka kako biste maksimalno iskoristili prikaz krajolika. Tekstura od karbonskih vlakana nadopunjuje dizajn. i-Blason Transformer dostupan je u četiri boje.

USP: Pretvara se u postolje

Pogledajte na Amazonu

# 12. Hython

Hython je dizajnirao zgodnu futrolu s lampicama kako bi vašem iPhoneu dodala blistav sjaj. Ovaj sjajni i atraktivan slučaj izgleda simpatično i privlačno. Za zaštitu je Hython dodao tri sloja zaštite, koji uključuju tvrdu ljusku računala, odbojnik na prednjem zaslonu i silikonsku čahuru.

Prvi sloj polikarbonatne ljuske odolijeva udarcima; drugi štiti vaš zaslon, a treći sloj nudi potpunu zaštitu tijela. Ne propustite podignuti usni i prednji odbojnik koji štite zaslon osjetljiv na dodir i kameru vašeg telefona.

USP: Savršeno za žene

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Ako je zaštita vašeg iPhone 7 Plus na vrhu vašeg popisa prioriteta, ovi teški koferi prilagođeni su vašim potrebama. Samo u slučaju da ne želite da vaš pametni telefon izgleda glomazno stavljajući jaku futrolu, onda se odlučite za tanku, ali čvrstu futrolu koja nudi beskompromisnu zaštitu.

Jesam li zaboravio na ovaj popis uvrstiti vaše omiljene teške slučajeve? Volio bih znati njegovo ime u komentarima.

Ako želite istražiti snažnije slučajeve:

  • iPhone 7 Plus vojni koferi
  • iPhone 7 vojni koferi