Blog

Kako reproducirati prezentaciju na iPhoneu ili iPadu s glazbom u pozadini

I iPhone i iPad imaju snažnu, a istovremeno jednostavnu prezentacijsku značajku kojom možete provesti neko vrijeme pregledavajući svoju kolekciju fotografija.

To možete konfigurirati tako da prikazuje samo određene fotografije s albuma, a možete dodati i glazbu koja se reproducira u pozadini dok se prezentacija odvija.

U ovom kratkom vodiču vidjet ćemo kako možete postaviti, konfigurirati i pokrenuti prezentacije na iPhoneu i iPadu uz glazbenu pratnju.

Kako omogućiti pozadinsku glazbu za prezentaciju na iPhoneu ili iPadu

Bilješka: Ako samo želite spojiti neke od svojih nezaboravnih slika i pogledati ih s omiljenom glazbom, bez potrebe za spremanjem prezentacije, slijedite korake u nastavku:

Korak 1. Otvori Fotografije na iPhoneu i dodirnite "Izaberi" a zatim povucite prstom preko fotografija koje želite uključiti u prezentaciju.

Korak 2. Nakon što završite s odabirom fotografija, dodirnite ikonu Dijeli u donjem lijevom kutu. Na popisu dostupnih opcija dodirnite "Dijaprojekcija."

Korak # 3. Dijaprojekcija će se prema zadanim postavkama reproducirati u načinu cijelog zaslona. Jednom dodirnite bilo gdje na zaslonu, a zatim dodirnite "Opcije" u donjem desnom kutu.

Korak # 4. Ovdje možete prilagoditi temu prezentacije, a također i Glazbu. Dodirnite glazba, muzika a zatim odaberite glazbu u pozadini koja vam se sviđa. Također možete dodati glazbu iz svoje iTunes biblioteke.

Korak # 5. Nakon što završite s odabirom glazbe, vratite se na prethodni zaslon, a zatim dodirnite "Gotovo."

Sada samo dodirnite "Igra" ikonu na dnu, a u pozadini ćete imati prezentaciju s omiljenom glazbom.

Kako dodati pozadinsku glazbu u prezentaciju na iPadu

Proces reprodukcije prezentacije na iPadu s pozadinskom glazbom gotovo je sličan iPhoneu. Glavna razlika je u tome što kad ste u albumu, dobit ćete "Dijaprojekcija" opcija u gornjem desnom kutu. Ako želite odabrati određene fotografije, jednostavno trebate slijediti korake spomenute u gornjem vodiču.

Druga je značajna razlika u tome što kada reproducirate prezentaciju na iPadu, a zatim dodirnete "Opcije" tipka, to ne zaustavlja reprodukciju. Umjesto toga, prikazat će istu opciju kao iPhone, ali kao skočni prozor istovremeno reproducirajući prezentaciju. Jednostavno morate slijediti gore navedene korake da biste promijenili Glazbu ili dodali glazbu iz svoje iTunes biblioteke.

To je to!

Odjava ...

Nadam se da ste uživali gledajući svoje omiljene trenutke u prezentaciji zajedno s relevantnom glazbom kako biste dodali iskru. Ako nešto nedostaje ovom postu, znate da smo udaljeni samo komentar.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Kako stvoriti prilagođena sjećanja na iPhoneu i iPadu s određenim fotografijama
  • Nevjerojatne iPhone aplikacije za stvaranje zapanjujućih videozapisa i filmova u 2019
  • Najbolje kolažne aplikacije za iPhone i iPad iz 2019. godine: Stvorite uspomene, stvorite umjetnost
  • Kako stvoriti prezentaciju na Macu u aplikaciji Fotografije