Blog

Najbolje aplikacije za skriveni detektor kamera za iPhone u 2021. godini

Sve na ovom svijetu može se koristiti i u dobre i u zlonamjerne svrhe. Špijunske kamere ili skrivene kamere ne razlikuju se. Svi smo vidjeli ili čuli za slučajeve kada se ta oprema koristila za bilježenje aktivnosti ljudi bez njihovog pristanka. Oni predstavljaju veliko kršenje privatnosti, pa je zgodno imati način provjere skrivenih kamera u osjetljivim situacijama. To jednostavno možete učiniti s ovim najboljim aplikacijama za otkrivanje skrivenih kamera za iPhone.

  1. Radarbot
  2. Skriveni detektor kamere
  3. Detektor skrivene špijunske kamere
  4. iAmNotified
  5. DontSpy 2
  6. Skriveni detektor špijunske kamere

1. Radarbot

Radarbot je besplatna aplikacija za otkrivanje špijunskih kamera koja koristi vaše GPS mjesto za pronalaženje skrivenih kamera. Kako se može integrirati s GPS navigacijskim sustavom, tako da možete lako koristiti druge GPS aplikacije za promjenu trenutnog mjesta. Radarbot vam pomaže da lako prepoznate mobilne kamere, ANPR kamere i semafore.

Ima način uštede baterije, a uz to u ovoj aplikaciji pronaći ćete i razne druge načine za vizualizaciju kamere. Jedna od najuzbudljivijih značajki koju ćete pronaći u ovoj aplikaciji je mogućnost postavljanja glasovnih obavijesti. Štoviše, ovu iOS aplikaciju možete koristiti i za izračunavanje parametara i udaljenosti.

Cijena: Besplatno (Pro verzija - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Skriveni detektor kamere

Hidden Camera Detector izvrsna je aplikacija za pronalaženje skrivenih kamera pomoću vašeg iPhonea. Ovu aplikaciju možete koristiti za otkrivanje špijunskih kamera u hotelskim sobama, hostelima i na kraju možete osigurati da vas nitko ne špijunira.

Ovo je besplatna aplikacija, tako da je možete jednostavno preuzeti iz Apple trgovine, bez ulaganja ijedne lipe. Ova aplikacija također može koristiti kameru i baterijsku svjetiljku vašeg iPhonea. Kao rezultat ove značajke, ovu aplikaciju možete preciznije koristiti kombinirajući je s aplikacijama za 3D kamere i baterijskim svjetiljkama na vašem uređaju.

Štoviše, ovu iOS aplikaciju možete koristiti i za snimanje tajnih fotografija koje na kraju pomažu zaštitarskom osoblju u tajnim misijama.

Cijena: Besplatno (HCD App Premium - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Špijunski detektor skrivene kamere

Aplikacija za otkrivanje skrivenih špijunskih kamera ima jednostavno korisničko sučelje, tako da ćete ovu aplikaciju moći koristiti bez napora čak i ako je upotrebljavate prvi put. Djeluje učinkovito i otkriva sve skrivene kamere i mikrofone prisutne u vašoj sobi.

Ova aplikacija dolazi sa značajkom Savjetodavnog vodiča koja vas uvijek vodi dok koristite ovu aplikaciju tako da možete izvući najbolje iz ove aplikacije. Da biste otkrili bilo kakvu skrivenu kameru, morate otvoriti aplikaciju i na kraju premjestiti telefon oko svih sumnjivih predmeta.

Štoviše, ova aplikacija također može tražiti neke kućne kamere s omogućenim Bluetoothom, što je glavni USP detektora skrivenih kamera Spy.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. iAmNotified

iAmNotified je plaćena aplikacija koja se koristi za pronalaženje njuškajućih i skrivenih kamera. Ima izravan radni mehanizam, a osim toga, sučelje je također čisto i glatko pa nećete naići na bilo kakav problem tijekom korištenja ove aplikacije.

Ova iOS aplikacija pomaže vam da lako pronađete bilo koju osobu koja koristi vaš telefon ili koja pokušava otključati vaš pametni telefon. Sve u svemu, možemo reći da ovaj sustav protiv špijunaže pruža potpunu sigurnost vašem privatnom životu.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. DontSpy 2

DontSpy 2 jedna je od najboljih aplikacija za otkrivanje kamera za iPhone, koja vam ne samo da omogućuje otkrivanje skrivenih kamera, već je jednako korisna i za otkrivanje špijunskih bugova. Baš kao i nekoliko gore spomenutih aplikacija, DontSpy također ima jednostavno korisničko sučelje i stoga ovu aplikaciju možete učinkovito koristiti.

Ova aplikacija u potpunosti pretvara vaš iOS uređaj u skriveni detektor elektroničkih uređaja, tako da možete lako pronaći pametne telefone, špijunske programske pogreške, mikrofone, skrivene kamere i razne druge sumnjive uređaje.

DontSpy 2 je plaćena aplikacija, tako da morate potrošiti popriličan iznos da biste iskoristili sve fantastične značajke ove iPhone aplikacije za otkrivanje skrivene kamere.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

6. Skriveni detektor špijunske kamere

Ova iOS aplikacija koja se plaća ima dva različita načina pronalaska skrivenih kamera, a to su način magnetskog senzora i način infracrvenog detektora. Kada odaberete način magnetskog senzora, on će analizirati sve magnetske aktivnosti oko vas.

S druge strane, kad odaberete infracrveni način rada, ova će aplikacija otkriti sve skrivene infracrvene kamere prisutne u vašoj sobi. Osim infracrvenih kamera, ova aplikacija može pronaći i kamere s rupama u hostelu ili svlačionicama.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Zaključak

Kao što je obećano na početku ovog članka, detaljno smo razgovarali o najbolje skrivenoj aplikaciji za pronalaženje kamera za iPhone i druge iOS uređaje. U ovaj smo članak uvrstili i plaćene i besplatne aplikacije.

Povezane objave

  • Najbolje ručne aplikacije fotoaparata za iPhone i iPad
  • Kako napraviti bolje fotografije noću na iPhoneu pomoću aplikacije NeuralCam
  • iPhone kamere se presporo učitava: Evo kako to popraviti

Slobodno prođite kroz svaku aplikaciju i na kraju odaberite najbolju opciju prema svojim željama.