Blog

Zaustavite automatsku sinkronizaciju iTunes-a kad povežete iPhone, iPad ili iPod Touch

Jedna od sitnih stvari u vezi s iTunesom jest da se otvori kada se povežete s iPhoneom i počne automatski sinkronizirati. Sada, s puno stvari oko sebe - aplikacija, fotografija, e-pošte, videozapisa, glazbe - koje se u iPhoneu neprestano mijenjaju, ova automatska sinkronizacija nije moja vrsta stvari.

Dakle, najbolji način da se riješite ovog problema je onemogućavanje automatske sinkronizacije u iTunesu. Jeste li se ikad pitali o tome? Zapravo je veliko olakšanje što možete sinkronizirati samo kad kliknete gumb 'Sinkroniziraj' na dnu iTunesa.

Kako onemogućiti automatsku sinkronizaciju iTunesa prilikom povezivanja iPhonea, iPada ili iPod Toucha s Macom / PC-om

Korak 1. Otvorite iTunes na Macu ili PC-u.

Korak 2.Za korisnike sustava Windows: Prema zadanim postavkama, sučelje vam ne prikazuje opcije izbornika. Možete otvoriti izbornik pritiskom tipke Alt + tipka prečaca. Alt + E otvara "Uredi" i to je ono što trebamo. Kliknite na "Postavke" i otvara svima poznate postavke iTunesa.

Za korisnike Maca: Jednostavno kliknite na iTunes s izbornika, a zatim dalje Postavke.

Korak # 3. Iz opcija kartice kliknite na "Uređaji".

Korak # 4. Provjeri "Spriječi automatsko sinkroniziranje iPod-a, iPhone-a i iPad-a"

Korak # 5. Klik u redu jednom učinjeno.

Možda, ponovo pokrenite iTunes za svaki slučaj da biste provjerili jesu li postavke stvarno stupile na snagu.

Što stvarno čini

  • Pomaže u sprječavanju dosadne spore automatske sinkronizacije između uređaja i računala. Ponekad, samo ponekad, uopće ne želite sinkronizirati, zar ne?
  • U većini ćete slučajeva otkriti i da se iTunes možda neće automatski pokrenuti nakon što priključite uređaj. Da, ovo je također rješenje za zaustavljanje iTunesa od automatskog pokretanja

Napominjemo da ćete morati ručno sinkronizirati ako želite da se vaši podaci sinkroniziraju s računalom.

Također imajte na umu da cijela ova stvar ne utječe na postupak punjenja pa će se vaš iPhone napuniti bez obzira na postavke koje koristite.

To je sve!