Blog

Kako oduzeti autorizaciju za iPhone ili iPad sa svog iTunes računa

Apple je poznat po svojim robusnim propisima koji pružaju najbolju sigurnost svakom svom kupcu. Zapravo su Apple uređaji, preglednici, aplikacije i slične stvari poznati po najboljim sigurnosnim mjerenjima. Apple također ima određene smjernice za svoj iTunes, Appleovu trgovinu aplikacija.

Da biste koristili njegove usluge i proizvode, morate potvrditi svoj račun. Pomoću iTunesa možete kupiti nove programe, slušati svoje omiljene pjesme, kupovati iBooks, gledati filmove, ponovno preuzimati prethodne kupnje itd. Nakon provjere i provjere morate odobriti Apple uređaje ili bilo koji stroj putem kojeg želite pristupiti iTunesu.

Možete odobriti svoje iPhone, iPad, iPod, osobno računalo i MAC na iTunesu, ali tada ga Apple ograničava na ukupno 10 uređaja i 5 računala. Rekao je da, nakon što dosegnete ograničenja za "uređaje za autorizaciju", više ne smijete ništa dodavati. To očito znači da ako želite registrirati još jedan uređaj, morate oduzeti odobrenje za jedan uređaj.

Morate znati kako oduzeti autorizaciju za iPhone ili iPad koji su povezani s vašim iTunes računom kako biste dodali novi ILI u gorim slučajevima to možete učiniti ako GUBITE svoj uređaj i želite spriječiti njegovu zlouporabu. Ovdje dolazimo s jednostavnim koracima koji vam mogu pomoći u uklanjanju ovlaštenog uređaja s vašeg iTunes računa.

Korak 1: Otvorite iTunes na MAC-u ili Windowsu.

Korak 2: U desnom gornjem kutu sučelja vidite svoje ime. Kliknite na njega.

Korak 3: U izborniku kliknite na 'Informacije računa

Korak 4: Učinite to kada zatraži da unesete lozinku za iTunes.

Korak 5: Nakon unosa lozinke, račun će se učitati. Kliknite na 'Upravljanje uređajima’. To se nalazi u odjeljku iTunes u oblaku.

Korak 6: Daje vam popis ovlaštenih uređaja. Kliknite na 'Ukloniti’Pored uređaja za koji želite oduzeti autorizaciju.

Po završetku vaš će uređaj biti uklonjen ili izbrisan. To osigurava da taj uređaj više nema veze ili pristupa vašem iTunes računu. Zatim možete dodati uređaj ili stroj na svoj iTunes račun prema potrebi i kada želite. Ali upamtite ograničenje koje vam postavlja Apple.