Blog

prekidač dr.fone: Prijenos podataka s Androida na iPhone i obrnuto

Uz tako jaku konkurenciju između proizvođača pametnih telefona, potrošači su već zbunjeni oko toga koji će uređaj kupiti. Povrh toga, zbunjeni su i time kako će napraviti sigurnosnu kopiju i vratiti svoje podatke između starih i novih uređaja. Sve funkcionira besprijekorno sve dok skačete između iste OS platforme. Ali ako planirate skočiti s Androida na iOS ili obrnuto, vaši problemi neće biti laki.

Iako je Apple pokrenuo aplikaciju Move to iOS za korisnike koji dolaze s Androida, zapravo nije na visini. Aplikacija vam omogućuje prijenos potrebnih podataka sa starog Android uređaja na novi iOS uređaj. Međutim, ima puno ograničenja kada je u pitanju podrška vrstama datoteka tijekom prijenosa. To ljudi na dr.fone pokušavaju riješiti svojim alatom nazvanim "dr.fone - prebaci".

"Prebaci" ima puno više značajki koje će vam pomoći da lako prelazite s iOS na Android, Android na iOS, iOS na iOS ili Android na Android. Istražimo detaljno sve njegove značajke.

Prebacite se s dr.fone - Jednostavan prijenos podataka između iPhonea i Androida

Bilješka: Switch ne prenosi podatke WhatsApp. Za prijenos podataka WhatsApp s iOS-a na Android ili obrnuto, možete koristiti njihov drugi alat pod nazivom Restore Social App.

Prijenos podataka s iOS-a na Android

Ovo je jedna od najboljih karakteristika ovog alata, jer je većini korisnika izuzetno teško kada se prebace s iOS-a na Android. Pomoću Prebaci s dr.fone možete prenijeti 15 vrsta datoteka s iOS uređaja na Android. To uključuje fotografije, videozapise, kontakte, crnu listu kontakata, poruke, povijest poziva, oznake, kalendar, glasovnu bilješku, glazbu, zapise alarma, govornu poštu, melodije zvona, pozadinu i bilješke.

Prijenos podataka s Androida na iOS

Ako tražite nešto što bez problema prenosi vaše Android podatke na iOS uređaj, tada je Switch savršeno rješenje. Podržava devet vrsta datoteka s gore spomenutog popisa. Ono što ne podržava je crna lista kontakata, melodije zvona, govorna pošta, zapisi alarma, pozadina i bilješke.

Prijenos podataka s iOS-a na iOS

Slično prijenosu podataka s iOS-a na Android, i iOS na iOS prijenos podržava 15 vrsta datoteka. Budući da se radi o istom ekosustavu, nema ničeg posebnog u prijenosu podataka između dva iOS uređaja.

Prijenos podataka s Androida na Android

Prebacivanje između Androida i Androida kolač je za ljude koji imaju malo tehničkog znanja. Ali to nije jednostavno za newbie. Samo jednim klikom na alat Prebaci možete prenijeti 11 vrsta datoteka s jednog Android uređaja na drugi.

Pogledajmo kako to funkcionira.

Kako premjestiti podatke s iPhonea na Android i obrnuto pomoću aplikacije dr.fone Switch

Korak 1. Povežite dva uređaja putem USB-a s računalom ili Macom.

Korak 2. Pokrenite dr.fone i kliknite na Prebaci aplikaciju.

Korak # 3. Na zaslonu aplikacije Prebaci jedan uređaj će se otkriti kao izvor a drugi kao a odredište. Izvor i odredište možete okrenuti klikom na "Flip" opcija na zaslonu.

Korak # 4. Nakon što završite s odabirom statusa uređaja, odaberite potvrdni okvir pored različitih vrsta datoteka. Nakon što se sve postavi, sve što trebate je kliknuti "Pokreni prijenos" dugme.

Također možete odabrati "Obriši podatke prije kopiranja" na odredišnom uređaju. To će izbrisati podatke s odredišnog uređaja, a novi će se podaci brzo prenijeti.

Brzina prijenosa podataka nevjerojatno je velika pomoću alata Switch. Ugrađeni alati na iOS-u ili Androidu ne samo da imaju ograničene značajke, već im trebaju i WiFi i druge stvari, čak i nakon svega što prijenos traje puno vremena.

Cijene

Srećom, Switch je dostupan za besplatno preuzimanje, ali s nekoliko ograničenja. Ako imate više uređaja za prijenos podataka, možete razmisliti o kupnji licence. Dostupne su različite licence i možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

  • Jednogodišnja licenca za 1-5 uređaja: 35 USD
  • Doživotna licenca za 1-5 uređaja: 39,95 USD
  • Jednogodišnja poslovna licenca za neograničene uređaje: 499 USD

Kupi sada

Završavati…

Dr.fone jedno je od poznatih imena kada je u pitanju oporavak podataka ili prijenos podataka između pametnih telefona. Imaju niz proizvoda, a većina njihovih proizvoda je jednostavna za upotrebu; prije svega posao obavljaju vrlo dobro. Isprobajte besplatnu verziju Switch i ako vam se učini korisnom, možete se odlučiti za kupnju licence.

Koji alat koristite za prijenos podataka između pametnih telefona? Podijelite to u komentarima.