Blog

Najbolji slučajevi Arnolda za iPhone 11 Pro Max 2021. godine

Bez obzira koliko je slučaj cool, on nakon nekoliko dana izgubi šarm. Pa, kad se moja kolekcija tankih futrola i prozirnih korica učinila pomalo dosadnom, pomislio sam pojačati količnik stila jedinstvenim kućištem. I tako sam naišao na neke od najboljih Arnoldovih futrola za iPhone. 11, 11 Pro i 11 Pro Max. Šepureći se Arnoldom Schwarzeneggerom u punom avataru Terminatora, ove su naslovnice pripremljene kako bi iPhonei izgledali drsko.

No, jesu li ovi Arnold Schwarzenegger pokrivači svega o privlačnom dizajnu? Ne! Spakirali su dovoljno jastuka u tanki faktor da zaštite vaš iPhone od šoka, a istovremeno pojačavaju modnu izjavu. Sve to rečeno, krenimo u pregled!

1. Dizajn kućišta VANGOAL Arnold Rocket Launcher

Kompaktnog i prikladnog dizajna, kućište VANGOAL prilično je dobar par s iPhoneom. Uz Arnolda Schwarzeneggera u njegovoj ikonskoj ulozi zapovjednika koji drži raketni bacač, naslovnica trenutno uhićuje oči.

Zahvaljujući stražnjem dijelu od kaljenog stakla koji ima 9H tvrdoće, kućište se bez napora može boriti protiv ogrebotina. Budući da je izuzetno izdržljiv, može podnijeti čak i gadne neravnine.

Uključivanje TPU okvira dodalo je dodatni jastuk kućištu. Dakle, iako je tanak, navlaka može izdržati udar. Da ne spominjem, gumirani okvir može pružiti i protuklizni zahvat. Sve u svemu, VANGOAL je jedan od najboljih Arnoldovih kućišta koje možete kupiti za svoje iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

USP: Natrag kaljeno staklo tvrdoće 9H

Pogledajte iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 2. Jasan slučaj Terminatora Arnolda Schwarzeneggera Stefana

Ako želite odabrati ultra bistro kućište Arnold za uređaje iPhone serije 11, ova ponuda iz Stefanovog butika bila bi pravi put. Napravljen je od mekog silikonskog materijala, kućište je prilično elegantno i čvrsto se omotava oko iPhonea.

Prozirnim dizajnom poklopac osigurava da vaš iPhone 11 ili moćna braća i sestre poput iPhonea 11 i 11 Pro Max zasvijetle u punom sjaju. Budući da je vrlo fleksibilan, poklopac Arnold također se vrlo lako instalira i uklanja. Kad smo već kod zaštite, ovaj silikonski poklopac dovoljno je dobar da podnosi ogrebotine.

USP: Proziran i elegantan dizajn

Pogledajte iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 3. KKSY Arnold okomita raketna torba

Ono zbog čega KKSY vrijedi isprobati je impresivan dizajn otporan na udarce. Za sve koji imaju tanak faktor, navlaka može bez napora srušiti udarac od padova ili slučajnih udaraca, uglavnom zahvaljujući jastučastim kutovima.

Štoviše, kućište ima zakošeni rub tako da kamera s trostrukim lećama i veliki zaslon ostaju zaštićeni od nagrizanja. Osim što je trajne konstrukcije, kućište može odoljeti i vodi.

Iako ga neću nazvati punopravnim vodonepropusnim kućištem, više je nego sposoban spriječiti vodu da igra spoilsport. S urednim izrezima za priključak za grom, kameru i prekidač za isključivanje zvuka, KKSY osigurava jednostavno vrijeme tijekom korištenja iPhonea.

USP: Dizajn otporan na udarce u relativno tankom obliku

Pogledajte iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 4. Stefanov butik Silikonska futrola

Još jedan slučaj iz Stefanovog butika koji je privukao moju pažnju. Ali malo je od gore spomenute naslovnice. Ovo kućište Arnold izrađeno je od silikonskog materijala i ima poleđinu od kaljenog stakla tvrdoće 9H.

Gumeni i glatki okvir ne samo da odolijeva udarcima već pruža i sigurno držanje. Zato se vaše ruke neće osjećati sklisko dok držite iPhone 11 Pro Max ili njegovu manju braću i sestre.

Za veću zaštitu od nagrizanja, Stefanov butik Arnold Schwarzenegger slučaj podigao je usnu da zaštiti kameru i zaslon od nagrizanja. Osim toga, poklopac također ima precizne rupice i odzivne tipke za poboljšanje korisničkog iskustva.

USP: Kompaktan dizajn s poboljšanim prianjanjem

Pogledajte iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 5. marieeshop

Kada je u pitanju zgodan meč s iPhoneima 2019, ova ponuda marieeshopa je bez premca. Navlaka je impresivna mješavina tvrdog računala i mekog TPU materijala.

Hibridnim dizajnom kućište Arnold opremljeno je za preživljavanje neravnina i ujedno štiti iPhone od ogrebotina. Iako glatka završna obrada nudi protuklizno držanje, podignuta usna pojačava zaštitni faktor štiteći kameru i zaslon od ogrebotina.

Što se tiče izraženih gumba, marieeshop je osigurao da su klikati i nudi taktilne povratne informacije, tako da upravljanje gumbom za kontrolu glasnoće ili bočnim gumbom ostaje ugodno.

USP: Dodatna zaštita za kameru i zaslon

Pogledajte iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

To je sve o našim vrhunskim Arnold kućištima za uređaje iPhone serije 11!

Koji je vaš odabir?

Zaista, ovi slučajevi izgledaju preslatko. Iako su posebno pripremljeni za obožavatelje Arnolda, svi koji traže zaštitnu navlaku u tankom obliku naći će ih do kraja. Zbog toga se čini da su trenutno u prilično dobroj potražnji.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max iz Case-Matea
  • Najbolji iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max kućišta tvrtke OtterBox
  • iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11 Camera daljinske rolete
  • Najbolje USB-C banke napajanja za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max

Dakle, koja je vaša omiljena naslovnica Arnolda za novi iPhone? Javite nam njegovo ime u komentarima.