Blog

Kako uvećati Instagram fotografije na iPhoneu i iPadu

Postoji jedna mala, ali vrlo važna značajka - mogućnost da korisnicima omoguće ugodnije zumiranje fotografija - koja u Instagramu već dugo nedostaje. Da budemo precizniji, čim dignete prste dok gledate bilo koju sliku pomoću geste uvlačenja / izvlačenja, ona se vraća u normalu. Stoga morate držati prste na slici da biste je pregledali. To stvarno nije prikladan način da se strašan snimak zatvori, zar ne? Međutim, postoji jednostavan način na koji možete uvećati Instagram fotografije na iPhoneu i iPadu.

Prije nego što postanete previše znatiželjni o tome kako to radi, dopustite mi da odmah probijem led. Zaslon svog iOS uređaja možete povećati pomoću značajke Zoom; koja je dio tužbe za pristupačnost već neko vrijeme. Dizajniran je kako bi bio od velike pomoći ljudima koji imaju oštećenja vida. No, svatko može u potpunosti iskoristiti ovu urednu značajku za pregled stvari s više jasnoće.

Zbog toga smo smislili mali trik koji će vam omogućiti zumiranje Instagram slika. Tražite trik? Idemo!

Kako uvećati Instagram fotografije na iPhoneu

Appleov iOS je sasvim cool. Ima ugrađenu značajku koja vam omogućuje da uvećate bilo koju sliku, ionako i omogućuje vam da vidite njene jasne detalje. Stoga ovo imamo na umu i tu ćemo značajku upotrijebiti u svoju svrhu. Za početak ćemo omogućiti značajku "zumiranja" pomoću donjih koraka.

Korak 1. Na iPhoneu otvoritePostavkePristupačnost

Korak 2. Postoji opcija koja se zove Zum, samo okreni Na.

Spremni smo za zumiranje bilo koje fotografije na Instagramu.

Da biste koristili zumiranje:

  • Dvaput dodirnite tri prsta kako biste zumirali
  • Zatim Dvaput dodirnite tri prsta da biste se kretali po zaslonu
  • Dvaput dodirnite tri prsta i povucite za promjenu zuma
  • Dodirnite ručku (kontroler) da biste dobili više opcija kao što je Umanji, odaberite regiju (poput zumiranja na cijelom zaslonu ili Zumiranje prozora), promijenite veličinu leće, odaberite filtar (poput Obrnuto, Sive skale, Obrnuto i Nisko osvjetljenje) i Prikaži / Sakrij kontroler. Iskoristite ove značajke najbolje za živopisnije prikazivanje fotografija i videozapisa
  • Nakon što pogledate svoje omiljene slike, samo dvaput dodirnite s tri prsta da biste zatvorili prozor zuma. Da biste ga vratili, samo dvaput dodirnite tri prsta po zaslonu
  • Ako želite potpuno isključiti zumiranje, prijeđite na PostavkePristupačnostZum i ugasi to.

Završavati:

Instagram, s više od 700 milijuna aktivnih korisnika, jedna je od omiljenih aplikacija za društvene mreže. Nedavno je aplikacija dodala brojne zanimljive značajke poput mogućnosti slanja fotografija i videozapisa koji nestaju, blokiranja neprimjerenih komentara, strujanja videozapisa uživo i još mnogo toga.

Ako ovu aplikaciju želite koristiti na bolji način, pogledajte ovaj cjeloviti vodič.