Blog

Kako preuzeti Fortnite Battle Royale na iPhone i iPad

Fortnite Battle Royale je besan jer se ljubitelji igara iz cijelog svijeta pripremaju za igru. Igra za više igrača tek je debitirala u App Storeu i još uvijek je u beta verziji. Iako Fortnite Battle Royale možete preuzeti na svoj iPhone i iPad, igru ​​ćete moći igrati tek kad za to dobijete pozivnicu.

Imajte na umu da Fortnite zahtijeva iPhone SE / iPhone 6s ili noviji ili iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4 ili iPad iz 2017. koji pokreće iOS 11 ili noviji. Osim toga, za igranje igre potrebna vam je stalna internetska veza.

Kako preuzeti Fortnite Battle Royale na iPhone i iPad

Korak 1. Prvo idite na web mjesto Fortnite kako biste se prijavili za pozivnicu Fortnite za iOS.

Korak 2. Sada morate kliknuti na "Prijavite se za pozivnicu putem e-pošte" opcija.

Zatim će vas pitati jeste li već igrali Fortnite. U slučaju da ste već igrali ovu igru, Epic Games će vas dodati na popis i pronaći vaš napredak kao i vaše kupnje s drugih uređaja nakon što se prijavite.

Ako niste, morate stvoriti račun da biste se pridružili Fortniteu za iOS listu čekanja.

Korak # 3. Moraš odaberite koji uređaj želite se igrati.

Sljedeće, hoćeš primite e-mail iz Epskih igara. Zatim slijedite upute za aktiviranje računa.

Bilješka: Ako je netko od vaših prijatelja primio pozivnicu Fortnite, zamolite ga da vam pošalje pozivnicu za igranje igre. To je jedan od najpametnijih načina na koji možete zumirati dugotrajno čekanje.

Korak # 4. Sada pokrenite App Store i potražite Fortnite i preuzmi to.

* Fortnite trenutno nije dostupan u App Storeu, ali će se možda vratiti u sljedećih nekoliko dana.

Korak # 5. Nakon što uspješno preuzmete aplikaciju na svoj iOS uređaj, pokrenite se i prijavite pomoću svojih vjerodajnica.

Kako kontrolirati Fortnite Battle Royale na iPhoneu i iPadu

Uz glatke kontrole zasnovane na gestama, uvijek ćete se osjećati kao da ste u najvišoj brzini dok igrate igru. Skočite ovdje kako biste pametno kontrolirali ovu igru.

To je gotovo!

Recite svoje

Znam da bi mnogi od vas s nestrpljenjem čekali poziv na igru. Epic Games je izvijestio da će slati više pozivnica jer se poslužitelji nadograđuju kako bi obrađivali više korisnika. Dakle, samo se strpite! U međuvremenu možete u potpunosti iskoristiti najbolje igre koje smo zaokružili:

  • Najbolje RPG igre za iPhone
  • Najbolje FPS igre za iPad
  • AR Male igre za iPhone i iPad
  • Najbolje društvene igre za iPhone i iPad