Blog

Kako vratiti ili resetirati Apple TV bez daljinskog upravljača

Apple je u potpunosti prepravio svoj paket zabave jer je tehnološki div napravio neke velike planove za nalet na streaming sadržaj. S obzirom na njegove jeftinije cijene, ljudi bi mogli dodati ovaj paket svojoj glavnoj muci. Izuzetno je zabavno gledati visokokvalitetni sadržaj na najnovijem Apple TV-u, kojim se može upravljati daljinskim upravljačem. Ali što ako izgubite taj daljinski upravljač, pogotovo kada morate resetirati ili vratiti Apple TV. Riješili ste problem jer morate resetirati Apple TV bez daljinskog upravljača.

Ne brinite! Svaki problem ima rješenje. Apple TV možete vratiti bez daljinskog upravljača. I ne trebate slijediti razrađenu metodu da biste to učinili. Bilo da ste vlasnik treće ili četvrte generacije Apple TV-a, pametni televizor možete resetirati pomoću internetske veze velike brzine, računala i USB ili USB-C kabela. Bez daljnjega, pogledajte ovaj vodič.

Kako vratiti ili resetirati Apple TV bez daljinskog upravljača

Kao što je gore spomenuto, potrebna vam je stabilna internetska veza, računalo s iTunesom i USB ili USB-C kabel. Imajte na umu da vaš Apple TV 3. generacije treba USB kabel, a 4. generacija Apple TV USB-C kabel. Dakle, trebali biste držati sve na mjestu prije nego što slijedite metodu.

Sad kad ste sastavili sve najvažnije, pogledajte dolje navedeni vodič.

Korak 1. Prvo, moraš uklonite kabele s Apple TV-a; kabeli uključuju kabel za napajanje i HDMI kabel.

Korak 2. Zatim pokrenite iTunes na vašem računalu; to bi trebala biti najnovija verzija iTunesa na vašem računalu.

Korak # 3. Sad treba spojite svoj Apple TV s računalom pomoću odgovarajućih kabela. Za Apple TV 4K koristite USB-C, a za Apple TV 3. generacije ili starije modele upotrijebite mikro USB kabel. Ne biste trebali koristiti gromobranski kabel za povezivanje Apple TV-a.

Korak # 4. Na iTunesu možete vidjeti stranicu sažetka za Apple TV; ako ga nema, možete kliknuti na Ikona Apple TV-a iz gornjeg lijevog kuta.

Korak # 5. Sada kliknite na Vrati gumb Apple TV.

Proces će započeti. Pazite da ništa ne odspojite. Za kratko vrijeme vaš će se Apple TV resetirati bez daljinskog upravljača.

To je sve, prijatelji!

Završavati…

Apple TV obično radi bez problema s pouzdanom internetskom vezom. Ali ponekad se suoči s nekim štucanjem; u tim situacijama možete vratiti ili resetirati pametni TV. Međutim, u nedostatku daljinskog upravljanja teško je resetirati Apple TV. Srećom, rješenje je dostupno svim korisnicima Apple TV-a.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • 13 najboljih Apple arkadnih igara za iPhone, iPad i Apple TV
  • Najbolji stalci za daljinsko punjenje Apple TV-a
  • Najbolje Apple TV aplikacije za učenje

Je li vam ovaj vodič bio koristan? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found