Blog

Kako telefonirati s iPad-a / iPad Mini-a?

IPad, iPad Mini i iPod Touch tri su uređaja koji se ne isporučuju s Phone.app. To je očito. Ali to mnoge ljude ne sprječava da upućuju pozive koristeći iPad ili iPod Touch.

Iako s iPadom ne možete upućivati ​​stvarne mobilne pozive (osim ako niste jedan od onih štrajkača koji hakiraju firmver i hardver), postoji mnogo načina za pozivanje putem iPada (i iPad Mini) putem 3G / LTE ili Wi-fi-ja. . Tako je. Govorimo o VoIP-u.

Trebate aplikacije da biste pokrenuli stvari. Da biste uputili VoIP pozive, trebat će vam najbolje aplikacije koje rade na iPadu i iPadu Mini kako bi vas povezale s prijateljima.

Najbolje iPad aplikacije za upućivanje poziva

# 1. Skype

Nepotrebno je reći da je Skype i dalje najčešće korištena VoIP aplikacija za gotovo sve uređaje, uključujući radne površine. Na iPadu i iPad Miniju to je čak i više. Bez obzira na sve internetske šale na Skypeu, izrastao je u najpopularniji cross-platform način za upućivanje glasovnih / video poziva. Skype za iPad i iPad mini mogu upućivati ​​VoIP pozive na bilo koji broj širom svijeta. A možete ga koristiti i za besplatne pozive drugim Skype korisnicima.

Najbolja stvar u tome je što su naknade za Skype jedna od naj nominalnijih.

Cijena: Besplatno

Preuzmite Skype

# 2. Facetime u iOS-u 7 (samo zvuk)

Ako upućujete poziv nekome tko je na Macu, iPhoneu ili drugim iDevicesima koji podržavaju Facetime, za pozive biste mogli upotrijebiti zadanu značajku Applea. Facetime - nažalost - odnosi se na video pozive barem do iOS-a 6. S iOS-om 7 imate mogućnost upućivanja samo audio-poziva Facetime poziva, što Facetime gotovo čini najpoželjnijom aplikacijom za pozive putem Wi-Fi-ja ili 3G-a.

# 3. Govorimo

WeTalk je VoIP alternativa koja je tijekom godina dobila nekoliko dobrih kritika. Jedna od najvećih prednosti WePhone-a, preko Skypea, je odsustvo potrebe za stvaranjem novih korisničkih računa i upravljanjem plaćanjima putem njega. Kredite za pozive za WePhone možete kupiti kao kupnju u aplikaciji. Aplikacija također omogućuje snimanje poziva.

Cijena: Besplatno

Preuzmite WeTalk

# 4. Linija2

Line2 bila je jedna od 10 najboljih aplikacija na NYT-u i od tada je dodijelila neke vrhunske nagrade za svoje nevjerojatne VoIP značajke. Line2 radi na mjesečnoj pretplati od 9,99 USD koja se može postaviti za automatsko obnavljanje putem vašeg iTunes računa. Kada govorimo o Line2, govorimo o iskustvu pozivanja za iPad, iPad Mini, itd. Poput iPhonea, itd. Line2 također sadrži neograničene tekstove na američke i kanadske brojeve, konferencijske pozive s do 20 ljudi (nešto što nedostaje WePhoneu / Facetimeu), poziv na čekanju, prijenos i prosljeđivanje.

Cijena: Besplatno

Preuzmite Line2

Pa, koji ste probali? Podijelite s nama svoje komentare u komentaru.