Blog

iMobie PhoneRescue iPhone Softver za oporavak podataka

Odani sam korisnik iPhonea otkako me uspio očarati prije otprilike deset godina. Osim što mi je neizostavni svakodnevni vozač, to je postao i važan dio mog života. Da bih zaštitio podatke na iPhoneu, redovito izrađujem sigurnosne kopije uređaja putem iClouda ili iTunesa. Iako mi čine prilično jednostavnim dopuštanje sigurnosne kopije podataka, moram potražiti pomoć softvera treće strane za oporavak podataka koji se slučajno izbrišu.

Bilo je mnogo prilika kada sam nesvjesno izbrisao poruku, kontakt ili fotografiju dok sam pokušavao očistiti telefon. Zahvaljujući upotrebi softvera za oporavak podataka, uspio sam sve dohvatiti s lakoćom.

Softver za oporavak podataka iMobie PhoneRescue za Mac / Windows

Isprobavši neke alate za oporavak podataka, najviše me se dojmio TelefonRescue. Već smo ga pregledali nekoliko puta i spremni smo još jednom. Iskreno govoreći, svaki put kad isprobamo softver za oporavak podataka, on se pokazao kao odbjegli pobjednik.

Najkompetentniji

S mogućnošću dohvaćanja čak 25 vrsta podataka poput fotografija, poruka, videozapisa, glazbe i još mnogo toga, PhoneRescue je daleko najsvestraniji alat.

Stoga imate mogućnost oporavka gotovo svih izgubljenih podataka vašeg uređaja. Jednostavno sučelje posao obavlja apsolutno lako. Upravo ga ta svestranost izdvaja od ostalih.

Prijeko potrebna zaštita

Ono što zaista cijenim kod ovog alata za oporavak podataka je sposobnost dohvaćanja vaših podataka čak i kad vašem uređaju nije moguće pristupiti s računala. Korištenjem sigurnosne kopije iTunes (čak i ako je šifrirana), on može oporaviti potrebne podatke.

Osim toga, koristi iCloud sigurnosnu kopiju kako bi osigurao da su svi vaši izgubljeni podaci udaljeni samo nekoliko klikova od ponovnog oživljavanja.

Brzo odredite nedostajuće datoteke

Ne morate trošiti puno vremena na provjeru određene datoteke među stotinama, jer vam može omogućiti da odmah odredite pojedinu datoteku.

Usporedbom sadržaja između iPhone pohrane i iTunes sigurnosne kopije, odmah otkriva datoteke koje nedostaju. Stoga zadatak pretraživanja bilo koje datoteke više nije složen.

Uvoz podataka izravno na vaš iPhone / iPad

Mogućnost brzog oporavka izbrisanih bilješki s iPhonea čini ga vrlo praktičnim. Za mene je ovo ubojita funkcionalnost koja joj je dodala novu dimenziju.

Štoviše, omogućuje vam izvoz datoteka na radnu površinu u željenom formatu. Možete ih poslati i kao kompletnu sigurnosnu kopiju.

iOS alati za popravak

Softver vam sada pomaže popraviti pokvareni iPhone zbog pada sustava. Postoje slučajevi kada iOS uređaji ne funkcioniraju ispravno zbog određenih problema poput slučajnog pada. Alati su pripremljeni za rješavanje takvih problema.

Vlasnici iPhonea koji na svojim uređajima često nailaze na dosadne probleme i kojima je izuzetno teško riješiti ih, htjeli bi pokušati s ovim alatima za popravak. Drago mi je što ih vidim jer mogu biti od velike pomoći u brojnim prilikama.

Spremni za početak?

S redizajniranim korisničkim sučeljem, PhoneRescue je postao jednostavniji za upotrebu. Kladim se da bi vam bilo puno lakše nastaviti s tim.

Budi siguran:

  • Uključite način rada u zrakoplovu (Postavke → Način rada u zrakoplovu)
  • Izbjegavajte pokretanje aplikacija u pozadini
  • Ne koristite nikakav softver za čišćenje
  • Isključite iTunes i ostali softver nezavisnih proizvođača

Korak 1. Preuzmite i instalirajte PhoneRescue na svoje računalo.

Korak 2. Dalje, svoj iPhone morate povezati s Macom ili računalom.

Korak # 3. Sad ćete imati mogućnosti oporavka podataka s iOS uređaja, iTunes sigurnosne kopije, iCloud računa. Osim toga, provjerite iOS alate za popravak koji će vam omogućiti da popravite pokvareni iOS uređaj od bilo kojeg pada sustava.

Odaberite potrebnu opciju i nastavite s uputama za preuzimanje datoteka ili popravak iPhonea.

Presuda

PhoneRescue je oduvijek bio fantastičan softver za oporavak podataka. Međutim, ovaj je put postao cjelovit paket zahvaljujući poboljšanoj funkcionalnosti kao i novim značajkama.

"Bez obzira želite li za svestranim alatom koji će vam omogućiti preuzimanje gotovo svih izgubljenih podataka na iPhoneu ili želite izvrsne alate za popravak za rješavanje problema s najvećom lakoćom, morate mu dodijeliti dostojno mjesto na vašem Macu ili Windows računalu."

Pročitajte više na iMobie.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found