Blog

OtterBox iPhone 6s slučajevi 2021. godine

Vidjeli smo masovni odgovor ljubitelja Applea na predstavljanju iPhonea 6s, a razlog je što se korisnici raduju poboljšanim značajkama i poboljšanim performansama svojih pametnih telefona. Očekuje se da će uređaj stići na tržište do 16. rujna. Danas smo pronašli nekoliko najboljih kućišta za vaše iPhone 6s proizvođača OtterBox jer svi znamo da je OtterBox jedna od najpopularnijih marki, prvenstveno poznata po iPhone slučajevima.

1. Defender serija

Futrole za iPhone 6s Defender serije posebno su dizajnirane za korisnike koji grubo koriste svoje uređaje. Najzanimljivije kod Defender Series je, jedan od slučajeva daje vam priliku da prilagodite svoj slučaj za iPhone 6s. Na taj način možete s lakoćom izgraditi vlastiti slučaj.

Čak i ako iPhone ispustite s određene visine i na uređaju imate pokrivač Defender, nema razloga za zabrinutost jer će ovaj slučaj zaštititi vaš uređaj čak i ako padne s 2 ili 3 metra. Osim toga, dostupna je i zaštita zaslona. U ovoj seriji postoje mnoge varijante, od varijacije boje do dizajna; možete odabrati svoj omiljeni slučaj na mreži.

Raspon cijena: $29.95 – $59.95

Pogledajte na Amazonu

2. Prigradska serija

Postoje dva slučaja dostupna u Commuter Series. Jedan je prilagodljiv, a drugi je jednostavan crni kofer. Kućište ima dvoslojnu zaštitu koja osigurava da je čak i ako vam iPhone 6s sklizne iz ruku uvijek siguran. I što je najvažnije, vašem uređaju pruža zaštitu zaslona, ​​što je dodatna prednost.

Kad iPhone 6s prekrivate kućištem serije Commuter, on daje novi i moderan izgled vašem pametnom telefonu. Uz to, također štiti vaš uređaj od prašine kada često putujete na velike udaljenosti.

Raspon cijena: $34.95 – $39.90

Pogledajte na Amazonu

3. Serija Symmetry

Pa, ova je serija posebno za one koji žele svom iPhoneu 6s dati novi stil i učiniti ga drugačijim od ostalih. Futrole serije Symmetry za iPhone 6s dolaze s raznim bojama, dizajnom i oblinama stražnjeg poklopca.

Nekoliko slučajeva poput nacrta, Eden teal, Damson bobica, Teal ruža, metalik od karbonskih vlakana, latica maka, brazilski pop itd. Daje vam priliku da odaberete dizajn koji volite za svoj iPhone 6s kućište.

Slučajevi dolaze sa zaštitom od padova i zaštitom od ogrebotina koja je baš kao šlag na torti za ljubitelje iPhonea.

Raspon cijena: $39.95-$44.95

Pogledajte na Amazonu

# 4. Serija Starda

Tražite li futrolu od prave kože s poklopcem zaslona? Torbica serije Starda upravo je stvorena za vas. Umjesto da pruža samo stražnji poklopac za iPhone 6s, ova serija nudi poklopac zaslona izrađen od kože. A to osigurava da na zaslonu više nema ogrebotina. Dizajn je glatkog i vjerojatno najboljeg stila što se tiče profesionalnog izgleda.

Ova futrola OtterBox također ima utor za kartice u koji možete bez problema pohraniti svoje kreditne ili debitne kartice. Zaštita od pada je certificirana i napravljena da izdrži udarce i padove kada padne vaš iPhone 6s.

Cijena: $49.95

Pogledajte na Amazonu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found