Blog

Kako automatski uputiti iPhone na pozive

Propuštaju li vam ponekad važni pozivi jer su vam ruke inače bile zauzete? Pa, sa značajkom automatskog odgovora možete jednostavno napravite da iPhone automatski odgovara na pozive kad vam zatreba. Primjerice, kad ste zauzeti nečim što kuhate u kuhinji ili vozite i očekujete važan poziv, teško je ili nezgodno prijeći prstom da biste odgovorili. Pa, čitajmo dalje kako bismo saznali kako to funkcionira.

Kako omogućiti pozive s automatskim odgovaranjem na iPhoneu

  1. Ići Postavke Pristupačnost Dodir. Bilješka: Ako koristite stariju verziju iOS-a, idite na Postavke → Općenito → Pristupačnost i pomaknite se prema dolje.
  2. Dodirnite Nazovite audio usmjeravanje.
  3. Dodirnite Pozivi s automatskim odgovaranjem.
  4. Na sljedećem zaslonu prebacite NA   Pozivi s automatskim odgovaranjem.
  5. Na istom zaslonu možete i postavite trajanje vremena telefon će zazvoniti prije automatskog odgovora na poziv.
  6. Da biste povećali trajanje vremena, dodirnite “+” dugme.
  7. Dodirnite “-“ gumb za smanjenje.

To je sve. Sada ćete moći automatski primati pozive nakon zadanog vremena. Ako ikada poželite onemogućiti, slijedite iste korake i na kraju okrenite prekidač za automatsko odgovaranje na pozive.

Sumirati

Što mislite o ovoj značajci automatskog poziva? U kojoj biste situaciji to željeli koristiti? Snimite svoje stavove u komentarima u nastavku.

Jedini nedostatak ove značajke, ako postoji, jest taj što će automatski odgovarati na pozive neželjene pošte ili prijevare. Volio bih da postoji način da se to izbjegne. Možda biste htjeli pročitati i o dostupnosti u iOS-u, što je još jedna značajka koja čini život prikladnijim u određenim okolnostima.

Ovdje također možete pročitati:

  • Kako isključiti poziv na čekanju na iPhoneu