Blog

Kako koristiti iCloud fotografije kao čuvar zaslona na Apple TV-u

Bez obzira koji Apple uređaj koristite, možda ćete biti svjesni da Apple ne daje hrpu pozadina ili čuvara zaslona. Moramo se osloniti na druge izvore kako bismo dobili lijepe čuvare zaslona. Isti je slučaj s Apple TV-om; nema tona zaliha čuvara zaslona instaliranih kad nabavite svoj Apple TV.

Ako i vaši prijatelji ili obitelj imaju Apple TV kod kuće, vaš se TV ne razlikuje od njih. Zbog toga pišemo ovaj post kako bismo vam pomogli da na najbolji način iskoristite svoj Apple TV. Ovdje ćemo objasniti kako možete promijeniti Screensaver sa fotografija na vašem iCloudu. Sve što trebate jest uputiti se u donji vodič:

Kako koristiti iCloud fotografije kao čuvar zaslona na Apple TV-u

Korak 1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se na svoj iCloud račun na Apple TV-u. Da biste to učinili, idite na Postavke → Računi → iCloud i Prijaviti se.

Korak 2. Nakon što se prijavite, moći ćete omogućiti “iCloud dijeljenje fotografija"I"Moj Photo Stream“. Nakon što omogućite oboje, moći ćete vidjeti stream na svom Apple TV-u.

Korak # 3. Kao što sada imamo stream fotografija sa sobom, sada ih možemo postaviti kao čuvar zaslona. Ići Postavke Općenito Čuvar zaslona na vašem Apple TV-u 4. generacije. Za stariji Apple TV morat ćete otići na Postavke Čuvar zaslona Fotografije.

Korak # 4. Sada u izborniku Čuvar zaslona odaberite “Tip"Nakon čega slijedi odabir"Moje slike“.

Korak # 5. Kad ste u Mojim fotografijama, odaberite FotografijaStream ili bilo koji drugi zajednički album koji ste postavili.

Korak # 6. Kad ste stigli do svog albuma ili Photo Streama, vrijeme je da ih postavite kao čuvar zaslona. Kao čuvar zaslona možete imati prezentaciju ili jednu fotografiju. Od sada ćemo nastaviti s jednom slikom. Dakle, samo odaberite sliku i kliknite na “Postavi kao čuvar zaslona“.

Korak # 7. Vaš Apple TV zatražit će potvrdu na sljedećem zaslonu, jednostavno odaberite „Da“.

Voila! Vaš Apple TV sada će prikazivati ​​fotografije s iClouda kao čuvar zaslona. To nije teško, ali svakako frustrira prilikom navigacije daljinskim upravljačem Siri.

Možda biste voljeli pročitati:

  • Kako prenijeti Google fotografije u iCloud Photos