Blog

Najbolji fotografski pribor za iPhone 6 seriju 2021. godine

Poboljšanim značajkama kamere, iPhone 6s i iPhone 6s Plus stekli su ogromnu popularnost u odnosu na svoje prethodnike. To je povećalo potražnju proizvođača opreme za iPhone za dodatke za fotoaparate. Korisnici iPhonea ne žele propustiti nijedan fotogenični trenutak u svom životu, pa s vremena na vrijeme kliknu. Ali neki trenuci zahtijevaju od korisnika da koriste pribor kako bi mogli fotografirati fotografiju u boljoj perspektivi, svjetlosti i položaju.

Daljinski upravljači za kameru

Daljinski upravljači s fotoaparatom olakšavaju snimanje fascinantnih trenutaka, uglavnom zahvaljujući ogromnoj udobnosti koju unose u predstavu. Kada `želite snimiti svaki nepomični život, trebali biste zadržati zapanjujući daljinski upravljač za iPhone.

1. Xenvo

"Xenvo" je jedan od najcjenjenijih daljinskih upravljača Bluetooth kamerom za iPhone. Izgleda prilično kompaktno i učinkovito djeluje omogućavajući vam daljinsko fotografiranje. Dakle, moći ćete fotografirati lijepe fotografije bez ikakvog podrhtavanja fotoaparata.

Dolazi s plavim indikatorom koji vas obavještava da je prilagođen za snimanje slika. Osim toga, tu je i prekidač za uključivanje / isključivanje kako bi se sačuvala nepotrebna potrošnja energije.

Pogledajte na Amazonu

2. CamKix

CamKix predstavlja jednostavan i lagan Bluetooth bežični daljinski upravljač za vaš iPhone. Što se tiče povezanosti, lako je započeti s iPhoneom, a uz to uživajte i do 10 metara duge udaljenosti za upotrebu.

Daljinski upravljač kompatibilan je sa svim iPhoneima, iPadima i iPodima koje omogućuje iOS 6 ili novije verzije. Vrlo je ugodno nositi ovaj Bluetooth daljinski upravljač u džepu ili sa svojim iPhone priborom.

Pogledajte na Amazonu

3. HISY Bluetooth daljinski upravljač

HISY Bluetooth daljinski upravljač omogućuje vam klikanje svakog trenutka u cijelosti. Sve što trebate je povezati HISY sa svojim iPhoneom putem Bluetootha i započeti snimanje iz daljine. Držite iPhone bilo gdje, ali ne u rukama, i počnite klikati fotografije.

Ovaj daljinski upravljač Bluetooth kamere pomaže vam u snimanju fotografija iz teškog kuta. Stavite iPhone na bilo koje mjesto i upotrijebite HISY za klikanje slika ili snimanje videozapisa. Daljinski upravljač omogućuje vam snimanje videozapisa i fotografija na udaljenosti do 90 metara od vašeg iPhonea. Daljinski upravljač HISY dostupan je u pet živih boja: Aqua, Black, Hot Pink, White, Neon Green.

Pogledajte na Amazonu

Stativi

Da biste snimili savršeni videozapis, morate imati kompetentan stativ za svoje iPhone uređaje. Postoji nekoliko osobina koje odvajaju najbolje iPhone stative od običnih. Stoga je odabir pravog stvarna stvar za nevjerojatna iskustva.

1. Peyou

Ovaj podesivi stativ jedan je od najboljih dodataka fotoaparata za iPhone, jer vam pomaže snimati fotografije iz teških i različitih kutova. Pogledajte njegova tri pipca od 360 stupnjeva koji se mogu omotati oko bilo koje šipke kako bi se snimile rijetke fotografije.

Stativ je kompatibilan sa svim iPhone uređajima; štoviše, korisnici mogu instalirati razne kamere ako njihove kamere imaju otvor za vijke kompatibilan s Peyouovim univerzalnim vijkom.

Pogledajte na Amazonu

2. ŠEST-QU

Bez obzira želite li snimiti zapanjujuće fotografije na daljinu ili snimiti videozapise koji vole zabavu, SIX-QU može ispuniti vaša očekivanja. Sviđa mi se njegova trajna izrada i siguran mehanizam zaključavanja koji održava vaš pametni telefon savršeno na mjestu.

Kako su noge fleksibilne, stativ možete savršeno prilagoditi za snimanje snimaka iz idealnog kuta. A s daljinskim okidačem na raspolaganju, velika je šansa da će vaše slike izgledati oštrije i elegantnije. Uz to, SIX-QU nudi doživotno jamstvo na ovaj praktični stativ.

Pogledajte na Amazonu

3. KobraTech

Jedna od upadljivih karakteristika ovog stativa KobraTech je da se može koristiti i kao selfie štap. Snimite nevjerojatne fotografije i videozapise s ovim tronošcem, koji je lagan, a samim tim i vrlo prenosiv.

Još jedna sjajna značajka je da korisnici mogu koristiti ovaj stativ na bilo kojoj površini jer se ovaj stativ može pohvaliti fleksibilnim dizajnom. Ako površina nije prikladna za stabilnost, ovaj stativ možete omotati oko bilo kojeg predmeta. Ljubitelji filmova mogu gledati filmove bilo gdje postavljajući svoje iPhone uređaje u stativ.

Pogledajte na Amazonu

Leće

Jeste li zaljubljeni u mobilnu fotografiju? Morate odabrati sjajan objektiv kamere za svoj iPhone. Neće vam samo omogućiti da snimite čak i maleni objekt s izvanrednim detaljima, već i neizmjerno poboljšavate kvalitetu slika.

1. AMIR

AMIR predstavlja univerzalnu odvojivu širokokutnu leću fotoaparata "riblje oko" koja se okreće za 180 stupnjeva. Sada svoje neformalno fotografsko iskustvo možete pretvoriti u nezaboravnu uspomenu uz nenadmašnu jasnoću objektiva. Lako instalirajte leću, a jednako je lako odvojiti je od leće.

Amir leća kompatibilna je s širokim spektrom iPhonea, stoga ne trebate brinuti o instalaciji.

Pogledajte na Amazonu

2. Akinger

Objektiv kamere Akinger lijepo je izrađen objektiv ribljeg oka sa širokokutnom značajkom. Odvojiva mikroleća od 198 stupnjeva nudi visoku jasnoću i trajnost korisnicima. Sada oslobodite svoj kreativni talent i uhvatite sve trenutke kako biste ih učinili nezaboravnima. Objektiv je kompatibilan sa svim iPhone uređajima s ravnom kamerom.

Ukupno postoje četiri različite leće zajedno s kućištem koje ih savršeno drže. To se zasigurno isplati s obzirom na cijenu i kvalitetu proizvoda.

Pogledajte na Amazonu

3. Nelomo

Širite hemisferičnu sliku svojim fotografijama pomoću odvojive leće Evershop 3-u-1 za vaš iPhone. Čak i ako postoji vrlo mali objekt, možete snimiti sve detalje pomoću njegove 15x makro leće koja vam omogućuje snimanje ekstremnih slika iz blizine. Upotrijebite leću ribljeg oka za snimanje gotovo 230 stupnjeva scene; cijenimo njegov univerzalni odvojivi dizajn stezaljki koji može raditi na većini iPhonea.

Pogledajte na Amazonu

Selfie štapići

Selfie štapići postali su danas gotovo neizostavni, zar ne? Pogotovo kad želite uživati ​​sa svojim prijateljima ili voljenima, bolje je istražiti iPhone selfie štapiće koji vam mogu pomoći da snimite nezaboravne slike uz optimalnu praktičnost.

1. Kungfuren

Tražite li lagani i kompaktni selfie stick za vaš iPhone? Kungfuren Bluetooth Selfie Stick može biti automatski izbor za vas. Zahvaljujući brzoj reakcijskoj Bluetooth vezi možete je brzo koristiti. Daljinski okidač omogućuje vam snimanje cool slika s najvećom lakoćom. Gumeni nosač sigurno drži vaš pametni telefon.

Jednostavno ga možete nositi u džepu ili torbi. Podesivi držač čini vrlo praktičnim snimanje selfija iz bilo kojeg kuta. Štoviše, kompatibilan je s većinom iOS i Android pametnih telefona.

Pogledajte na Amazonu

2. Selfie svijet

Selfie World predstavlja bateriju i selfie stick bez Bluetootha. Ovaj se štapić može proširiti do 30 inča i ima držač za telefon koji je kompatibilan sa svim iPhone uređajima. Ako se često nalazite u gužvi, ovaj je selfie štap dobar za vas jer podesivi držač omogućuje nekoliko kutova snimanja s tradicionalnih selfieja. Lako snimite snimke iznad gužve. Snimite selfije izravno dostupnim gumbom ručke.

Pogledajte na Amazonu