Blog

MapQuest - iPhone i iPad aplikacija

Apple ima svoje Apple Maps; Google također ima svoju aplikaciju Maps za sve uređaje. Ali kada relativno manja tvrtka razvije sličnu aplikaciju i kad to spomene sam Tim Cook, to je ogromna stvar. Potrebno je puno napornog rada, neprospavanih noći i izvrsnih programera da bi se stvorila aplikacija koja mijenja život. MapQuest je jedna od takvih aplikacija na App Storeu koja je izvukla zadatak izvan očekivanja korisnika.

Stotine tisuća korisnika već gotovo svakodnevno koriste MapQuest za informacije o prometu uživo na rutama kojima krstare. Prilično puno korisnika voli sučelje, besplatnu navigaciju glasovnim navođenjem i skretanje po skretanje koje aplikacija pruža. I iskreno, MapQuest je jedna od onih aplikacija koja je već hit.

Puno aplikacija i igara pregledam kao dio svog rada. I da budem vrlo iskren, vrlo sam konzervativan kada pišem ekskluzivnu recenziju bilo koje aplikacije. Općenito pripremam popis aplikacija u odgovarajućoj kategoriji i u jednom postu objavim njihove ključne značajke. Ali kad me nešto odmah impresionira, napišem ekskluzivni post, a MapQuest je zasigurno jedna od tih ekskluzivnih aplikacija. Dakle, evo mog nalaza, pročitajte.

MapQuest pregled iPhone i iPad aplikacija

Iako korisnici imaju opcije poput Apple Mapsa i Google Mapsa, MapQuest ni u jednom trenutku ne uspijeva pružiti malo više od onoga što tehnološki giganti nude. Bez obzira radi li se o korisničkom sučelju, UX-u ili osnovnoj funkcionalnosti navigacije, aplikacija će zasigurno stajati na vaša očekivanja. Pogledajmo što MapQuest nudi;

  • Besplatna glasovno vođena navigacija
  • Besplatne upute za skretanje po skretanje
  • Cijene plina - relativno nova značajka koja vam želi pomoći uštedjeti na plinu
  • Promet uživo - ažuriranja uživo osvježavaju se svakih pet minuta
  • Kamera za promet uživo - opet nova značajka
  • Jednostavna funkcija pretraživanja
  • Milijuni točaka interesa
  • Možete stvoriti rutu s lokacije koja se razlikuje od vaše trenutne lokacije

Ono što mi se stvarno sviđa kod MapQuesta

Mislim da je najosnovnija stvar koju svi žele od aplikacije jednostavnost upotrebe. Ako je aplikacija jednostavna - poput Googleovih karata za iOS u dobra stara vremena iOS-a 5.1.1 - bit ću prilično dobra.

3D prelet je samo slatkiš za oči: koristite ga nekoliko puta, a onda vam dosadi. Prave ponude su rute, skretanje po skretanje, glasovno navođenje i MapQuest ih je sve dobio besplatno.

Još jedna značajka koja mi se osobno svidjela su cijene plina. Svaka benzinska postaja ima malo drugačije cijene, a MapQuest pomaže u uštedi novca pokazujući vam cijene benzina najbližih benzinskih postaja.

Osim toga, živa prometna kamera jedna je sjajna značajka koja je super cool. Pokazuje mi prometne uvjete koji su ispred mene u stvarnom vremenu. Dobivam dovoljno vremena za planiranje drugačije rute ako su ceste zakrčene.

Točnost

Mape pokazuju restoran, a kad stignete tamo, to je samo prazan blok s obraslom travom?

Pa, to se nikad prije nije dogodilo. MapQuest ima točnost koju očekujete od aplikacije Maps. Namjerno je i precizno vođen podacima, tako da tamo ima puno točnih podataka.

I ne samo to, aplikacija također prikazuje trenutno vrijeme na zaslonu. Dakle, ako planirate dugo putovanje, ovo će vam pomoći da se zaustavite ako vrijeme izgleda neuredno.

Još jedna na popisu je ugrađena funkcionalnost za pronalaženje hotelskih ponuda i njihovo rezerviranje. Nećete trebati više aplikacija da biste obavljali stvari dok ste u pokretu. I na kraju, ali ne najmanje važno, ako se vaš automobil pokvari usred ničega, u aplikaciji možete izravno pristupiti pomoći na cesti na zahtjev.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Završavati…

Čak i s ovim ekskluzivnim novim značajkama, MapQuest je potpuno besplatan za upotrebu. Ono u što vjerujem je da ako dobar proizvod ne može doći do masa i pozitivno utjecati na njihov život, to nije dobar proizvod. MapQuest je dobar proizvod kojem mase vjeruju. Prepustit ću vama da isprobate ovu aplikaciju i sami odlučite.