Blog

Najbolja USB-C čvorišta za iPad Pro 2018

Uz iPad Pro 2018, multitasking je pojednostavljen uz samo nekoliko gesta. A s USB-C priključkom možete povezati i širok raspon vanjske dodatne opreme koja pojačava vaše mogućnosti multitaskinga. Ali ako planirate povezati više dodatne opreme poput fotoaparata, SD kartice, pogona olovke, HDMI kabela i još mnogo toga, morate nabaviti najbolja USB-C čvorišta za iPad Pro 2018. Da biste osigurali najbolje rezultate tijekom upotrebe ovih višenamjenskih uređaja adapteri, kurirali smo popis najboljih USB C čvorišta za iPad Pro 11-inčni i iPad Pro 12,9-inčni (3. generacija), zajedno s recenzijama. Provjerite detalje objašnjene u nastavku za svaki USB-C adapter za više ulaza za vaš iPad Pro 2018. Izvolite!

 • Satechi
 • Byttron
 • RAYROW
 • JoyGeek
 • BENCSE
 • Hommie
 • sendcool
 • ProCIV
 • CharJenPro
 • Purgo

1. Satechi

Satechi proizvodi su uvijek najbolji u klasi. Ovo iPad Pro čvorište posebno je dizajnirao Satechi kako bi osigurao da možete povezati razne stvari poput 4K HDMI kabela, priključka za slušalice, utora za napajanje i dodatni USB 3.0 priključak. Tako možete lako prikazati slike ili video zapise uz pomoć USB 3.0 priključka spajanjem pogona olovke i projiciranjem putem HDMI kabela.

Jednostavno, zar ne? Ovo je najbolji način na koji bih koristio ovaj USB C čvorište na svom iPadu Pro. Također je kompatibilan s puno vodećih uređaja kao što su Galaxy S9, Pixel 3 HTC U12 +, LG V30 i Microsoft Surface Go. Adapter je dostupan u svemirsko sivoj i srebrnoj boji koje savršeno odgovaraju vašem iPad Pro 2018.

USP: Čvrst aluminij

Pogledajte na Amazonu

2. Byttron

Zapanjujući proizvod s glavčinom 6 u 1. Ne možete tražiti više kada ste u potrazi za višeportnim čvorištem za iPad Pro 2018. Priključite bilo koji dodatak koji podržava USB 3.0, čitač SD kartica, micro SD karticu, 3,5 mm priključak za slušalice, USB-C napajanje i 4K HDMI na iPad Pro s Byttron USB C čvorištem.

Sada je lako raditi na iPadu povezivanjem tipkovnice putem USB 3.0 porta u ovom čvorištu. To će sigurno povećati vašu produktivnost. U međuvremenu, gledajte 4K sadržaj na monitoru ili projektoru pomoću 4K HDMI kabela s iPad Pro. A s ovim se adapterom može učiniti još puno toga. Išao bih za ovo središte bilo koji dan!

USP: 6 u 1 čvorište

Pogledajte na Amazonu

3. RAYROW

Svojim zapanjujućim izgledom i čvrstoćom, RAYROW-ovo USB-C čvorište stoji drugačije u redu. Baš kao i Byttron, ovaj multiport adapter je 6 u 1 USB C čvorište izrađeno za iPad Pro 2018 varijantu. Čvorište dolazi s jednim 4K HDMI priključkom, utorom za čitač SD kartica, utorom za čitač TF kartica, USB 3.0 utorom, 3,5 mm audio priključkom i USB C priključkom za napajanje.

Sve u svemu, savršen je odabir ako tražite USB C adapter za više ulaza za vaš iPad Pro 2018. Djeluje s 11-inčnim i 12,9-inčnim iPad Pro modelima. Osim toga, ovo USB C središte radi i s MacBook Proom. Proizvod je dostupan u srebrnoj boji.

USP: 6-u-1 adapter za više ulaza

Pogledajte na Amazonu

4. JoyGeek

JoyGeekov USB C razdjelnik uklapa se točno u vaš iPad Pro jer ima magnetsku traku na kraju priključka za iPad. Stoga zaboravite na pojam popuštanja kada ovaj adapter koristite s iPadom Pro 2018. Dolazi s 4 porta, USB-C priključkom za napajanje, USB 3.0 priključkom, 4K HDMI priključkom i 3,5 mm priključkom za slušalice.

Pomoću USB 3.0 porta možete povezati razne uređaje poput pisača, tvrdog diska, miša itd., A brzina prijenosa podataka povećava se do 5Gbps. Kompatibilan je i s drugim glavnim pametnim telefonima. Dakle, ako ste vlasnik više uređaja, ne možete propustiti JoyGeekovo USB-C središte.

USP: Magnetski adapter tipa C

Pogledajte na Amazonu

5. BENCSE

BENCSE je maleni, ali snažni USB C adapter za više ulaza za iPad Pro 2018 varijantu. Surađuje i s MacBook Pro i MacBook Air 2018. S 4K HDMI priključkom, 3,5 mm audio priključkom, priključkom za punjenje napajanja i USB 3.0 tipom A čini cjelovit paket s potrebnim priključcima.

Kompaktni dizajn BENCSE USB C multiport je ono što sam najviše volio. Jednostavan je za nošenje i ne treba mu puno prostora kada ga koristite na iPadu Pro. Adapter je dostupan u srebrnoj boji.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Hommie

Ako tražite pristupačne, a prepune sve luke, Hommie je vaš put! Čvorište se sastoji od svih važnih priključaka poput 4K HDMI, USB 3.0, 3,5 mm priključka za slušalice i utora za napajanje. Da biste koristili HDMI priključak, potrebna vam je izravna veza HDMI-HDMI i podržava 1080p @ 60Hz i 4K @ 30Hz.

Punjač možete priključiti ili upotrijebiti prikladnu bateriju za punjenje iPada Pro putem priključka za napajanje. Power bank je jedan od najboljih dodataka za kupnju za iPad Pro 2018. Hommie USB C adapter kompatibilan je i s raznim drugim pametnim telefonima i prijenosnim računalima. Dostupan je u svemirsko sivoj boji

USP: Pristupačno, a moćno

Pogledajte na Amazonu

7. sendcool

Bilo da se radi o čudovišnom monitoru, projektoru ili pisaču, sve možete povezati sa svojim iPad Pro 2018 pomoću USB-C čvorišta sendcool. Također možete prenijeti podatke s pogona olovke ili bilo kojeg drugog vanjskog tvrdog diska izravno na vaš iPad Pro, koristeći i USB 3.0 brzinu do 5Gbps.

Brzo napunite iPad Pro 2018 pomoću priključka za napajanje i istovremeno slušajte svoju omiljenu glazbu pomoću 3,5 mm priključka za slušalice. sendcoolov USB C multiport adapter pokriva sve osnove, a dolazi i po pristupačnoj cijeni. Dostupan je u svemirsko sivoj boji, a njegova težina je samo 4,2 unci što ga čini jednostavnim za nošenje u pokretu!

USP: Lagana

Pogledajte na Amazonu

8. ProCIV

Ovaj USB C čvorište dolazi s dodatnim priključkom koji nema niti jedan od gore navedenih. To je Ethernet priključak! Da, dobro ste pročitali! Ethernet kabel možete povezati i s ovim USB-C multiport adapterom na iPad Pro 2018. Štoviše, dolazi s opcijom kontrole glasnoće ako s iPad Pro koristite 3,5 mm priključak za slušalice.

Osim toga, osnovni priključci poput 4K HDMI, USB 3.0, priključak za punjenje dostupni su u ovom USB-C čvorištu. To je prekrasan paket priključaka koji je uz iPad Pro 2018 kompatibilan s MacBook Air 2018 i Samsung S10 / S9.

Čvorište dolazi s zamjenskim jamstvom od 12 mjeseci i prijateljskom korisničkom službom. Savršen je odabir za USB-C multiport adapter srednje klase za vaš uređaj. Svakako bih preporučio ovu bilo koji dan!

USP: Ethernet priključak i klizač za kontrolu glasnoće

Pogledajte na Amazonu

9. CharJenPro

CharJenPro je jedno od najboljih USB-C čvorišta za iPad Pro 2018 dostupno na Amazonu. Čvorište 7 u 1 čini ga jedinstvenim od svih gore navedenih proizvoda. Očito nam daje dodatni priključak koji možemo iskoristiti u najboljem slučaju! Jedan 4K HDMI priključak, utor za SD karticu, utor za MicroSD karticu, 3 USB 3.0 porta i USB-C priključak za napajanje sve su što dobijete kada kupite CharJenProov USB-C čvorište.

Kompatibilan je s MacBook Proom, osim s iPad Pro 2018 modelom. Proizvod dolazi s jednogodišnjim jamstvom, a dostupan je u crnoj, sivoj, srebrnoj i ružičastozlatnoj boji.

USP: 7 u 1 čvorište

Pogledajte na Amazonu

10. Purgo

Što je više priključaka, cijena je veća, ali vjerujte mi, Purgo vrijedi svake lipe jer vam omogućuje da koristite ukupno šest priključaka s vrhunskom kvalitetom i brzim prijenosom podataka. Samo uključite i koristite ga, ne zahtijeva instaliranje upravljačkog programa. I to je razlog zašto ljudi vole koristiti Purgovo USB-C čvorište za svoj iPad Pro.

Dolazi s 2 USB 3.0 porta, 4K HDMI priključkom, USB-C priključkom za punjenje, utorom za čitač SD kartica i utorom za čitač mikro kartica. Posebno je dizajniran za MacBook Pro, ali je podjednako kompatibilan i s iPad Pro 11-inčnim i iPad Pro 12,9-inčnim (3. generacija), ne brinite zbog toga. Ovaj USB-C čvorište dostupan je u svemirskoj sivoj i srebrnoj boji.

USP: Izrađena od aluminija

Pogledajte na Amazonu

Konačna presuda!

Ako me zamolite da odaberem jedno od ovih USB-C multiport čvorišta, definitivno bih išao s CharJenPro jer je to 7 u 1 čvorište. I uzimajući u obzir pristupačnost, pristao bih na Hommie jer ima sve baze pokrivene po pristupačnoj cijeni. Kakav je vaš stav o istom? Koji biste kupili? Javite nam u odjeljku za komentare s razlogom!

Pripazite na ove povezane ponude

 • Najbolje 12,9-inčne iPad Pro 2018 kožne futrole
 • iPad Pro 2018 12,9 ″ kućišta
 • Najbolji 9,7-inčni iPad 2018 Folio futrole
 • Najbolji 11-inčni iPad Pro tipkovnice

Dakle, ovo su bila neka od najboljih USB-C čvorišta za iPad Pro 2020.