Blog

iPhone Lockscreen ne reagira, kako to popraviti?

Nedavno su mnogi korisnici iPhonea izvijestili da zaključani zaslon njihova uređaja ne reagira, nekako se zaledi. Stoga nisu u mogućnosti otključati svoj uređaj. Većina korisnika koji su se susreli s ovim problemom imali su starije iPhone-e poput iPhonea 4, 4s ili 5.

Iznenadni neodgovor vaše idevice može se odmah popraviti s nekoliko trikova. Ako ste se i vi suočili s ovim problemom i tražite brza rješenja za njegovo trenutno rješavanje, stigli ste na pravo mjesto. Krenimo k znanju više!

iPhone Lockscreen ne reagira: Savjet za rješavanje problema

Pokrenite aplikaciju pomoću Sirija

Pokretanje aplikacije putem Sirija može riješiti ovaj problem. Ako niste omogućili Siri, idite na Postavke → tapnite Općenito → dodirnite Siri i uključite ga.

Kako je Siri kompatibilan s iPhoneom 4s i novijim, korisnici iPhonea 4 mogu okušati sreću s drugim i trećim trikovima danim u nastavku.

Pritisnite i držite gumb Početna da otvorite Siri, a zatim recite Siri da pokrene aplikaciju. Ovaj trik je uspio za mnoge korisnike. Nadam se da bi i to trebalo obaviti posao.

Ponovo pokrenite iPhone

Često se neki manji problemi lako mogu riješiti ponovnim pokretanjem uređaja. Iako se mnogim iPhone korisnicima ne sviđa ideja ponovnog pokretanja uređaja, u nekim okolnostima djeluje kao trenutno rješenje.

Isključite uređaj, a zatim ga ponovo pokrenite pomoću gumba za spavanje / buđenje. Nakon što se iPhone ponovo pokrene, otključajte uređaj kao i obično. Trebalo bi biti u redu.

Recite jednom od svojih prijatelja da vas nazove

Ako ne želite ponovno pokrenuti iPhone i želite ga odmah riješiti, recite nekom od prijatelja da nazove vaš iPhone broj. Zaključani zaslon vašeg telefona reagira nakon poziva.

Ostali poslovi

Do ovog problema mogu doći mnogi drugi razni razlozi, poput tehničkih kvarova, nedostatka prostora na uređaju itd. Možete izbrisati nepotrebne poruke i beskorisne aplikacije da biste oslobodili prostor.

Neka vaš uređaj bude što čišći. Ako želite koristiti učinkovit alat za održavanje urednosti uređaja, možete upotrijebiti PhoneClean.

Jeste li se ikad susreli s nekim drugim problemima poput ovog? Kako ste to popravili? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentaru u nastavku.