Blog

Kako koristiti značajku zumiranja na iPhone 7 Plus kameri

Presuda je gotova ... iPhone 7 Plus ima najbolju kameru koja čak i profesionalnog fotografa može učiniti ponosnim. Sada više ne morate nositi DSLR posvuda za snimanje zapanjujućih snimaka. Phablet je potpuno opremljen za snimanje fotografija s nevjerojatnom dubinom polja, kao i efektom bokeh / blur. Zapravo, ultra veliki phablet najsimpatičniji je mini-DSLR na tržištu.

iPhone 7 Plus može se pohvaliti 10-kratnim digitalnim zumom koji vam omogućuje veću jasnost pri snimanju dalekih objekata. Štoviše, možete ga bez napora prilagoditi. To je nešto što biste voljeli imati dok gledate nogometnu utakmicu, uživate u tenisu ili iskorištavate kriket utakmicu. Osobno ću puno koristiti digitalni zum tijekom putovanja.

Kako koristiti značajku zumiranja na iPhone 7 Plus kameri

Korak 1. Pokreni Fotoaparat aplikaciju na vašem iPhoneu.

Korak 2. Dalje, trebate dodirnuti i držati 1x tipka

na dnu.

Korak # 3. Sada morate prijeći prstom ulijevo kako biste povećali zum. Da biste ga smanjili, jednostavno prijeđite prstom udesno.

Možete i dodirnuti 1x.

Kako se prebaciti između 1x i 2x zumiranja na iPhoneu 7 Plus

Vrlo je jednostavno prebaciti između 1x i 2x zuma na phabletu.

Korak 1. Prvo otvorite aplikaciju Kamera.

Korak 2. Dodirnite gumb 1x za prebacivanje na 2x. Da biste se vratili na 1x, samo ponovno dodirnite gumb. To je tako jednostavno, zar ne?

S iOS 10.1, koji je tek stigao, Portretni način rada dostupan je i na iPhoneu 7 Plus. Zaista je lijepo slikati slike s bokeh efektom. Nažalost, Portretni način rada ekskluzivan je za 7 Plus. Stoga ga čak ni korisnici iPhone 7 ne mogu koristiti.

Ako ste očarani Portretnim načinom i želite ga koristiti na iPhoneu 7, kao i starijim iPhoneima poput iPhonea 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus i iPhone 5SE, postoji način da ga koristite na svom pametni telefon.

Slijedite ovaj cjeloviti vodič da biste maksimalno iskoristili bokeh efekt na svom nepodržanom iPhoneu.

Sviđa vam se ovaj članak? Javite nam svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.