Blog

Najbolje iPad Pro aplikacije za dizajnere u 2021. godini

Appleov novi iPad Pro nije samo veći, već je i pametnije. Jednostavnim riječima, iPad Pro promijenio je definiciju računalstva u tabletima. Bez obzira radi li se o hardveru, zaslonu ili softveru; uspoređuje sve testove. O da, Apple Pencil, otvorio je velika vrata profesionalcima za ulazak u računalstvo s tabletama. Danas smo odabrali neke od najboljih iPad Pro aplikacija za dizajnere. Zahvaljujući Apple Pencilu, taj umjetnik sada može puno brže nacrtati još jednu "Mona Lizu". Ove aplikacije nisu ograničene na dizajnere; svatko koga zanima umjetnost može ih imati i okušati se u njihovom budućem remek-djelu. Pogledajte popis u nastavku.

# 1. Autodesk SketchBook

Autodesk je poznata tvrtka u dizajnerskom segmentu. Aplikacija SketchBook za iPad Pro izvrsno je dizajnirana da pruži najbolje iskustvo skiciranja i crtanja. Najnovije ažuriranje također podržava Split-View za višestruke zadatke dok crtate u aplikaciji.

Korisničko sučelje nema nikakvih prepreka, a na iPad Pro dobit ćete cijeli zaslon za crtanje mašte. Aplikacija je besplatna s određenim značajkama, ali trebat ćete platiti 3,99 USD da biste dobili napredne značajke.

Cijena: Besplatno (3,99 USD za Pro značajku)

preuzimanje datoteka

# 2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe poslužuje grafiku više od deset godina. Uvođenjem iPad Proa od strane Applea, dizajniranje na tabletu bilo je puno jednostavnije nego ikad. Adobe Photoshop Sketch savršeno je pogodan za profesionalne korisnike.

U aplikaciji postoji mnogo različitih mogućnosti prilagodbe i poboljšanja. I na kraju, potpuno je besplatan za preuzimanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Skice Tayasuija

Tayasui Sketches idealna je aplikacija za iskustvo skiciranja platna. Aplikacija podržava uvoz slika iz aplikacije iCloud ili Camera. Osim toga, kompatibilan je i s olovkom osjetljivom na pritisak.

Ostale značajke uključuju olovku, rotring, kist za akvarel, flomaster, gumicu i set boja za uređivanje. Za dodatne značajke možete se odlučiti i kupnjom ugrađene aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Nastavite dalje

Volite skicirati? Preuzmite procreate odmah. Ima mnoštvo mogućnosti i opcija za korištenje. Aplikacija je posebno optimizirana za iPad Pro i njegov veći zaslon. To vam daje prednost da lako skicirate svoje remek-djelo.

Novo ažuriranje donijelo je paket poboljšanja za besprijekoran rad s olovkom osjetljivom na pritisak. Pomoću ove aplikacije možete jednostavno crtati na iPadu Pro, kao što to radite na platnu.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

# 5. Astropad

Astropad se ne može nazvati kao dizajnerska aplikacija, već je alat za korištenje različitih dizajnerskih aplikacija. Uz pomoć ove aplikacije svoj iPad Pro možete koristiti kao tablet za crtanje na Macu. Da, možete koristiti dizajniranje aplikacija poput Photoshopa, kao i Astropad. Aplikacija nije besplatna, ali se u potpunosti isplati.

Cijena: $29.99

preuzimanje datoteka

# 6. uMake

Uz uMake možete skicirati. U 3D, Razdoblje. Da, dobro ste pročitali, možete skicirati u 3D koristeći uMake. Aplikacija je idealno besplatna s osnovnim značajkama, ali ako ste profesionalni korisnik, trebat će vam profesionalne značajke. Da biste to dobili, morat ćete sagorjeti 149 dolara.

Zaplet koji u vašem umu ima ideju o super automobilu na iPad Pro uz pomoć uMakea. Nikad ne znate kako vaša ideja može promijeniti svijet.

Cijena: Besplatno (s ograničenim značajkama)

preuzimanje datoteka

# 7. Bambusov papir

Nijedna tehnologija nikada ne može zamijeniti miris i osjećaj papira i olovke. Sve što mogu učiniti jest približiti se tom osjećaju. Bambusov papir jednostavan je za upotrebu koji je gotovo blizak stvarnom osjećaju papira.

Bilješke i crteže možete izrađivati ​​na isti način kao i na papiru. Najnovije ažuriranje donijelo je podršku za odbijanje dlana, što pomaže na većem zaslonu kao što je iPad Pro.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Zen četkica 2

Zen Brush 2 nasljednik je ranije aplikacije Zen Brush u App Storeu. Nova verzija podržava iPad Pro i također Apple Pencil. Aplikacija je usredotočena na dojam istočnoazijske četke s tintom.

Čim pokrenete aplikaciju, sve što trebate je položiti svoju ideju na bijelo područje četkom za tintu. Vrlo se lako naviknuti na Zen Brush 2. Aplikacija nije besplatna, ali vrijedi, uzimajući u obzir njezinu korisnost.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 9. Inkist

Inkist ima široku paletu četkica koje daju savršen dodir vašem crtežu. Podržava uvoz datoteka iz formata poput PNG, PSD i vlasničkih formata datoteka ISimage. Iako je aplikacija relativno manje veličine, ima sve potrebne značajke, od kojih je jedna podrška za olovku osjetljivu na pritisak. Iznad svega, aplikacija je potpuno besplatna za preuzimanje i korištenje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Auryn Ink

Auryn Ink (izgovara se kao "Orin") simulacija je slikanja akvarelom. Vaši će se akvareli slivati ​​jedan u drugi, na isti način kao u stvarnosti. Osim toga, sjena boje se mijenja kad se isuše. To vam omogućuje da slikate na isti način kao i na platnu.

Postoje različite mogućnosti papira koje različito upijaju boje, zato birajte pametno. Napokon, aplikacija nije besplatna, ali ako ste profesionalni umjetnik, tada se cijena isplati.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka