Blog

PhoneClean pregled: za Mac i Windows

Kao i bilo kojem drugom uređaju koji je stvorio čovjek, i iPhoneu je potrebna pažnja kako bi nesmetano radio i pružao željene performanse. Ako mu se ne posveti odgovarajuća pažnja, pametni telefon može biti pretrpan prostorom; čime je izgubio glasovitu brzinu.

Stvari se na iPhoneu stvarno gomilaju baš kao i na računalu: pregledavanje predmemorije, predmemorije aplikacija, neželjenih datoteka, kolačića koji mogu biti potencijalno opasni. Pa, dobro ste shvatili? Na vašem iPhoneu postoji gomila podataka koja uglavnom nije potrebna, ali još uvijek zauzima puno prostora na vašem iPhoneu. Ponekad to naleti na nekoliko gigabajta i to može biti neuredno. Dakle, kako lako ukloniti te neželjene datoteke i spriječiti da iPhone bude zbrkan?

PhoneClean Review: Očistite predmemoriju iPhonea i vratite dragocjeni prostor

Očistiti sav korov lako je pomoću softvera poput PhoneClean. Ako poznajete iMobie, proizveli su nevjerojatan softver za iPhone kao što su AnyTrans, PhoneTrans itd. PhoneClean je zaista sjajan softver. Još je bolji u svojoj najnovijoj verziji - PhoneClean 4 koji vam pomaže očistiti iPhone i povratiti slobodan prostor. Masovno.

Čisti brojne bezvrijedne datoteke

Mnogo je stvari koje se jednostavno leže na vašem iPhoneu, a koje možete ukloniti kako biste povratili puno prostora. Pomoću PhoneClean možete lako očistiti sve suvišne datoteke, predmemoriju i kolačiće. Ono što ga čini visoko kompetentnim je sposobnost traženja svih bezvrijednih datoteka i rješavanja bez napora.

Evo što to čisti ...

  • Neželjene datoteke koje se stvaraju dok instalirate, pokrećete ili upotrebljavate aplikaciju
  • Izvanmrežne datoteke
  • Predmemorija preglednika
  • Predmemorija aplikacije
  • Datoteke skripti (web)
  • Kolačići
  • Nije uspjela sinkronizacija medijskih datoteka
  • Djelomična preuzimanja

Ponude potrebne privatnost, sigurnost

Ono što mi se posebno sviđa kod softvera je kako je lako izbrisati stvari sa svog iPhonea bez gubitka podataka ili aplikacije. Osim toga, pruža prijeko potrebnu privatnost i sigurnost za vaše važne podatke ili osjetljive podatke. Stoga mu možete u potpunosti vjerovati da se neće samo riješiti nepotrebnih datoteka uz potrebnu pogodnost, već i zaštititi svoje osobne podatke.

Više pogodnosti

Dalje, razina kontrole ide nekoliko slojeva duboko. Na primjer, možete odabrati aplikacije za koje želite očistiti predmemoriju. Za svaki slučaj, ne želite očistiti neke aplikacije, imate apsolutnu slobodu da ih izostavite. Smatram da je ova značajka vrlo jednostavna za upotrebu jer vam omogućuje odabir onoga što želite očistiti.

Presuda

Jednostavno rečeno, PhoneClean savršeno funkcionira omogućujući vam da očistite suvišne datoteke i sačuvate svoj iPhone od potpune zbrke. I to je ono što ga čini izvrsnim softverom.

Imate iPhone i treba vam malo prostora (ili tone); PhoneClean je ono što biste trebali koristiti da pametni telefon ne bude pretrpan.

Jednogodišnja pretplata dostupna je po cijeni od 19,99 USD za jedno računalo. Iako je obiteljska licenca dostupna po cijeni od 39,99 USD za 5 računala i Mac računala, osobna licenca iznosi 29,99 USD. Dostupan je za Windows i Mac.

  • PhoneClean Pro za Windows (39,99 USD)
  • PhoneClean Pro za Mac (39,99 USD)

Kakav je vaš stav o PhoneCleanu? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.