Blog

iSkysoft iPhone Oporavak podataka jednim klikom

Jedna od najoštrijih stvari koja se može dogoditi vašem iPhoneu / iPadu / iPod Touchu je da se jednog lijepog dana isprazni i da se neće pokrenuti. I nemate nedavnu sigurnosnu kopiju fotografija, kontakata, poruka i još mnogo toga.

U ovom trenutku ili puštate i vršite potpuno vraćanje (na staru sigurnosnu kopiju) ili se obraćate softveru za oporavak. Tu dolazi iSkysoft iPhone Data Recovery. Ljudi koji stoje iza iSkysofta proizvode nevjerojatan softver koji se fokusira na oporavak podataka i preuzimanja video zapisa. Jedan od njihovih softvera, iSkysoft iPhone Data Recovery, spasitelj je kada se vaš iDevice neće pokrenuti i morate hitno oporaviti podatke.

iSkysoft iPhone Data Recovery: Oporavak podataka jednim klikom za vaše iDevices

iSkysoft je vrlo sličan mnogim drugim softverom za oporavak podataka za iPhone / iPad: povežete svoj iDevice s računalom, pokrenete softver za oporavak i voila! Većina vaših podataka se oporavlja i ovisno o vašim željama, može se vratiti na iPhone, spremiti na Mac / PC itd.

Prije nekoliko godina oporavak podataka bila je noćna mora. Bez pravih alata i danas je to noćna mora. A misliti da iPhone može ući u bilo kojem trenutku - pogotovo ako imate posla s puno aplikacija, puno podataka i puno navika - zapravo je prilično zastrašujuće. Zbog toga je Appleov sustav sigurnosnih kopija dizajniran da osigura sigurnosnu kopiju vašeg iPhonea svaki put kad ga povežete s Macom.

Ali naravno, stvari mogu poći po zlu. Murphyjev zakon.

U ona nevolja, softver poput iSkysoft može biti potpuna blagodat. Najbolja stvar kod iSkysofta je što je prilično jednostavan i jednostavan za upotrebu. Većinu posla softver obavlja automatski nakon što iDevice spojite na Mac / PC i pokrenete softver.

iSkysoft skenira vaš iPhone / iPad / iPod Touch (neovisno o tome pokreće li se ili ne) i pokušava objediniti sve podatke koje bi mogao oporaviti. Zatim možete uzeti te podatke i spremiti ih na svoj Mac ili ih koristiti za izravno vraćanje iPhonea / iPada.

iSkysoft izvrsno funkcionira i za selektivne sigurnosne kopije. Na primjer, želite samo nekoliko datoteka iz nedavne sigurnosne kopije iTunesa - to ne možete učiniti, nego upotrijebiti softver poput iSkysoft.

Osnovna funkcija po kojoj je iSkysoft poznat je obnavljanje podataka koji su izgubljeni i slučajno izbrisani. To se događa prilično često kad uklanjate stvari ili kada isprobate neku od tih iCloud sinkronizacija. Izgubljene fotografije, kontakti, poruke: sve je to sljedivo na iPhoneu / iPadu ili bilo kojem iOS uređaju. iSkysoft koristi svoju inteligenciju kako bi oporavio te izgubljene dijelove podataka i oporavio ih što je više moguće.

  • Preuzmite iSkysoft za Mac (79,95 USD)
  • Preuzmite iSkysoft za Windows

Sigurni smo da je ovaj iSkysoft najbolji softver za oporavak podataka. Je li vam se svidjelo ovo? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.