Blog

Najbolji iPhone Xs Max pozadine

Divovski 6,5-inčni OLED zaslon iPhonea Xs Max zaslužuje svaku pohvalu. No čak i ovaj ultra veliki zaslon može izgledati blijedo bez odgovarajuće pozadine. Zašto ne biste odabrali neke od najboljih pozadina za iPhone Xs Max, tako da zaslon ne samo da izgleda oku već i da se lijepo uklopi u vaš stil.

Iskreno govoreći; Bio sam u potrazi za profesionalno dizajniranim pozadinama zbog kojih bi prikaz mog phableta već neko vrijeme mogao osvojiti oči. Srećom, otkrio sam neke pouzdane izvore koji često izbacuju dobrote. Dakle, moj iPhone uvijek naleti na lijepe fotografije kako bi zaključavanje ili početni zaslon bili šarmantni. Krenimo na popis.

Najbolje pozadine za iPhone XS Max

AR7 grafički dizajner

preuzimanje datoteka

Poznati grafički dizajner AR7 (aka Ko-fi) s vremena na vrijeme neprestano predstavlja vjerojatno najprivlačnije pozadine za iPhone. Zahvaljujući sjajnoj neprestano rastućoj kolekciji, nedavno mi je postala izvor. Dakle, preporučio bih vam da pratite najnovije ponude AR7.

Postavi kao zid

preuzimanje datoteka

Izvanredno je prava riječ za ove iPhone Xs Max pozadine iz "Postavi kao zid". Zamišljeno su izrađeni i čini se da kradu srce već od same riječi. Od prirode, gradskog života preko rijeke do šume, ima dosta hvalevrijedne odjeće za OLED zaslon.

Prekrasni pikseli

preuzimanje datoteka

Ponuda tvrtke Beautiful Pixels pohvalna je. Morate ih pogledati da biste povjerovali kako lijepo mogu izgledati na vašem pametnom telefonu!

Dizajn vijci

preuzimanje datoteka

Tijekom istraživanja weba dobio sam priliku pogledati nevjerojatne pozadine tvrtke Designbolts. Već na prvi pogled činilo se da su idealni za moj pametni telefon. Nadamo se da će vam se možda svidjeti i njegova ponuda.

Još pozadina?

Za svaki slučaj želite imati na raspolaganju beskrajnu kolekciju atraktivnih tema i pozadina, svakako provjerite našu listu najboljih iPhone iPhone aplikacija za pozadinu uživo. Iako su mnoge aplikacije plaćene ili im je potreban cjeloviti pristup za kupnju u aplikaciji, nemalo je aplikacija dostupno besplatno.

Štoviše, postoje neke aplikacije koje vam omogućuju pretvaranje fotografija, videozapisa, pa čak i GIF-ova u Live Photos. Ako želite ići s malo više personalizacije, oni mogu zaista udovoljiti vašoj želji.

A da ne spominjemo božićne pozadinske aplikacije koje mogu uvelike osvijetliti vaše svečano vrijeme.

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Vrijeme je da podijelite svoja razmišljanja o gornjim pozadinama i kako se čine lijepe vašem specifičnom ukusu. Nadalje, ako znate bilo koji fini izvor koji neprestano uvodi vrhunske teme, slobodno prosujte malo graha o njima.

Ne propustite i ove postove:

  • Najbolje tipkovnice za iPhone i iPad
  • Kako pretvoriti fotografije i videozapise u GIF-ove pomoću prečaca
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad