Blog

Najbolji nosači automobila iPhone 6 Plus 2021. godine

Ako ste u potrazi za najboljim nosačima za iPhone 6 Plus kako biste ne samo pružili prijeko potrebnu sigurnost svom telefonu, već i potrebnu praktičnost dok ste u pokretu, evo popisa koji biste trebali provjeriti. Mnoštvo nosača automobila ukrasilo je tržište svojim nadograđenim značajkama. Ako želite nabaviti jedan za svoj telefon, suočili biste se s problemom puno izbora! U svakom slučaju, sretna je situacija što morate odabrati jedan od tona konkurentnih nosača automobila, a ne biti zadovoljni onim što dobijete zbog nedostatka dostupnih opcija. Zaronimo i saznajmo najbolje dostupne nosače za automobil za vaš novi iPhone 6 Plus!

# 1. Nosač za automobil Belkin

Belkin nosač za automobil izgleda savršeno dizajniran za vaš iPhone 6 Plus. Kolijevka je napravljena tako da s lakoćom stane u držač čaše vašeg automobila i sigurno postavlja vaš telefon. Ne zahtijeva nikakvu usisnu čašu ili ljepilo.

Rotacija od 360 stupnjeva omogućuje vam postavljanje iPhonea onako kako želite. Pejzažni način ili portretni način, možete ga postaviti u skladu s vašom uporabom. Možete čak i nagnuti telefon za 90 stupnjeva da leži ravno, pazeći da je izvan kontrole automobila.

Baza se može proširiti tako da stane u bilo koji držač čaša. Otvor u podnožju nosača pomaže u jednostavnom upravljanju kabelima. Omogućuje vam udobno punjenje uređaja dok je montiran.

Ako želite odabrati provjerenu marku, to je nosač za automobil.

USP: Proširiva baza

Pogledajte na Amazonu

# 2. Trianij

Ovaj magnetni nosač automobila za automobil iz tvrtke Trianium može biti vrlo zgodan na mnogo načina. Prvo i najvažnije, izgleda prilično čvrsto i omogućuje vam udobno postavljanje iPhonea.

Zahvaljujući uglavnom jakim magnetima, vaš uređaj ostaje čvrsto netaknut. A s gumenom podlogom protiv klizanja nema šanse da se prevrnete. Još jedna značajna značajka ovog nosača za automobil je rotacija od 360 stupnjeva koja osigurava željeni kut gledanja.

USP: Jaki magneti

Pogledajte na Amazonu

# 3. TechMatte MagGrip

MagMrip tvrtke TechMatte prilično je u skladu s onim iz iClevera. Međutim, trenutno je dostupan po znatno nižoj cijeni (trenutna cijena 7,99 USD / originalna cijena - 29,99 USD). Dakle, ako ste voljni imati vrhunski magnetni nosač za automobil, trebali biste odmah pokušati.

Govoreći o značajkama, MagGrip je dobro građen i stabilno drži iPhone 6 Plus. Baza ima vakuum za brzo i stabilno učvršćivanje. Osim toga, univerzalni je i isporučuje se s pouzdanim jednogodišnjim jamstvom za zamjenu.

USP: Impresivan kompaktni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. iOttie Nosač za automobil

Nosač za automobil sadrži jednostavan sustav montiranja jednim dodirom. Za zaključavanje i otpuštanje uređaja potrebno je samo pritisnuti prst. Super ljepljiva gel podloga omogućuje mu sigurno lijepljenje na većinu površina.

Nova teleskopska ruka dodaje dva inča kako biste imali bliže gledanje uređaja. Poluga za pričvršćivanje u dva koraka daje dodatnu potporu za montiranje brojnih površina.

Čini se da je slučaj izvrstan program s nekoliko vrlo dobrih karakteristika. Što se tiče cijene koju plaćate, ona je razumna.

USP: Jednostavna instalacija

Pogledajte na Amazonu

# 5. Mpow

Mpow je jedan od najprodavanijih nosača automobila za iPhone. Četiri i pol zvjezdice od više od 5.600 recenzija kupaca čine ovaj telefon vrlo primjerenim.

Izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ima do 8 inča koji sigurno drže iPhone. Ljepljivim gel-vakuumom lako se lijepi na većinu površina.

Postoji gumb za otpuštanje koji vam omogućuje brzu deinstalaciju iPhonea. Zahvaljujući rotaciji od 360 stupnjeva, pametni telefon možete postaviti u vodoravnom i uspravnom načinu. Na kraju, Mpow dolazi u tri varijante boja poput crne, sive i crvene.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 6. PRIKAŽI

Kada govorite o vrhunskom nosaču automobila za iPhone, ne možete zadržati ovu ponudu od EXSHOW-a. Dobro je građen i isporučuje se s dugom rukom koja omogućuje stabilno držanje vašeg iPhonea.

Sisača s dva sloja TPU materijala omogućuje joj lijepljenje na vjetrobransko staklo. Osim toga, usisna čaša ne ostavlja ostatke iza sebe.

Budući da je u potpunosti prilagodljiv, imate željenu fleksibilnost za postavljanje uređaja u željenu orijentaciju. Štoviše, EXSHOW je dostupan u tri boje poput crne, plave i sive.

USP: Duga ruka

Pogledajte na Amazonu

# 7. SOAIY

Ako razmišljate o kupnji višenamjenskog nosača za automobil, SOAIY može biti jedna od boljih opcija. S 3-u-1 funkcionalnošću, SOAIY djeluje ne samo kao nosač za automobil već i upaljač za cigarete i punjač.

Dolazi s dva USB priključka kako biste istovremeno mogli napajati dva uređaja. Sposobnost isporuke izlaza 3.1A i zaštite iPhonea od kratkog spoja čini ga učinkovitim punjačem.

Zaslon LED zaslona prikazuje napon akumulatora u vozilu, što vam omogućuje da s lakoćom nadgledate stanje baterije u vozilu. I da, možete i rotirati svoj uređaj kako biste ga postavili u željenu orijentaciju za poboljšano iskustvo gledanja.

USP: 3-u-1 funkcionalnost

Pogledajte na Amazonu

# 8. VANMASA

Čini se da je nosač automobila VANMASS čvrst. Dobro građen dizajn idealno je nadopunjen glavom od aluminijske legure i teleskopskom rukom.

Zahvaljujući uglavnom 6 robusnih magneta, držač drži vaš pametni telefon čvrsto na mjestu. Uključivanje usisne čašice omogućuje joj lijepljenje na gotovo bilo kojoj površini.

Zahvaljujući podlozi protiv klizanja, ima malo veću stabilnost. Kao rezultat toga, možete nastaviti udobno upotrebljavati svoj uređaj čak i tijekom neravne vožnje.

USP: 6 magneta jezgre Zemlje

Pogledajte na Amazonu

# 9. UHPPRO

Sportskog ergonomskog dizajna, ova ponuda tvrtke „OHLPRO“ može se zaista dobro pobrinuti za vaše potrebe. Nosač automobila izgleda čvrsto i ima izvlačivu ruku koja čini postavljanje uređaja bez muke.

Kako se može slobodno rotirati, imate fleksibilnost za postavljanje uređaja u idealnu orijentaciju. Vrlo je zgodan, pogotovo ako želite imati prikladniji kut gledanja tijekom hands-free navigacije.

USP: Čvrsta izrađena ergonomskim dizajnom

Pogledajte na Amazonu

# 10. Ainope

Ono što "Ainope" čini dobrom pogodnošću je trajno izgrađen i sigurniji mehanizam zaključavanja. Tri kraka pomažu mu da malo sigurnije drži iPhone. Nadalje, ruke možete proširiti sa 8 cm na 13 cm i omogućuje vam postavljanje iPhonea pod željeni kut.

Bolji dizajn usisavanja pomaže mu da se lijepi za nadzornu ploču bez ikakvih muka. A kad se ukloni, ne ostavlja za sobom nikakve ostatke.

USP: Teleskopske ruke

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Pretpostavljam da su vam neki od ovih nosača automobila izgledali obećavajuće. Želite li nam reći nešto o njima i osobinama koje ste u njima našli uvidne?

Želite uputiti i ove postove:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6 Plus
  • iPhone 6 Plus kožne futrole
  • Najbolje narukvice za iPhone 6 Plus
  • Najbolji tanki kućišta za iPhone 6 Plus

Želite li pročitati još takvih pregleda iPhone dodataka?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found