Blog

Najbolji iPhone 6 jasni slučajevi 2021. godine

Ako ste osoba koja voli "transparentnost", razumijemo da želite "ovu kvalitetu" čak i za iPhone 6 slučajeve! Da, govorimo o "jasnim slučajevima" ili transparentnim slučajevima za iPhone. Ako tražite prekrasne mekane prozirne futrole za najnovije Apple telefone, ovdje ćemo pronaći najbolje dostupne na tržištu. Da bismo vam pružili najbolje slučajeve, istražili smo web mjesta i proizvode nekoliko proizvođača. Temeljito smo provjerili značajke, kvalitetu i recenzije korisnika. Kao rezultat toga, naveli smo TOP iPhone 6 Clear Case.

1. Spigen Ultra Hibrid

Spigen Ultra Hybrid dolazi s dvoslojnom konstrukcijom kako bi se osigurao da može odoljeti šoku. Zahvaljujući tvrdoj stražnjoj ploči računala, ovo prozirno kućište može izdržati udarce. Mekani TPU odbojnik može apsorbirati šok. Tehnologija zračnih jastuka pojačava i njegov dizajn i trajnost. Prednja usna djeluje kao zaštitna zaštita zaslona osjetljivog na dodir. Ultra hibridno prozirno kućište dostupno je u šest opcija u boji.

Značajke

 • Dvoslojna konstrukcija
 • Tehnologija zračnih jastuka
 • Tvrdi PC natrag
 • TPU odbojnik

USP: Dvoslojna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

2. JETech

Prozirna futrola JETech jednostavnog je izgleda koji lijepo leži na vašem pametnom telefonu. Izrađen od PC i TPU materijala, ovaj prozirni kućište dovoljno je čvrsto da preživi manje neravnine i oduprije se ogrebotinama. Četiri kutka s zračnim jastukom osnažuju njegovu konstrukciju. Glatka površina nudi poboljšano prianjanje koje sprječava klizanje. Nadalje, ovo elegantno kućište dostupno je u pet opcija u boji.

Značajke

 • TPU i PC materijal
 • Pojačano prianjanje
 • Zaštitni dizajn

USP: Dizajn protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

3. i-Blason Clear Halo serija

Prozirno kućište i-Blason Halo serije prilično je kompaktnog dizajna i čini uklapajući oblik s vašim pametnim telefonom. TPU odbojnik može apsorbirati udarce i čini kućište dovoljno zaštitnim da se odupre udarcu. Dizajn protiv klizanja osigurava da se futrola osjeća ugodno na dlanovima. Prednji rubovi štite zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina. Ovo prozirno kućište dobrog izgleda dolazi u sedam opcija u boji, poput prozirne, tamnoplave, crne, plave, zelene, ružičaste i narančaste.

USP: Dizajn protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

4. TENOK

Evo minimalističkog kućišta koje je dovoljno tanko i jasno da zadrži izvorni izgled uređaja. Pruža odgovarajuću zaštitu od ogrebotina i neravnina bez dodavanja prevelike količine vašeg uređaja. Napravljen je od fleksibilnog i mekog TPU materijala koji se lako instalira i uklanja.

Nadalje, postoje precizni izrezi za zvučnike, gumbe i priključke kako bi se osigurala svakodnevna praktičnost. Sve u svemu, to je sjajan slučaj po izvrsnoj cijeni koji vas neće razočarati.

Značajke

 • Minimalistički dizajn
 • Savršeno pristajanje
 • Mekani TPU materijal

USP: Uglađena i meka

Pogledajte na Amazonu

5. Speck CandyShell

Ako želite imati premium prozirnu futrolu, ne biste trebali gledati dalje od Speck CandyShell. Ono što ga razlikuje od ostatka je vojna zaštita. Stvorena od najfinijih TPU i PC materijala, ovo čvrsto kućište lako može srušiti udar kapi. Izuzetno jasan dizajn omogućuje da vaš pametni telefon u stilu pokaže svoju klasu. CandyShell dolazi u četiri varijante boja.

Značajke

 • TPU materijal
 • Tvrda eksterijer
 • Podignuti okvir

USP: Izuzetno jasan dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. OtterBox

OtterBox Symmetry Clear Series pripada elitnoj ligi. Iz svih aspekata stoji visoko. Ovo prozirno kućište ima dvoslojno kućište za otpornost na udarce. Podignuti zakošeni rub djeluje kao pouzdani zaštitnik zaslona osjetljivog na dodir. I na kraju, ali ne najmanje važno, možete odabrati između 18 opcija boja.

Značajke

 • Podignuti kosi rub
 • Dvoslojni dizajn
 • Više mogućnosti boja

USP: Vrhunski materijal

Pogledajte na Amazonu

7. Maxboost® tekuća koža iPhone 6 prozirna futrola

Futrola Maxboost® pobijedila je u utrci zbog svojih nevjerojatnih karakteristika. Izgledalo je zapanjujuće, a kad smo ga držali, davalo nam je kraljevski osjećaj. Održao je eleganciju iPhonea 6 zahvaljujući izuzetno prozirnom mekom kućištu. Ono što nam se svidjelo je njegova prozirna torbica od meke kože koja održava ljepotu uređaja i fleksibilno tijelo koje može jako dobro podnijeti ogrebotine, tragove itd.

Ova elegantna futrola dolazi u dvije boje - ružičasto zlatnoj i prozirnoj.

Značajke

 • Premaz protiv ogrebotina
 • Dizajn koji odgovara obliku
 • Precizni izrezi za gumbe i priključke
 • Doživotna garancija

USP: Meka koža

Pogledajte na Amazonu

8. iXCC

Zašto dodavati nepotrebnu masu na svoj iPhone 6 kad možete imati istu zaštitu s minimalnom količinom. iXCC je kristalno prozirna, izuzetno tanka futrola za vaš iPhone. Što se tiče sigurnosti, odbojnik je primjetno podignut na uglovima koji djeluju kao amortizer.

Futrola ima precizne rezove gdje god je to potrebno, a time i nesmetan pristup svim priključcima i funkcijama iPhonea. Na kraju, nije glomazan ni na vašem novčaniku.

USP: Tanka torbica Crystal Clear

Pogledajte na Amazonu

9. Shock Tech

Ova jasna futrola napravljena je od mekog i tankog TPU gela, koji iPhoneu ne dodaje veliku masu, a također pruža dobro prianjanje tijekom držanja. Gel učinkovito štiti uređaj od redovitih padova i neravnina. Uz to, štiti i od ogrebotina. Podignuti rubovi oko zaslona i fotoaparata štite ih i od ogrebotina.

Većina slučajeva na bazi gela s vremenom požuti. Uz napredno liječenje, ovaj slučaj s vremenom ne postaje žut i jasan je dok ga ne upotrijebite. Sve u svemu, to je izvrsna vrijednost novca.

USP: Mekan i tanak TPU gel

Pogledajte na Amazonu

10. Huffii

Zašto štititi samo iPhone kada je zaslon najosjetljiviji dio? Huffii se bavi ovom zabrinutošću davanjem dvije zaštitne maske u kutiju prilikom kupnje kućišta. TPU odbojnik i čvrsta stražnja strana kućišta precizno štite vaš uređaj od ogrebotina, normalnih padova i neravnina.

Štitnici za staklo mogu se pohvaliti tvrdoćom od 9H. Sve u svemu, to je kompletan paket koji štiti vaš iPhone 6 od padova, ogrebotina, prašine i prljavštine.

USP: Dvije štitnike za zaslon uključene u kutiju

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Glavni razlog zašto korisnici vole jasne slučajeve je dopuštanje da njihov iPhone izražava svoju klasu bez ikakvih smetnji. Izuzetno jasnog dizajna, ove prozirne futrole pomažu vašem pametnom telefonu da otkrije svoj šarm u stilu. Štoviše, mogu zaštititi vaš uređaj od padova i ogrebotina.

Koji ste jasni slučaj izabrali za iPhone 6 Clear Case? Bilo bi nevjerojatno znati njegovo ime. Također nas obavijestite o kvaliteti koja vam je zapela za oko.

Možda biste trebali na brzinu pogledati:

 • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 6
 • Najbolji futroli za iPhone 6 Folio
 • Power banke za iPhone i iPad
 • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone 6/6 Plus