Blog

Tipkovni prečaci Spotify za Mac i računalo

Sa 70 milijuna pretplatnika koji su plaćeni od siječnja 2018., Spotify je daleko najpopularnija aplikacija za streaming glazbe. Oduvijek me smatrao prilično uzbudljivim i uživam ga slušati dok radim na računalu.

Zahvaljujući nekoliko urednih prečaca, korištenje ove glazbene aplikacije na računalu nešto je ugodnije jedrenje. Još ih niste isprobali? Zaokružio sam brojne tipkovne prečace Spotify za Mac i Windows PC, koji će vam pomoći da oživite vrijeme za glazbu.

Ovi su prečaci na tipkovnici prilično jednostavni i moći ćete ih lako svladati. A kad se jednom sjetite, upravljanje glazbom postat će jednostavno jednostavno!

Tipkovni prečaci Spotify za Mac i Windows PC

Preko vas!

Sada iskoristite ove jednostavne prečace za poboljšanje vašeg glazbenog iskustva. Siguran sam da će im biti od velike pomoći.

Apple Music pojavio se kao najveći konkurent Spotifyu. Zahvaljujući ogromnoj biblioteci pjesama i bogatom sadržaju, Appleov servis za streaming glazbe postao je jak suparnik.

Iako još uvijek daleko zaostaje (s oko 30 milijuna aktivnih korisnika), mnogi vjeruju da će uskoro postati aplikacija za streaming glazbe broj 1 u Sjedinjenim Državama.

Osobno sam uživao slušati oboje. Kao korisnik, stvarno bih volio da konkurencija postane jača, jer će tek tada doći najbolje.

Kakav je vaš stav prema rivalstvu između Spotifyja i Apple Musica? I, koji ćete pronaći korak ispred na svim frontovima? Pucajte svoje misli u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Kako spriječiti da HomePod reproducira eksplicitni sadržaj
  • Stream Spotify, Pandora i Google Music na HomePod
  • Kako promijeniti račun za Apple Music na HomePodu
  • Kako stvoriti profil Apple Music u iOS-u