Blog

Kako isključiti kartice u Chromeu na Macu i Windows PC-u

Onog trenutka kada otvorite web stranicu na računalu, ona će početi reproducirati audio ili video. Ako niste utišali zvuk, možete osjetiti intenzivan odsjaj ljudi koji sjede oko vas. Srećom, postoji način da se savršeno pozabavite tim neželjenim stvarima. U pregledniku Chrome na Macu ili Windows računalu možete jednostavno utišati karticu na dva različita načina. Započnimo!

 • Kako isključiti karticu u Chromeu na Macu i Windows PC-u
 • Kako uključiti zvuk kartice u Chromeu

Kako isključiti karticu u Chromeu na Macu i Windows PC-u

 1. Otvoren Krom na računalu.
 2. Sada idite na web mjesto koje želite nijemi.
 3. Ovaj se korak može koristiti za oboje Windows i Mac: morati ces desni klik na prozoru Naslovna traka stranice koja reproducira zvuk i kliknite na stranicu Mute.
 4. Za Mac korisnik, morat ćete kliknuti na Tab izbornik od Traka izbornika Chrome i odlučite nijemo mjesto.

Bilješka: Nakon što primijenite ovu značajku isključivanja zvuka, ona će raditi na cijeloj web lokaciji, a ne samo na toj web stranici koju vi istražujete.

Kako uključiti mikrofon u Chromeu

 1. Pokreni Krom na računalu i otvorite web mjesto koje želite uključiti.
 2. Ovaj je korak prikladan za oboje Windows i Mac korisnik, moraš desni klik na isključenom mjestu i odaberite un-mute web mjesto za zaustavite utišavanje zvuka s web stranice.
 3.  Za korisnike Maca, također možete kliknuti na izbornik Tab na vrhu navigacije i kliknite na Zanemari stranicu opet do isključite zvuk na web mjestu.

Pa, tako možete svoje web surfanje u Chromeu učiniti malo ugodnijim.

Odjava !!

Postoji još jedan način da isključite svoje kromirane kartice kako biste spriječili bilo kakvu distrakciju tijekom rada. Dostupno je proširenje za isključivanje kartica u kromu. Ovo proširenje omogućuje vam isključivanje zvuka pojedinih kartica novom opcijom kontekstnog izbornika ili interakcijom s ikonom proširenja.

Nadajući se da vam se svima svidio ovaj kratki vodič za isključivanje web stranice u Chromeu na Macu i Windows PC-u.

Podijelite svoje stavove u nastavku u odjeljku za komentare! Sljedeći put ćemo vas vidjeti s još takvih uvida. Do tada istražujte i budite u toku sa svim novim značajkama koje izlaze !!

Povezani sadržaj:

 • Kako snimiti Mac zaslon: Objašnjena 3 načina
 • Savjeti i trikovi za Chrome za Mac
 • 3 jednostavna načina za smanjenje veličine PDF datoteke na Macu
 • Safari nasuprot Chromeu: Koji je preglednik bolji za iPhone i Mac