Blog

Najbolji iPad Pro 10.5 Jasni slučajevi 2021. godine

Preferiram futrole za folio i tipkovnicu da mi omoguće da na najbolji način iskoristim svoj iPad i pružim mu potrebnu zaštitu. Međutim, volim koristiti izuzetno prozirno kućište, posebno kada želim dopustiti da tablet pokazuje svoju klasu ili i dalje izgledati minimalistički. Da bih osigurao da tableta može preživjeti nalet kvrga ili ogrebotina, biram tanke, ali blago zaštitne futrole. Na temelju kvalitete i sposobnosti da postanete prikladan suputnik, ovo su najbolji iPad Pro 10.5 Clear Case.

  1. Spigen
  2. ProCase
  3. LUVVITT
  4. MoKo
  5. Valkit
  6. i-Blason
  7. DinoCase

1. Spigen Thin Fit

Tanka vitka koja se omata oko 10,5 ″ za prikladnu utakmicu. Iako ima elegantan dizajn, može se boriti protiv ogrebotina zahvaljujući tvrdom PC materijalu.

Prilagođeni izrezi pružaju besprijekoran pristup Lightning priključku, zvučnicima i kameri. Jedna od značajnih značajki ovog prozirnog poklopca je kompatibilnost s kućištem Apple Smart Keyboard. Stoga možete nastaviti koristiti poklopac tipkovnice bez potrebe za uklanjanjem ovog prozirnog poklopca.

USP: Dizajn koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

2. ProCase

ProCase ne samo da vašem iPadu Pro predstavlja svoj dizajn, već mu pruža i pouzdanu obranu od udara i ogrebotina. Čvrsta vanjska strana računala i glatka unutrašnjost pomažu ovom prozirnom kućištu da apsorbira udarce.

Poklopac ima siguran držač za zaštitu Apple olovke. Pomoću odgovarajućih gumba možete prilagoditi glasnoću i također s lakoćom UKLJUČITI / ISKLJUČITI iPad. I na kraju, sve tri boje poput crne, sive i prozirne izgledaju preslatko.

USP: Držač za olovku Apple

Pogledajte na Amazonu

3. LUVVITT VISRAN HVAT

LUVVITT pruža potpunu slobodu da vaš iPad Pro zasija. Sjajni odbojnik ne samo da krasi njegov profil, već i čini ovaj tanki kofer zaštitnijim.

Gumirana leđa podnose manje kapljice i bore se s ogrebotinama. Podignuta usna štiti zaslon osjetljiv na dodir tableta ne dopuštajući mu da dodiruje površinu kada je postavljena licem prema dolje. Štoviše, čini preslatku prilagodljivu formu s vašim iPadom.

USP: Kristalno jasan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. MoKo

MoKo prozirna futrola lijep je spoj zaštite i vitkosti. Iako je tako tanak, ovaj je kućište dovoljno jak da se bori protiv udara kapi zahvaljujući robusnom odbojniku. Stražnja maska ​​omogućuje tabletu da pokaže svoj dizajn; dok još uvijek nudi nužni štit od nule. Naslanja se na vaš iPad. pružajući potrebnu pogodnost za nošenje uređaja. Precizni izrezi i osjetljivi gumbi nude besprijekoran pristup svim funkcijama vašeg tableta.

USP: Zaštitni dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Valkit

Valkit predstavlja izuzetno prozirnu futrolu za vaš iPad Pro. Osim što iPadu omogućuje da izloži dizajn, to također može pomoći tabletu da se odupre utjecaju. Robusni okvir s ojačanim kutovima s lakoćom može apsorbirati šok.

Korisni držač možete koristiti za zaštitu Apple olovke. Osim toga, također se lijepo slaže s Apple Smart tipkovnicom. Dakle, nećete morati skinuti poklopac da biste koristili tipkovnicu.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

6. i-Blason

i-Blason održava standard kvalitete za svoje proizvode. Bez obzira radi li se o kućištu za iPhone ili iPadu, njihovi su proizvodi uvijek dugotrajni i izdržljivi. Ovaj iPad Pro kućište prozirno je sa stražnje strane, zajedno s blago podignutim odbojnicima na uglovima kako bi zaštitio vaš uređaj od normalnih padova i neravnina.

Kućište ima precizne rezove na svim priključcima i tipkama, pružajući nesmetan pristup svim funkcijama iPada Pro. I na kraju, nema dostupnih izbora boja.

USP: Podignuta zaštita odbojnika na uglovima

Pogledajte na Amazonu

7. DinoCase

Ono što ovu navlaku od DinoCase čini prilično dobrom opcijom je zaštitniji dizajn. Navlaka ima robusni okvir za napor da se bez napora izbori i s gadnim neravninama.

Zahvaljujući uglavnom podignutom okviru, kućište također štiti i kameru i veliki zaslon. Sadrži snažni držač koji osigurava da možete sigurno nositi svoj Apple Pencil.

Izrezi su vrlo precizni, dok su tipke taktilne. Štoviše, DinoCase dolazi u tri preslatke opcije boja, uključujući prozirnu / crnu, crnu / sivo ugljen i tkanje crne / sivu ugljen.

USP: Dodatna zaštita za kameru i zaslon

Pogledajte na Amazonu

Vaš omiljeni prozirni slučaj?

Pa, koji iPad Pro 10.5 Clear Case je zapeo za vas? Je li to onaj koji je ultra gladak ili onaj koji je robustan i pruža zaštitu od kapi? Javite nam svoj omiljeni odabir u komentarima u nastavku.

Možda ćete voljeti sustići i ove popise dodatne opreme:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
  • Najbolje 10,5-inčne iPad Pro kožne futrole