Blog

Najbolje iPad aplikacije za učitelje u 2021. godini

Predavanje je sjajna profesija koja vam nudi izvanrednu priliku za oblikovanje karijere budućih vođa. To je razlog zašto se učitelji smatraju toliko značajnima u našem životu. Kao dio naše serije iPad za obrazovanje pregledali smo neke od najboljih iPad aplikacija za nastavnike. Kao nastavnik, voljeli biste imati ove aplikacije na raspolaganju za upravljanje predavanjem, suradnju sa svojim učenicima, praćenje njihovog napretka i još mnogo toga.

1. Podsjetite: Školska komunikacija

Želite li dobiti učinkovitiju aplikaciju za upravljanje školskom komunikacijom? Smješten na 5. mjesto u kategoriji obrazovanja, "Podsjetnik" vam može pomoći da bez napora ostanete povezani sa školskom zajednicom.

Vrhunac ove aplikacije je sposobnost prevođenja poruka na više od 90 jezika. Upravo bi vam ta svestranost dobro došla kada želite slobodno razgovarati.

Kao učitelju, cijenili biste funkcionalnost dijeljenja fotografija i datoteka s bilo kojih web mjesta s lakoćom. Nadalje, Remind obećava da će vaše osobne kontaktne podatke čuvati na sigurnom i privatnom nivou - što je još jedan plus.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Groovy greder

Još uvijek imate posla sa old-school grederima? Preporučio bih vam da pogledate "Groovy Grader" jer može izuzetno pojednostaviti cijelo iskustvo.

Najbolji dio ove aplikacije je što je potpuno prilagodljiva što vam pruža veću fleksibilnost. U idealnom slučaju možete ga fino podesiti da biste riješili mnoštvo pitanja.

Ovisno o vašim potrebama, ocjenu možete prikazati brojem ili decimalnim mjestom. Osim toga, Groovy Grader također nudi mogućnost onemogućavanja zaslona za automatsko zatamnjenje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ZipGrade

"ZipGrade" je popularna aplikacija za ocjenjivanje papira za iOS. Pomoću ove aplikacije možete brzo ocjenjivati ​​kvizove, procjene i testove s višestrukim izborom pomoću kamere uređaja. To znači da ćete u svojoj učionici moći učinkovitije i isplativije ocjenjivati ​​testove.

Pruža besplatne listove za odgovore u brojnim formatima i veličinama. Osim toga, možete savršeno organizirati rezultate za bolje gledanje. Govoreći o mogućnosti izvoza, ZipGrade omogućuje vam slanje rezultata u PDF i Excel formatima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Učitelj platna

Jednostavno rečeno, "Učitelj platna" mogao bi biti blagodat za nastavnike i predavače. Uz ovu aplikaciju na raspolaganju, svi vaši omiljeni tečajevi bit će vam lako dostupni. I moći ćete pregledavati svoje zadatke i s lakoćom mijenjati njihove detalje i rokove dospijeća.

Pratite prijave svojih učenika za bilo koje zadatke. Zabilježite, ocijenite i ponudite svoj komentar. Također, nemojte slati važne najave i poruke.

Štoviše, možete ažurirati sadržaj svog tečaja i sudjelovati u raspravi bilo kad i s bilo kojeg mjesta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. SuperNote

Što je s dobivanjem super zgodne aplikacije za bilješke? "SuperNote" bilježenje ideja čini prilično jednostavnim. A ovo je zbog čega je ova aplikacija toliko korisna ne samo za učitelje već i za one koji se često moraju baviti konferencijama, sastancima i sesijama mozga.

Ovisno o vašoj prikladnosti, možete snimiti ili otkucati sve što vam padne na pamet ili što je bitno. Oh, moći ćete i tipkati tijekom snimanja.

Razvrstajte bilješke prema kategoriji ili datumu kako biste ih savršeno organizirali. Zahvaljujući povezanim podsjetnicima za bilješke, aplikacija osigurava da ne zaboravite napraviti bilo koju ključnu stvar.

Na kraju, besplatna verzija SuperNote-a ima neka ograničenja, a morat ćete nadograditi na profesionalnu verziju (početna cijena od 1,99 USD) da biste koristili sve značajke bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Edmodo

"Edmodo" je dizajniran da bude pametan alat za učenike, roditelje i učitelje. Bez obzira želite li pripaziti na sve zadatke, provjeriti nastavu ili poslati najavu, ova aplikacija može opravdati očekivanja.

Zahvaljujući značajci izravnog slanja poruka, možete privatno komunicirati sa svima. Također ima praktičan dnevni planer koji prikazuje sve nadolazeće događaje. Stoga nećete zaboraviti izvršiti bilo koji zadatak.

Još važnije, Edmodo će vam pomoći u otkrivanju mnogih obrazovnih izvora.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Moj studijski život

Smatrate li da je pomalo nezgodno upravljati ispitima, predavanjima i domaćim zadaćama? Moj studijski život mogao bi biti pravi odgovor na vaš problem.

Ono što ova aplikacija u osnovi čini jest da vam omogućuje da sve svoje stvari držite u oblaku. Stoga vaši podaci ostaju ne samo sigurni, već i dostupni na svim uređajima.

Pomno pratite svoje zadatke, podsjetnike i zadatke. Još je bolje što možete iskoristiti i raspored vožnje po danu i tjednu za upravljanje svojim predavanjima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. TeacherKit

Evo vašeg vrhunskog pomoćnika u upravljanju učionicom! TeacherKit je ono što trebate da biste preuzeli kontrolu nad svojim predavanjima.

Korištenje boja i kodova igra vitalnu ulogu u omogućavanju idealne organizacije nastave. Osim toga, omogućuje vam brzo prisustvovanje, a omogućuje vam i bilježenje pozitivnih i negativnih incidenata.

Možete pregledati sažetke svakog učenika kako biste pratili izvedbu. Tada ćete moći stvoriti punopravno izvješće i podijeliti ga sa dotičnim ljudima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Alat za Keynote

Vjerujte mi, stvaranje impresivne prezentacije prilično je jednostavno, pogotovo ako imate prave alate. Isprobao sam svoj praktični Toolbox i utvrdio da je dorastao zadatku za stvaranje značajnih prezentacija bez trošenja puno vremena i energije.

Aplikacija ima tone potpuno prilagodljivih predmeta koji će vam omogućiti da vješto dizajnirate svoje prezentacije. Osim toga, možete birati između brojnih privlačnih tema i infografika koje će ukrasiti vaše stvari.

Uz to, besplatna verzija Toolboxa omogućit će vam pristup samo ograničenim temama i izgledima. Stoga ćete trebati odabrati premium verziju (4,99 USD) da biste otključali sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Školski zadaci

Appleova školska zadaća jedna je od mojih omiljenih iOS aplikacija za nastavnike iz više razloga. Prvo i najvažnije, ova aplikacija olakšava izradu dijeljenih materijala za dijeljenje podsjetnika na studij, zadataka i najava predavanja.

Drugo, studenti mogu pregledati sve najave i zadatke na jednom mjestu. Dakle, neće biti zabune.

I treće, nastavnici mogu neprimjetno surađivati ​​s učenicima i također pratiti njihov napredak. Ponudite svoje komentare dok vaši učenici prolaze kroz dodijeljene zadatke.

Možete upotrijebiti napredak učenika da biste saznali treba li nekome dodatna pažnja. Štoviše, aplikacija također nudi jednostavan način za pomoć mladim učenicima da predaju svoj konačni projekt.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaš odabir?

Nadamo se da bi vam ostajanje veze sa svojim učenicima, pomno praćenje njihove izvedbe i bavljenje svim stvarima vezanim za nastavu sada bilo malo prikladnije za vas. Te aplikacije definitivno mogu popuniti prazninu i učiniti ideje dijeljenjem besprijekornog i radosnog iskustva.

Možda biste željeli istražiti i ove zaokruživanja:

  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
  • Aplikacije za e-poštu za iPhone i iPad
  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Najbolje iPad aplikacije za upravljanje projektima

Koju ste od gore navedenih aplikacija odabrali? Recite nam nešto o njima, a također nas obavijestite o imenima aplikacija za koje mislite da bi trebale biti uključene u pregled.