Blog

Najbolji izvršni slučajevi za iPhone 6 Plus 2021. godine

Vaš iPhone 6 Plus sada je postao vaša izjava o stilu. No, imate li kućište koje nadopunjuje vaš telefon? Kao izvrsnom rukovoditelju trebate elegantnu futrolu koja odgovara snažnom karakteru vašeg iPhonea 6 Plus. Ovaj popis najboljih izvršnih slučajeva za iPhone 6 Plus namijenjen je rukovoditeljima koji su razvili posebnu naklonost prema svojim iPhoneima.

Najbolji izvršni slučajevi za iPhone 6 Plus

1. Belemay

Elegantni ručno izrađeni dizajn čini Belemaya izvrsnom okladom za rukovoditelje. Visokokvalitetna kravlja koža s profinjenim šavovima daje joj profesionalni izgled.

Pokriven mekanom TPU unutrašnjosti, poklopac se lako može boriti protiv slabog udara. Veliki pretinac za gotovinu i tri mjesta za kartice čine ga sigurnim kladionicom za vaše dugo putovanje.

Funkcija postolja omogućuje vam odmor ruku i ugodno gledanje filmova. Izrezom na stražnjoj strani, naslovnica omogućuje da logotip marke elegantno zasja.

USP: Izvršni dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. IZENGATE

Savršena presvlaka za vaš iPhone 6 Plus. Crna boja kućištu daje eleganciju, koju je jednostavno instalirati jednim pucanjem. Kako bi odgovarao vašim izvršnim zahtjevima, kućište ima tri utora za kartice i jedan utor za osobnu iskaznicu, dva utora za odlaganje novca i odvojivi remen.

Kako vaš iPhone 6 Plus nikad ne padne, futrola ima prilagođeno jedinstveno zatvaranje gumba na preklopniku. Za lak pristup tipkama i kontrolama, kućište je građeno sa savršenim otvorima. Sada zaštitite i prilagodite svoj telefon ovom elegantnom futrolom IZENGATE.

USP: Impresivan vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Zover

Kada odabirem izvršni slučaj, kvaliteta koju sam stavio na vrh popisa je profinjeni dizajn. A ovaj iz Zovera me se dojmio zbog svog jednostavnog profila.

Vrhunsku strukturu kože pojačava snažno kućište za dodatnu zaštitu. Dakle, maska ​​može pružiti potrebnu obranu vašem iPhoneu od udara i ogrebotina.

Dostupnost više mjesta čini poklopac folije idealnom opcijom za vaše putovanje. Funkciju postolja upotrebljavat ćete za poboljšanje gledanja medija. Nadalje, Zover dolazi u šest opcija u boji koje možete odabrati između tamno smeđe, tamnoplave, crne i više.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

4. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci jedna je od prvo ocijenjenih (četiri i pol zvjezdice od više od 3.500 recenzija kupaca) kožnih torbica za novčanike za iPhone. Na ovoj naslovnici najviše mi se sviđaju luksuzna građa i preslatki odvojivi dizajn.

Vrhunska umjetna koža ručno izrađenog dizajna čini je vrhunskom. Osim toga, TPU kućište osnažuje ga da rasprši šok, a istovremeno sprečava ogrebotine.

S više džepova, možete spremiti do 3-6 kartica i novčanice od 5-10 dolara. A RFID zaštita od krađe nudi im potrebnu obranu. Povrh svega, osam opcija u boji osiguravaju vam slobodu odabira atraktivnog odijela za uređaj.

USP: RFID zaštita od krađe

Pogledajte na Amazonu

5. Dockem

Bez ikakvog jazz elementa, ovaj Dockem rukav za vaš iPhone 6 Plus samo štiti vaš telefon od ogrebotina, mrlja, prljavštine ili prašine. Vrhunska tamno smeđa sintetička koža dodaje eleganciju vašem profesionalnom ponašanju.

Telefon jednostavno možete nositi u džepu ili ga smjestiti u ruksak, torbicu ili aktovku. Jedna od glavnih blagodati ovog slučaja je ta što telefon lako možete uvući i izvući; to može biti savršen izbor rukovoditelja koji ostaju zauzeti cijeli dan.

Štoviše, tanka struktura ovog kućišta smanjuje glavninu kad ga stavite u džep.

USP: Tanak profil

Pogledajte na Amazonu

6. ZVEdeng

Ako želite laganu i kompaktnu torbicu za novčanik, ZVEdeng bi trebao biti pravi put.

Navlaka je izrađena od prilično meke PU kože i sadrži TPU kućište koje apsorbira udarce. S glatkom i hvatajućom vanjskom ljuskom, dlan se osjeća vrlo ugodno.

Skriveni utora za kartice i novčani džep osiguravaju da ne osjećate potrebu za nošenjem dodatnog novčanika. S preciznim izrezima, pristup portovima ili gumbima neće biti velika stvar. Na kraju, ZVEdeng dolazi u crnoj i zlatnoj boji.

USP: Uredan dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. slučaj Davis

Postoje slučajevi koji vas osvoje već na prvi pogled. Ova ponuda iz slučaja Davis pripada toj kategoriji.

Kvalitetna talijanska koža najveći je vrhunac ovog slučaja. Osim toga, bogati ručno izrađeni dizajn dodaje više smisla svom profilu. A zahvaljujući osjećaju od prave kože, vaš pametni telefon izgleda autoritativno.

Govoreći o drugim značajkama, kućište Davis ima više utora za kartice, a tu je i sigurno mjesto za vaš novac. Što se tiče zaštite, navlaka je dovoljno čvrsta da spriječi neravnine.

USP: Kvalitetna talijanska koža

Pogledajte na Amazonu

8. TORRO

Torro izvršna futrola za iPhone 6 Plus izrađena je od vrhunske crne talijanske kože od kravlje kože. Faktor dodira i osjećaja slučaja očarava. Uz to, ima i elegantan izgled koji će mnogima zasigurno privući pažnju.

Torbica također nudi prostor za smještaj kartica i nešto novca. Na kraju, u vrijeme pisanja ovog teksta dostupne su dvije različite opcije boja.

USP: Vrhunska talijanska koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

9. LUPA

Ako želite imati značajan futrola za folio bez trošenja puno dolara, LUPA bi trebao biti vaš odabir.

Kućište je jednostavnog dizajna i izrađeno je od PU kože. Točni izrezi daju mu prikladan izgled, a istovremeno osiguravaju brz pristup svim funkcijama.

Zaštitno, mislim da bi trebao podnijeti šok malene glasnoće. Osim toga, novčani džepovi i utora za kartice čine ga korisnim sredstvom za vašu redovnu upotrebu.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Ubojica svilenog novčanika Vol.1

Još jedan slučaj koji zadržava faktor stila netaknutim bez stavljanja zaštite na backburner. Koristio sam ovu naslovnicu sa svojim iPhoneom 6 Plus i utvrdio da je izuzetno cijenjena.

Tri su koja se ističu u Wallet Slayeru Vol.1. Prvo i najvažnije, naslovnica ima skriveni utor u koji možete staviti do tri kartice i gotovinu.

Drugo, ima ergonomski dizajn koji dobro dođe kada želite pametni telefon velikog zaslona poput iPhonea 6 Plus držati s potpunim mirnim svijetom.

I treće, struktura je vrlo zaštitna. To znači da vaš iPhone dobiva dovoljno jastuka da uživa pouzdanu sigurnost.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

11. ŠTIT

Futrola za novčanik SHIELDON dizajnirana je da pruži profesionalni izgled vašem iPhoneu 6 Plus. Kvalitetna koža od kravlje kože i kućište otporno na udarce čine ga vrlo zaštitnim. Kožnom teksturom vaša se ruka čvrsto drži.

Navlaka nudi veliki džep za novac i tri utora za kartice što bi trebalo biti dovoljno za osnovnu upotrebu. Magnetsko zatvaranje čuva vaše dragocjenosti na sigurnom i na pravom mjestu.

Potpuno podesivo postolje možete koristiti za ugodnije gledanje filmova. Uz to, SHIELDON dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji vam se s gornjeg popisa najviše sviđa? Podijelite svoj izbor s nama u komentaru ispod.

Možda biste se voljeli pozvati i na:

  • Najbolji iPhone 6 Plus ručno rađeni kućišta
  • iPhone 6 Plus futrole za novčanik
  • Najbolji iPhone 6 Plus jasni slučajevi
  • Najbolji slučajevi za iPhone 6 Plus s nosačima