Blog

Procuri Google Pixel 4: ekskluzivni 360 renderi

Googleovo izdanje Pixel 4 predviđeno je za ovu jesen, a korisnici Androida svi su uzbuđeni da zavire u svoj omiljeni uređaj. iGeeksBlog udružio se s tvrtkom OnLeaks kako bi donio ekskluzivne rendere vodećeg pametnog telefona od giganta Mountain View.

Procurile slike ističu fizičke značajke nadolazećeg Google Pixela 4. Iako je OnLeaks poznati render render s velikom preciznošću u predviđanjima, slike treba tretirati samo kao rendere.

Ekskluzivni procurili renderi Google Pixel 4 novog dizajna i značajki

OnLeaks uživa vrhunski status i visoku stopu točnosti kada su u pitanju curenja i glasine o prikazima pametnih uređaja.

Dakle, evo što se sprema za Google Pixel 4. Prvo, njegova dimenzija i prikaz. Prema curenju, Pixel 4 je otprilike 5,6 inča, a njegove dimenzije su otprilike 147,0 x 68,9 x 8,2 mm (9,3 uključujući udarac stražnje kamere).

Za razliku od ostalih glasina, Pixel 4 može se razmetati velikim čelom i bradom kao stariji brat ili sestra Pixel 4 XL. Na čelu možete vidjeti dvije leće i dva mala senzora okomito raspoređena.

Budući da na stražnjoj strani ne vidimo senzor otiska prsta, najvjerojatnije bi vertikalno raspoređeni senzori mogli biti za Face ID.

Pixel 4, kao i njegov prethodnik, nema 3,5 mm priključak za slušalice. Još uvijek je tajna koju Google želi smjestiti na taj prazan prostor s desne strane čela. Google možda planira iskoristiti ovaj prostor za komponente Soli Radar za netaknute geste.

Kamera je jedna od značajnih atrakcija Pixel uređaja. Google je prošle godine integrirao najmoćniju kameru u svoje Pixel telefone. I svi su prošli kroz nevjerojatne fotografije snimljene na Pixelu 3. Čini se da Google želi ponoviti povijest.

Ove godine Pixel 4 ima malo glomazniju izbočinu kamere, u kojoj se nalaze dvije leće, ToF senzor i LED bljeskalica. S prednje strane možemo vidjeti dvije leće; jedan za prepoznavanje lica i drugi za portretni selfie.

ToF senzor je sama kamera koja identificira objekt i izračunava udaljenost između kamere i objekta. Tijekom snimanja objekta, ToF će zamutiti ostale elemente u stvarnom vremenu; to je ranije učinio softver nakon što je fotografija snimljena.

Što se tiče zvučnika, curenje sugerira odsustvo dvostrukih zvučnika koji se pale s prednje strane, a koji se nalaze na Pixelu 3. Umjesto toga, Google planira zvučnik za poništavanje buke na vrhu. A mogao bi se nalaziti zvučnik pored USB-C porta na dnu.

To je sve narode!

Odjava ...

Iz svih njegovih značajki i specifikacija čini se da je nadolazeći Pixel 4 manja varijanta Pixela 4 XL. Budući da se radi o curenju, čitatelji bi to trebali shvatiti s mrvicom skepticizma. Dok Google ne izda svoje nadolazeće uređaje, uživajte u renderima.

Iako neprestano nagađate što dolazi u mjesecu listopadu 2019., Apple je već lansirao najnoviji iPhone na Apple Eventu u rujnu 2019. godine. Najnovije senzacije nazvane su iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max. Pa biste li pričekali pokretanje Google Pixela 4 ili biste išli s iPhoneom?

Pa, osjećajući potrebu za sat vremena i štoviše, ako ste se već potrudili nabaviti najnoviji iPhone umjesto Google Pixela 4, vaša prva želja mora biti zaštita vrijednih uređaja čvrstim, ali klasičnim kućištima. Već smo pregledali neke od najboljih slučajeva za iPhone 11, slučajeve za iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max. Pa što vas čeka?

Slobodno podijelite svoje povratne informacije u komentaru u nastavku.