Blog

Najbolje aplikacije za kupnju automobila za iPhone 2021. godine

Ideja velike kupnje, poput novog automobila, na primjer, pomalo je zeznuta perspektiva za mnoge obitelji i pojedince. Proces kupnje novog vozila često je duga, dugotrajna stvar koja može iscrpiti one koji vode ionako užurban način života. No, kao i većina aspekata života u današnje doba Interneta, tehnologija može olakšati teret pronalaska i kupnje novog automobila. Mobilna revolucija, na kraju krajeva, dala nam je mobilnu aplikaciju, a dostupno je mnogo opcija. Prema funkcionalnosti, ovo su najbolje aplikacije za kupnju automobila za iPhone i iPad.

1. CARFAX

CARFAX je neophodan za one koji traže u redu rabljeni automobil. Možete potražiti bilo koji automobil s milijunima opcija i lako pronaći onaj koji odgovara vašim zahtjevima.

Izvješće o povijesti vozila nudi vam dobar uvid u bilo koji automobil i koliko vrijedi. Možete spremiti bilo koji automobil da biste mu kasnije mogli lako pristupiti. Zatim usporedite svoje omiljene automobile prije nego što na kraju odaberete onaj koji želite kupiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Autolist

Autolist je idealna aplikacija za pretraživanje i pronalazak rabljenih automobila i kamiona. Ponašajući se najvećim izborom rabljenih automobila, moći ćete pretraživati ​​sve vrste automobila, poput sportskih i terenaca.

Osim toga, možete vidjeti koliko dugo se automobil prodaje, njegova cijena u usporedbi s drugim sličnim vozilima i hoće li mu cijena pasti u budućnosti. Obavještava vas kad vaši omiljeni oglasi smanje cijenu. Jednostavno korisničko sučelje i više filtara poput kilometraže, boja, prijenosa čine je vrlo praktičnom aplikacijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Cars.com

"Cars.com" omogućuje vam lako otkrivanje rabljenih i novih automobila na prodaju u vašoj blizini. Na temelju vaših zahtjeva možete filtrirati i sortirati rezultate kako biste pronašli najbolju dostupnu opciju za sebe.

Saznajte informacije o zastupništvu, istražite modele automobila i usporedite popise. Kalkulator mjesečnog plaćanja omogućit će vam da brzo provjerite koliko će se naplatiti vaša uplata prema zamjenskoj vrijednosti, predujmu itd. Prije kupnje bilo kojeg automobila pročitajte recenzije automobila od vlasnika automobila i stručnjaka. Također možete pisati o vlastitom iskustvu u lokalnoj autosalonu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. 5 milja

5miles je jedna od najbolje ocijenjenih aplikacija za kupnju ili prodaju automobila za iOS i omogućila je preko milijardu američkih dolara u lokalnoj prodaji. Da biste svoj automobil stavili na prodaju, dovoljno je samo snimiti automobil i postaviti ga. Ponudu možete dati i slanjem poruke chata u aplikaciji.

Pomoću GPS-a i poštanskog broja možete brzo saznati vrstu automobila koji tražite. Možete čitati recenzije i dijeliti popise putem Facebooka, Twittera, SMS-a i e-pošte. Osim što vam omogućuje kupnju / prodaju automobila, aplikacija vam omogućuje i pronalaženje posla, mjesta za život i najam lokalnih usluga.

Uz to, 5miles ima podršku na više jezika, uključujući engleski, nizozemski, francuski, njemački, japanski, korejski, portugalski, španjolski i vijetnamski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Autotrader

Autotrader je pametan automobil koji kupuje aplikaciju. Možete tražiti rabljene, nove i certificirane rabljene automobile koji se prodaju u vašoj blizini. Omogućuje vam pristup detaljnim informacijama o vozilu poput cijena i povijesti.

Pročitajte srodne recenzije automobila i kontaktirajte prodavača e-poštom ili brojem telefona. Potražite određene ključne riječi kako biste pronašli najbolje automobile koji u potpunosti odgovaraju vašim potrebama. Možete stvoriti svoj račun i spremiti svoje omiljene automobile i pretraživanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. CarMax

CarMax je upravo ono što biste željeli pronaći najbolje korišteni automobil. Uz ogromnu zalihu od više od 35.000 rabljenih automobila, lako možete otkriti najprikladniju opciju za sebe.

Spremite svoje automobile, pretraživanja da biste dobili upozorenja kada im cijena padne, nova podudaranja za uštede pretraživanja ili kad su spremljeni automobili rasprodani. Usporedite do deset automobila i izračunajte plaćanje i pristupačnost. Zabilježite svoje omiljene automobile kako biste se sjećali važnih stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Edmunds

Cjenkanje oko cijene rabljenog automobila još je jedan razlog zbog kojeg mnogi izbjegavaju zastupništvo pod svaku cijenu. Ali aplikacija Edmunds olakšava postupak pronalaženja najbolje ponude za određeno vozilo. Aplikacija pruža detaljne projekcije cijena na temelju marke i modela, pa čak nudi i točne cijene za slična vozila na prodaju u tom području. Aplikacija također ima pokazatelj True Market Value za one koji kupuju potpuno nove automobile.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. TrueCar

Uz "TrueCar" nećete imati poteškoća u pronalaženju najbolje ponude za svoj omiljeni automobil. Možete se povezati s više od 13 000 certificiranih distributera diljem SAD-a i dobiti transparentne cijene za više od milijun vozila na skladištu.

Provjerite koliko su drugi platili za određeni automobil u vašem lokalnom području i usporedite cijenu s procjenom TrueCara. Možete se izravno povezati s predstavnikom u zastupstvu i zakazati probnu vožnju. Spremite svoje omiljeno vozilo s željenom bojom i poticajima proizvođača. Moći ćete uštedjeti do $ 3 106 s MSRP-a prilikom kupnje od certificiranog distributera TrueCar.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Rabljeni Car Search Pro tvrtke iSeeCars

iSeeCars je pravo mjesto za pretraživanje i pronalaženje najprikladnijeg automobila koji savršeno odgovara vašim zahtjevima. Pomoću nje možete pretraživati ​​4 milijuna automobila, terenaca i kamiona na prodaju.

Postoji čak 59 filtara za pretraživanje koji vam omogućuju otkrivanje prave opcije. Također možete stvoriti upozorenja putem e-pošte kako biste dobivali obavijesti o novim unosima. Budući da se rabljeni automobili automatski sortiraju na temelju najboljih ponuda i cijene, nećete morati trošiti puno vremena na pronalaženje najisplativije opcije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. TrueCar

Evo aplikacije koja vam pomaže u kupnji i zamjeni automobila, a zadužena je za postupak od početka do kraja. Pruža vam unaprijed personaliziranu ponudu cijena certificiranog trgovca, zajedno sa sveobuhvatnim sažetkom uštede za automobil koji želite. Zgodno je znati koliko ćete platiti prije nego što krenete u salon.

Aplikacija nudi širok izbor polovnih vozila za prodaju širom SAD-a. Popisi cijena temelje se na sličnim popisima rabljenih automobila u vašem području, tako da možete lako uočiti povoljnu ponudu. Osim toga, dobit ćete besplatan sažetak izvješća o stanju automobila za koji želite da vam pomogne da donesete informiranu odluku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Završavati

Iskoristite najbolje aplikacije za kupnju automobila kako biste pronašli najprikladniji automobil prema vašim potrebama. Prije odlaska u bilo koji automobil, svakako pročitajte kritike ili provjerite detaljne informacije. Primajte upozorenja o padovima cijena ili novim unosima kako biste osigurali unovčavanje fantastične ponude.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje iPhone aplikacije za održavanje automobila
  • Najbolje putničke aplikacije za iPhone i iPad

Imate li povratnih informacija? Javite nam to u komentarima.