Blog

Najbolji kardanski stabilizatori za iPhone 2021. godine

S iPhoneom 7 Plus, Apple je nevjerojatno poboljšao značajke fotoaparata. To je nadahnulo mnoge korisnike koji su zadovoljni klikom da se odreknu svojih profesionalnih DSLR fotoaparata i okrenu iPhone fotografiji. Međutim, dobivanje nepokolebljivih fotografija i stabilnih videozapisa uvijek je bio naporan zadatak za svakog korisnika. Gimbal nudi najbolje rješenje jer pruža izvrsniju stabilizaciju vašeg iPhonea. Ovdje navodimo najbolje kardanske stabilizatore za iPhone kako bi svaki put postigli najbolje rezultate.

1. Zhiyun

Zhiyun donosi glatki 4 kardanski stabilizator za vaš iPhone XS Max kako bi vaš pametni telefon pretvorio u profesionalnu kameru za snimanje filmova. Integriranoj upravljačkoj ploči lako je pristupiti; možete brzo pritisnuti sve tipke s jednog mjesta. Korištenjem Axis Thumb Screw možete prilagoditi težište.

Time Lapse je jedna od naprednih tehnika snimanja, a Zhiyun može učinkovito upravljati s više opcija vremenskog intervala, poput slobodnog stila, hiper-lapsea, motion-lapsea, usporenog snimanja, snimanja života i prikazivanja umjetnosti protoka vremena.

Kompatibilnost: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 Plus, 8, 7, 7 Plus

USP: Stručnjak za Time Lapse

Pogledajte na Amazonu

2. DJI Osmo

Snimanje videozapisa ili fotografiranje dok ste u pokretu? Ostvarite najbolji rezultat s ručnim stabilizatorom DJI Osmo. Bez obzira klizite li preko skateboarda ili skačete na trampolinu, ovaj kardan može smanjiti male vibracije i intenzivnu nestabilnost. Izrađen je od robusnog kompozitnog materijala koji težinu smanjuje na samo 485 grama.

Trajna baterija od približno 15 sati omogućuje vam klikanje bezbroj fotografija na vašem iPhoneu XS. Prije početka snimanja odaberite objekt / objekt i slijedi značajka ActiveTrack.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 8, iPhone 7 Plus, 7

USP: 15-satna baterija

Pogledajte na Amazonu

3. Hohem

Hohem koristi najnoviju tehnologiju za stvaranje vizualnih sadržaja bez ikakvog podrhtavanja. U tu svrhu Hohem koristi optičku stabilizaciju i automatsku prilagodbu brzine kretanja, praćenje lica i predmeta te motore bez četkica s velikim obrtnim momentom. Najbolja stvar kod ovog kardana je izvrsna izvedba pri maloj potrošnji energije.

Ergonomski ručni gumbi lako su dostupni korisnicima; ovo vam daje kinematografsku kontrolu jer iPhone možete učinkovito uravnotežiti. Hohemov kardanski stabilizator može pratiti više subjekata; njegova sposobnost prepoznavanja lica može automatski pratiti objekt čak i dok je na skijanju, trčanju ili biciklizmu.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Niža potrošnja energije

Pogledajte na Amazonu

4. Mbuynow

Mbuynowov kardanski stabilizator izgleda poput običnog selfie-stick-a; ovaj lažni dojam stvara gimbalov produžni stup od 18 cm. Kada koristite ovaj kardanski krov, shvatite puni potencijal proizvoda. Mbuynow je konstruirao ovaj kardan kako bi bio fleksibilan i udoban. Njegov algoritam kontrole samoprilagođavanja čini montažu vašeg telefona brzom i jednostavnom.

Tijekom razonode snimanja možete brzo promijeniti način rada iz vodoravnog u okomiti (obrnuto). Možete koristiti svoju bateriju za punjenje ovog gimbala putem ugrađenog mikro USB priključka.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Produžni stup od 18 cm

Pogledajte na Amazonu

5. Steadicam

Za duge rasporede snimanja potreban vam je lagan kardan. Steadicam zna tu potrebu korisnika iPhonea X, i zato je napravio sklopivi kardanski stabilizator, koji je lagan. Možete pohraniti ovaj kardan u putnu torbu i otići na duži odmor i putovanje.

Da biste zaštitili svoj iPhone, možete koristiti futrolu, a zatim instalirati telefon u stezaljku. Možete koristiti ručni način rada kardona čak i nakon što se baterija istroši.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XS Max i XR

USP: Lagan i sklopiv

Pogledajte na Amazonu

6. Evo Pro

Uživajte u profesionalnom iskustvu video kamere na Evo Pro kardanskom stabilizatoru za vaš iPhone. Evo Pro uspješno je podijelio vrhunske alate za snimanje koji su dostupni na profesionalnim kamerama. Ovaj iPhone kardan kompatibilan je s većinom vrhunskih aplikacija za mobilno snimanje uživo u App Storeu.

Za učinkovitu kreativnu kontrolu na vašim snimkama, Evo Pro daje fokus i zum na vašem iPhoneu. Provjerite njegovu integriranu upravljačku ploču, kojoj se može brzo pristupiti radi upravljanja postavkama ili pregledavanja vaše fotogalerije. Trenutačno prilagodite napredne postavke kamere poput WB, ISO, SEC, EXP.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Smartlock stanje čekanja

Pogledajte na Amazonu

7. SOOCOO

SOOCOO-ov kardanski stabilizator ima tri jednostavna načina stabilizacije. Kao korisnik morate odabrati temu i sve prepustiti značajci ActiveTrack koja će pratiti temu. Za bolju stabilnost, SOOCOO ima ugrađene senzore i motore bez četkica.

SOOCOO je stavio klizač na svoju upravljačku ploču i gumb okidača na stražnjoj strani. To vam omogućuje prepoznavanje i promjenu različitih načina upravljanja. Možete koristiti sve parametre telefonske kamere, uključujući omjer razlučivosti i kompenzaciju ekspozicije.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 7 Plus, 8, iPhone 7

USP: Trenutna kontrola

Pogledajte na Amazonu

8. Deco Gear

Snimite svaki lijepi trenutak u svom životu bez ikakvih izobličenja. Gimbal mobitela Deco Gear svojom stabilizacijom u tri osi pretvara vas u profesionalnog objektiva. Cijenite njegove izvrsne značajke poput jednostavne kontrole palca, brze ručne prilagodbe i izvornog položaja s jednim pritiskom na tipku.

Za tihi rad, Deco Gear spakirao je motore bez četkica u ovaj kardanski sklop. Koristite USB uređaj za punjenje i koristite gimbal približno četiri sata.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, iPhone 7 Plus

USP: Čvrsta konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

9. FeiyuTech

Svoj život slavite u različitim modusima; putujete, idete u avanturu, igrate se s djecom i kućnim ljubimcima i ostanite svoji. Tijekom ovog slavlja života, želite zamrznuti te trenutke da biste ih se prisjetili u budućnosti. FEiyuTech-ov iPhone XR kardan vaš je savršen partner za stvaranje sretnih uspomena. Nabavite širi okvir za svoj iPhone i te lijepe trenutke možete uokviriti bez zamućenja i podrhtavanja.

Ovaj kardan ima značajku koja brzo mijenja smjer snimanja iz vodoravnog u okomiti. Prilagođava se u različitim scenama snimanja. Nakon što uspostavite Bluetooth vezu između telefona i gimbala, možete upravljati fotoaparatom telefona gumbom okidača na gimbalu.

Kompatibilnost:iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: 5-satno radno vrijeme

Pogledajte na Amazonu

10. Xsteady

Postignite portretni i pejzažni način rada na iPhoneu XS Max pomoću ovog ručnog stabilizatora s 3 osovine. Ovaj bežični Bluetooth gimbal koristi jedini odvojivi sustav u industriji s nekoliko dodataka. Odvojivi dizajn čini ovaj kardan vrlo prenosivim za nošenje.

Ovaj je kardan stvoren za snimanje videozapisa u uskim prostorima poput stepenica, gužve i automobila. Možete kliktati visokokvalitetne slike dok šetate, trčite ili klizate.

Kompatibilnost: iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: Glatki pokreti

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Odjava ...

Kardanski stabilizator jedan je od obaveznih iPhone dodataka za ljubitelje fotografije. Kupite bilo koji od kardona s popisa i možete osigurati visokokvalitetnu fotografiju i videografiju na svojim iPhone uređajima.

Povezane objave:

  • Najbolji dodaci za iPhone X kamere
  • Najbolji trutovi za fotoaparate
  • 10 najboljih aplikacija za fotoaparate za iPhone

Koji ćete kardanski stabilizator kupiti za svoj iPhone? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.