Blog

iPhone kamere se presporo učitava: Evo kako to popraviti

Vidjevši lijepi trenutak, odaberete svoj iPhone i pokrenete aplikaciju Kamera da biste slikali slike. Međutim, čini se da se vaša iPhone kamera presporo učitava i zato ne uspijevate uhvatiti taj fascinantni trenutak. Dakle, frustrirajuće!

Mate, nisi usamljen što si otkrio da je aplikacija iOS Camera prilično spora i da jednostavno ne može brzo uletjeti; kad je stvarno najvažnije. Nekoliko sam puta putovao i ovim putem kako bih mogao osjetiti agoniju.

Srećom, nije velika stvar riješiti problem zaostajanja iPhone kamere. Pogledajte neke pouzdane hakove kako biste se riješili problema bez ikakvog odgađanja!

Brza rješenja za rješavanje problema s zaostajanjem iPhone kamere

Rješenje br. 1: Prisilno ponovno pokrenite iPhone

Da, to je isti trik koji uglavnom morate pružiti priliku da ispucate razne probleme. Isprobajte ga na samom početku jer je uspio riješiti manje probleme.

Na iPhoneu 6s ili starijim: Pritisnite i držite tipku Početna i bočnu tipku odjednom do 10 sekundi dok se ne pojavi Appleov logotip.

Na iPhoneu 7/7 Plus: Pritisnite i odjednom držite tipku za stišavanje i bočnu tipku.

iPhone 8/8 Plus i iPhone X serije: Pritisnite i otpustite tipku za smanjivanje glasnoće. Brzo pritisnite i otpustite gumb za pojačavanje glasnoće. Zatim pritisnite i držite bočni gumb.

Nakon što se vaš iPhone vrati u akciju, pokrenite aplikaciju Kamera da biste provjerili je li problem nestao.

Rješenje br. 2: Ažuriranje softvera

Često mi se „Ažuriranje softvera“ pokazalo prijeko potrebnim spasiteljem u rješavanju dosadnih problema. Dakle, oslanjam se na ovo uvijek pouzdano rješenje da ponovno opravdam očekivanja. Idite na aplikaciju Postavke na iOS uređaju → Općenito → Ažuriranje softvera. Ako je Apple izbacio ažuriranje, odmah ga preuzmite i instalirajte.

Rješenje br. 3: Još nema rješenja? Očistite iPhone

Ako aplikacija Camera još nije ubrzala, možda je vaš iPhone zaražen previše beskorisnih datoteka i aplikacija. Ako se s vremena na vrijeme ne riješite bezvrijednih datoteka i predmemorije, one se gomilaju kako bi ne samo zatrpale cijeli uređaj, već ga i učinile presporim.

Ako buljite u ovu mogućnost, očistite cijeli uređaj. A ako treba; vratiti ga kao novoga. Kad normalni trikovi ne rade kako se očekuje, uvijek je bolje odlučiti se za cjelovita rješenja kako biste riješili problem.

Odjava ...

Pretpostavljam da se aplikacija Kamera počela normalno ponašati na vašem iOS uređaju. Sad kad znate kako prevladati zaostali problem, isprobajte ga kad god se susretnete s njim u budućnosti.

Za svaki slučaj, ako niste zadovoljni aplikacijom Camera Camera i tražite bolje alternative za snimanje cool snimaka, pogledajte ovu opsežnu informaciju.

Uhvatite korak i sa sljedećim vodičima:

  • Kako nabaviti iPhone X Animojis na bilo kojem iPhoneu i Android telefonu
  • Kako uvesti PPT datoteke na iPhone i iPad
  • Kako stvoriti prilagođene poruke "Odgovorite tekstom" na pozive na iPhoneu