Blog

Najbolje dječje aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Rastuća djeca zahtijevaju puno njege i udobnosti. Iako im aktivnosti na otvorenom osiguravaju fizičku spremnost i socijalne vještine, vrijeme s digitalnim uređajima oblikuje njihove intelektualne i kreativne sposobnosti. Međutim, roditelji bi trebali nadzirati da njihova djeca konzumiraju pravu vrstu sadržaja na iPhoneu i iPadu koje koriste. Ako su vaši sinovi i kćeri u tinejdžerskoj dobi, možda nećete moći kontrolirati vrijeme njihovog zaslona; ali uvijek možete predložiti korisne aplikacije koje mogu preuzeti i koristiti na uređajima. Roditelji moraju preuzeti odgovornost za malu djecu i školsku djecu da istražuju koristan sadržaj na App Storeu. No, olakšali smo vam život predstavljajući neke od najboljih dječjih aplikacija za iPhone.

1. YouTube Kids

YouTube je ogromna platforma za zabavu. A Google je osigurao da djeca mogu iskoristiti sve prednosti uvođenjem YouTube Kidsa.

Pomoću ove aplikacije djeca mogu istraživati ​​videozapise na mreži i svoje omiljene videozapise. Aplikacija nudi potrebne roditeljske kontrole kako biste je dodatno prilagodili vašim potrebama. Još je važnije da je ova aplikacija za zabavu dostupna na nekoliko jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Minion Rush

Uživajte u akciji i zabavi uz Despicable Me: Minion Rush, gdje mali žuti Minioni rade puno uzbudljivih aktivnosti poput skakanja, letenja, izbjegavanja prepreka, skupljanja banana, jahanja Pahuljastog jednoroga i pobjeđivanja zlikovaca u nekim misijama. Također se možete kretati po izvrsnim lokacijama nadahnutim prezirnim filmovima o meni.

Promijenite svog Miniona s prilagođenim kostimima, oružjem i pojačanjima. Zaradite na novim lokacijama i Minionsima i uživajte u zabavi Despicable Me.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Tom Cat Cat koji govori 2

Talking Tom Cat 2, rangiran kao aplikacija broj jedan u 140 zemalja, ono je što biste željeli zabavljati svoje dijete satima. Možete razgovarati s Tomom, a on će isto reći na svoj smiješan način. Divno ćete se zabaviti igrajući se s pametnom mačkom.

Aplikacija vam omogućuje prilagodbu mačke pomoću atraktivnog pribora. Sudjelujte u brzim mini igrama i zaradite obilje novčića. I pogodite što, možete i snimiti što Tom govori i podijeliti s prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Lingokidi

Ako ste u potrazi za izvrsnom aplikacijom za učenje engleskog jezika za djecu, ne biste trebali gledati dalje od Lingokida. Sadrži sadržaj časopisa Oxford University Press i dobitnik je više prestižnih nagrada, uključujući nagrade Mom’s Choice Awards i National Parenting Publications Awards.

Aplikacija je namijenjena djeci u dobi od 2 do 8 godina. Otkrit će mnoge zabavne aktivnosti i moći naučiti preko 3000 riječi. Još jedna značajna značajka ove dječje aplikacije je kompatibilnost s mnogim jezicima poput engleskog, nizozemskog, francuskog, njemačkog, indonezijskog, talijanskog, japanskog, korejskog, portugalskog i ruskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Život Toca: škola

Stvorite vlastitu školsku avanturu s 5 lokacija i 34 znaka. Aplikacija je stvorena za djecu između 6 i 8 godina; mogu predavati razred, odabrati ormarić i organizirati borbu s hranom u kafeteriji. Uživajte u zabavnim aktivnostima u kući, kafeteriju, školskoj zgradi, klubu za mlade i igralištu.

Također možete snimati svoje priče i dijeliti ih s prijateljima. Još važnije, Toca Life: School dostupan je na nekoliko jezika poput engleskog, danskog, finskog, francuskog, njemačkog, indonezijskog, talijanskog, japanskog i korejskog.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

6. Slažite zemlje

Neka vaša djeca promijene zemljopis svijeta. Stack the Countries fantastična je aplikacija koja omogućava vašoj djeci da nauče glavne gradove, znamenitosti, zemljopisne lokacije i još mnogo toga. Tada zapravo možete dodirnuti, premjestiti i ispustiti animirane zemlje bilo gdje na digitalnom zaslonu. Da bi osvojili svaku razinu, djeca moraju stvoriti hrpu zemalja koje dosežu kariranu liniju. Djeca između 9 i 11 godina mogu personalizirati kartu svijeta koja prikazuje 193 zemlje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

7. Ljudsko tijelo

Neka vaša djeca istražuju ljudsku anatomiju Ljudskog tijela. Djeca mogu naučiti osnove ljudske anatomije, koja uključuje koštani, mišićni, živčani, cirkulacijski, dišni, probavni i imunološki sustav. Oni mogu dobiti detaljne informacije o važnim tjelesnim organima kao što su srce, mozak, oko, želudac, usta i drugi - što je potrebno za skretanje pažnje vaše djece na biologiju.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

8. Biciklistički barun

Uživajte u maloj brzini na svom iOS uređaju. Preuzmite Bike Baron i pridružite se super ligi više od 9 milijuna igrača iz 89 zemalja. To je zabavno igranje sa 150 različitih pjesama, gdje se vaša djeca mogu natjecati s više od 400 izazova.

Pomoću izvrsnog uređivača razina djeca bi željela stvoriti prilagođene razine i podijeliti ih s drugima. Ostavite prijatelje i popnite se na ljestvice najboljih da biste bili najbolji od svih.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

9. Matematičke priče Farma

Matematika je jedan od najodbojnijih predmeta za djecu i vole se držati podalje od matematike i u školi. Math Tales The Farm kreativna je aplikacija za učenje matematike koja sadrži 18 matematičkih i logičkih igara.

Predstava uključuje interaktivnu animaciju i svijetle boje koje plijene dječju pažnju. Ima šest zanimljivih poglavlja sa šest različitih domaćih životinja. Štoviše, ova dječja aplikacija podržava više jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski, portugalski i španjolski.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. Parcela hrabrosti

Parcela hrabrosti je aplikacija za grafičke knjige za predškolce. Aplikaciju su kreirale dvije metode poučavanja: Montessori i Shichida. Pomoću ove aplikacije djeca uče brojeve i zbrajanja u roku od 10. Također se susreću licem u lice s uzorcima i sekvencama i uče prepoznati 25 novih boja.

Osim toga, oni razumiju dva ili više predmeta jedni o drugima i otkrivaju mape kao i primarne vještine prostorne orijentacije. Uz to, Parcel hrabrosti kompatibilan je s više jezika poput engleskog, kineskog, francuskog, njemačkog, korejskog, ruskog i španjolskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Dakle, koje su vaše omiljene dječje aplikacije za iPhone s gornjeg popisa? Obavijestite nas o njihovim imenima i recite nam i ime aplikacija koje vrijedi uvrstiti u ovu top kolekciju.

Voljeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje matematičke aplikacije za iPhone i iPad za djecu
  • Najbolje obrazovne aplikacije za iPad
  • iPad Pro aplikacije za crtanje
  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad