Blog

Najbolji iPad Air 3 zaštitnici zaslona iz 2021. godine

Čak i prije nego što pomno pogledate sve s čime dolazi novi iPad Air 2019, trebali biste mu ponuditi prvu liniju obrane. I kad kažem prvi sloj obrane, mislim na vrhunski zaštitnik zaslona bez ikakvih kompromisa. Izdržljiva zaštita zaslona ne samo da štiti cijeli zaslon od slučajnih udaraca, već štiti i ružne mrlje. Tako zaslon osjetljiv na dodir i dalje djeluje netaknuto i vrlo brzo reagira. Da ne spominjem da igra značajnu ulogu u poboljšanju korisničkog iskustva uređaja. Ipak, nabaviti jedan za svoj iPad? Zašto ne biste na brzinu pogledali sljedeću postavu najboljih zaštitnika zaslona za 10,5-inčni iPad Air i odabrali najtrajniji branitelj. Pustite me da vas prošetam!

1. amFilm

Što se tiče visokokvalitetnih zaštitnika zaslona, ​​"amFilm" je dobro poznato ime. Razlog zašto smatram ovog proizvođača toliko pouzdanim je taj što sam njegovu ponudu koristio na mnogim svojim uređajima. I uvijek su opravdavali moju naplatu.

Ova zaštita zaslona od kaljenog stakla vrlo je zaštitna i može obraniti zaslon osjetljiv na dodir od svih vrsta oštećenja poput udaraca i ogrebotina. Budući da je izuzetno osjetljiv, osigurava da vaša upotreba ostane glatka u plovidbi. Štoviše, amFilm ga nudi u dvostrukom pakiranju.

USP: Jako osjetljiv dodir

Pogledajte na Amazonu

2. iCarez

"ICarez" je također jedan od mojih omiljenih proizvođača zaslona. Njegova zaštita zaslona može se pohvaliti maksimalnom otpornošću na ogrebotine uglavnom zbog tvrdoće od 9H.

Još jedna kvaliteta koja ga stavlja ispred mnogih suparnika je glatko zakrivljeni (2.5D) dizajn. Kao rezultat, savršeno se izbacio na veliki zaslon. Uz to, TrueTouch osjetljivost i jasnoća visoke razlučivosti čine ga cjelovitim paketom.

USP: TrueTouch osjetljivost

Pogledajte na Amazonu

3. Fintie

Vrhunac Fintie zaštitnika zaslona je veća izdržljivost zahvaljujući nešto debljem (0,33 mm) dizajnu. Osim toga, također je poduprt solidnom tvrdoćom za podnošenje šoka.

Fintie kaže da njegova zaštita zaslona pruža 99,99% prozirnosti. Ako se to stvarno pretvori u izvedbu, imat ćete znatno poboljšano iskustvo gledanja. Još je bolje što ima dodatni sloj koji sprečava nakupljanje masnoće i prašine na zaslonu.

USP: 99,99% prozirnosti

Pogledajte na Amazonu

4. ESR

Sa samo 0,3 mm debljine, ESR štitnik zaslona prilično je tanak. Međutim, zaštitnik zaslona ima tvrdoću od 9H da riješi izazove ogrebotina i neravnina.

Osim toga, tvrdi da pruža 99% jasnoće za poboljšanje gledanja. Sposobnost otpora otiscima prstiju i znoju igraju vitalnu ulogu u dugotrajnom održavanju reakcije. I na kraju, ESR zaštitno staklo od kaljenog stakla ima solidno doživotno jamstvo.

USP: Besplatni okvir za ugradnju

Pogledajte na Amazonu

5. OMOTON

OMOTON zaštitnik zaslona dobio je veću odzivnost i glatko surađuje s Apple Pencilom. Budući da u potpunosti nema mjehurića, lako se instalira.

Zahvaljujući posebnom hidrofobnom i oleofobnom premazu, štitnik zaslona ne dopušta znoju, mrljama ili otiscima prstiju da oštete osjetljivost ili bistrinu. Izrađen od visokokvalitetnog kaljenog stakla, zaštitnik zaslona ima industrijsku standardnu ​​tvrdoću. Dakle, više je nego sposoban boriti se čak i s oštrim ogrebotinama.

USP: Posebna hidrofobna i oleofobna prevlaka

Pogledajte na Amazonu

6. Ainope

Ono što Ainope štitnika zaslona čini dobrom opcijom je premaz protiv otiska prsta. Tako će moći ne samo spriječiti da otisci prstiju unište odziv, već i osigurati da jasnoća ostane netaknuta.

Tvrtka tvrdi da je kaljeno staklo i do 6 puta jače. Dakle, mogu očekivati ​​da će zaštitnik zaslona ispuniti svoj zadatak kada je u pitanju obrana zaslona osjetljivog na dodir od mrlja.

USP: 6X jače kaljeno staklo

Pogledajte na Amazonu

7. JETech

Budući da je potpuno zaštićen od ogrebotina, JETech je potpuno opremljen za zaštitu zaslona osjetljivog na dodir vašeg uređaja. S 0,33 mm debljine, malo je na tanjoj strani. Međutim, industrijska standardna tvrdoća omogućuje mu besprijekoran otpor utjecaju.

Sposobnost pružanja jasnoće visoke razlučivosti stavlja je u rang s najboljima na tržištu. Štoviše, oleofobni premaz ne dopušta da ulje, prljavština i druge slične stvari unište osjetljivost zaslona.

USP: Jasnoća visoke definicije

Pogledajte na Amazonu

Izvoli! Dakle, ovo su najpouzdaniji branitelji koji zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPada mogu držati u potpunosti zaštićenim

Čitaj više: Najbolji iPad zaštitnici zaslona

Vaš odabir?

Kako je zaslon osjetljiv na dodir osjetljiva stvar, uvijek je bolje koristiti solidnu zaštitu za zaslon kako biste spriječili slučajna oštećenja. Dakle, nikada joj ne biste trebali propustiti pružiti dodatnu njegu.

Voljeli biste pogledati i ove postove:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Air kućišta
  • 10,5-inčni iPad Air kućišta za tipkovnicu
  • Najbolje 10,5-inčne iPad kožne futrole za iPad
  • Najbolje futrole za iPad Air Folio od 10,5 inča
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found